Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#613700 Hathor Előzmény: #613689

Ma nem volt KEGet nézegetni szórakozni vele.

Ma Forexen elemezgettem, jó kis nap volt.

KEG visszatesztelte így a kitörési szintet a csökkenő trendvonal tetejét, valamint jó kicsi volt az esésben a forgalom!

Mondhatni tökéletes eddig.

Tegnap 227ezer darab az emelkedében sok kötéssel, ma az esésben három kötés 27.000darab :D

És még visszateszt is megvolt így.

#613617 Trisz Előzmény: #613585

Már megint mit terelsz? Személyeskedsz?

Tavaly én benne voltam abban a KEG-ben. Többször is váltottunk szót. Nekem mi bajom lenne? Csak eléd tettem, hogy lásd mekkora bődliket firkálsz. Miközben engem bíztatsz önvizsgálatra.

Remélem itt most megint legalább akkora „frusztrám“ lesz mint volt tavaly. Te pedig nyomd ezerrel. Engem megnyugtat a párhuzam.

Egyébként ez is jellemző. Amikor kész tényeket rakok eléd, akkor jön a személyeskedés. „Sportszerű“ fazon vagy. Igazi tornából felmentett, mint akik ökölvívó mérkőzéseken extázisban őrjöngve kajabálják az „üsd ki“-t, miközben majdnem szétmegy alattuk a tolókocsi. De ha vért látnak megnyugszanak.

#613577 Trisz Előzmény: #613512

Ph-t meg lehet ott beszélni. Itt maradjunk KEG-nél. Milyen oktatásról írsz? Egy megtörtént esetet írtam le. Te javasoltad, hogy nézzek magamba. Lehet, hogy mégsem te vagy az, aki az első követ dobhatja? Akkor ne is tetszelegj ebben a pózban. Csak ennyi! De ha kívánod, további segítségeket is tudok adni az önvizsgálatodhoz. Ha már ezt a témát vetted elő, én nem terelek. Mehetünk bele mélyebben is.

#613526 macika Előzmény: #613523

amennyiben a "milcsis vevő" pápázik akkor vége az z-cahs hungáriás átkötési játszmának egyelőre legalábbis

már csak a hatis kecsegtetés marad )

lehet mégis shortos?

#613513 Zotya32 Előzmény: #613512

phylben semmi extra nem folyik... re: "A tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja 2013. április 14."

#613512 macika Előzmény: #613506

kicsit leszállhatnál a magaslóról

tudtommal nem te találtad fel a spanyolviaszt, tehát nem kell az oktatásod

nézd meg mi folyik a phylben ma

szégyen!

#613506 Trisz Előzmény: #613210

Nem ezt kellene elfogadnod. Itt KEG-ben is van bőven példa, ami azt támasztja alá, hogy lenne lehetőséged az önvizsgálatra.

Amikor tavaly a tőled szokásos szerény visszafogott stílusodban kijelentő módban elhintetted, hogy 30 alatt KEG-et venni kidobott pénz, utána kicsit magadba nézhettél volna. Ugyanis 32-től első körben 42-ig ment a papír. (31%) Ezt követően visszament 36-ig és onnan 47. (30,6 %) Az elvi ehetőség tehát 1.31*1,306=1,71. Tehát ha valaki a nyereségét is tovább forgatva próbálkozott itt az a 71 %-nyi elvi lehetőségből tudott kihasítani magának valamekkora szeletkét. Aki rád hallgatott, az pedig semmit. Biztosan meg is köszönték neked az ehhez nyújtott szellemi segítséget. Továbbra is láss el mindenkit a jó tanácsaiddal. Előbb-utóbb szélesebb körben fognak hiteles nicknek tartani.

#613502 Trisz Előzmény: #613238

Rendben van. Feladom. Te ezt tényleg így tartod intelligens megoldásnak? Zárjuk le úgy a sértegetős, kulturálatlan hangnemű sokszor személyeskedésbe átcsapó vitákat, vagy inkább veszekedéseket, hogy majd te megmondod mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás?

Nem tehetek semmit. Akkor legyünk büdös gyökerek. Mert aki ezekbe a vitákba beleolvas, az úgyis ilyen minősítéssel fog minket illetni. És akárki gondolhatja magáról, hogy ő kulturált hangnemben vitázik, rá ez nem vonatkozik, az téved. Aki korpa közé keveredik azt felfalják a disznók.

Keg-up

#613486 úttakarító

Megyek a közgyűlésre,a letéti igazolást beszereztem tegnap.

Remélem még külön nem kell regisztrálni.Gondolom a broki cég megküldi nekik is autómatikusan .

Re: Keg-up

#613483 macika Előzmény: #613475

de csak azért mert az apportok jól voltak beszámítva, semmi szükség átértékelni azokat

állt a cég nem rég közzétett közleményében

nem semmi

Re: Keg-up

#613479 Hathor Előzmény: #613475

Na lassan érkezem.

Micsoda diszkont van itt kérem :D

35ös eladónk nincs ma reggelre már..