Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#613813 Hathor Előzmény: #613806

Csődös!

Azt mondtam ezen a fórumon! Olvastad, hogy írtam, hogy elsők között voltam 2009ben aki ide jött.

Macika 2010ben jött, tehát utánam. És évekig csak brummogot kötekedett itt csak.

Ha én nem vagyok a fórumon, egy rajzot nem látott volna tőle senki, mondjuk így sem láttak ötnél többet szerintem 2010óta tőle. Csak brummog, mint akinek nagyon fáj a hasa.

Ad a buxelliott oldalról írt ma egy elemzést erről. Bemásolom, úgy is elmondtam, hogy AD írta:

"Sokáig nem értettem miért van ilyen mértékű ellenszenv a rendszerrel szemben néhány emberben, hogy még arra is hajlandó energiát pazarolni, hogy "tűzzel-vassal" boszorkányüldözést folytasson azok ellen, akik a rendszer után érdeklődnek. Miből ered ez a mértéktelen düh és ilyen erős érzelmi reakció? Csak arra tudok gondolni, hogy a személy valamikor nagy pénzben fogadott a rendszer alapján valamely irányra és óriási pénzeket bukott, ha ez valóban így van, akkor megértem, ez ellen nem tudok tenni és ilyen személlyel szemben értelmetlen is időt és energiát pazarolni, arra, hogy bebizonyítsuk, hogy miért is "fantasztikus" az, amire Elliott rájött. Az elmélettel való kereskedés nem való mindenkinek. Más megközelítést igényel, mint ami az emberek többségében eddigi élete során alkalmazott. Sok ember számára korfontzónán kívüli helyzet, már az is, hogy minden esetben alternatívák vannak a piac jövőbeli mozgására vonatkozóan"

ugyanezt mondjuk.

Itt vagytok Ti, és düh, erőszak van bennetek.. Mondtam hogy ez lelki okokra, és hatalmas veszteségek realizálásra vezethető vissza. 1998óta tőzsdéztek. Itt minden nap beírjátok 39%ot kerestetek ma. Ha ez így megy minek írogatni. Én napi 39%kal biztosan nem írogatnék.

Más van itt.. Egy nagy bukta.

Slynál tudom a hatalmas Genesis buktát. Nálad valami Humetes bukta, vagy Csepel story lehet, Macinak valami phylaxia bánata lehet :D

Sajnos nincs időm ezeket visszakutatni a múltban, ahogy Ti mindenkiről dobjátok be visszamenőleg évekre a hozzászólsáokat. Napi 39%nyerő mellé ez ios belefér nektek napi 16trade mellé.

Esküszöm megirigyelhet benneteket Birger Schäfermeier.

Már különórát is adhattok neki. Mellette 18órában chateltek, és rögtön idéztek mindent. :D

#613806 exmnbs1 Előzmény: #613706

én 98-ban kezdtem

NBM pedig előbb....

"Ma volt egy jó napom a hülyeségeitek nélkül."

kiöntöttél 20K-t????

#613717 macika Előzmény: #613714

sőt! miattam esik a bét forgalma is ))

kiv leszek miket agyal ki még ))

bux szépet esett gondlom megy a zászlóban rajz megint mint 19500-nál )

#613711 macika Előzmény: #613708

az ekakiról beszéltél

az mióta volt az? ))

jól mondod kamusok terelés van, vegyük 500-nál, aztán trisz kimagyarázás

))

#613708 Hathor Előzmény: #613707

Én amikor elkezdtem venni 500-300között kis papír volt.

Apennin, cig, nyomda is kis papír nálam, hiába A.kategória.

De tényleg nincs kedvem a szócsatához!

Trisz is jól mondja.

Max nem írunk mi itt akinek van papírja, írjatok Ti, akiknek nincs papírja.

Kellemes Hétvégét!

#613707 macika Előzmény: #613706

az e-star soha nem volt kispapír anno

blue chip volt, a-kat, bux kosár, alapok vették /kispapírt soha nem vesznek alapok max midcap-et néha/

nemde

#613706 Hathor Előzmény: #613704

E-star volt az első, előtte hatiztam 3évig, előtte meg 2évig csak blue chipek.

Újonc vagy a fórumon, nem vagy vele tisztában, nem baj.

Estmédiám mondtam nincs., és sosem volt veszteséges kis papír pozim.

2009márciusában Herceghez elsők között jöttem át.

Nem érdekel a szópárbajod.

Ma volt egy jó napom a hülyeségeitek nélkül.

#613704 macika Előzmény: #613703

tényleg? ezt csinálod gondlom 5 éve

azóta mindegyik 80%-ot esett ))

estmédiád se jött be

tartod még?

#613703 Hathor Előzmény: #613701

Nekem tökéletesek a kis papírok.

Fél évente, évente ráérek duplázni benne. na persze nem 100.000Fttal..De két évet is ráér egy dupla, addig ráérek elemezgetni. Forex 5perces gyertyák jók rá.

BUX hati is csak kimegy majd a több éves szűkülésből már lassan.

#613701 macika Előzmény: #613700

elemezni? minek? ))

csinálni kell azt

tegnap 227e forgalom abból 130e napizó, ma 30e beragadt adta el

maradék meg csak hígítás miatt tartja

estmédia zuhé forgalommal ) 14

10-11 körül megrizikózható erős idegzetűeknek