Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: Keg-up

#613452 macika Előzmény: #613428

ha neked kellemes meglepetés volt a gyorsjelentés, a névérték és alaptőke leszállítás akkor gratulálok

nekem nem volt az

Keg-up

#613428 úttakarító

Macika!

Ugye mondtam,hogy kellemes meglepetés lesz a Keg...(És ez csak a kezdet!).

Nem ment be 31 alá (oda is csak leszúrt),már nem tudom hányadik alj...(hathor számolja?).

A nagy vesztesége a Visonka miatt lett,de az is egy furcsaság miatt,hogy a záróárához idomították.

A Visonka meg nyereséges.

A lényeg,hogy a papír túladott és olcsó (akármilyen nevetséges).

Aki 32-33-nál kiszórta,tuti,hogy veszteségesen szállt ki,és majd nézhet...

Re: nincs cím

#613394 Hathor Előzmény: #613328

Megnéztem naposon is KEG chartot:

http://postimg.org/image/va897p029/

Számomra ott is kettős alj látható napos formában, és pár hetes leszorítót vittünk ki forgalommal.

MACD beállt vételre, túladott szintből.

Hetes chartot is mutattam napközben: ez is továbbra is dupla alj, megy fel a két héttel ezelőtti dojira múlt hét emelkedett, ez a hét is. Holnap mehetnénk tovább fel.

http://postimg.org/image/adwh1nn07/

#613340 Sly-- Előzmény: #613328

Nem realizáltál 1 Ft nyereséget sem..., csak veszed.

Kinek fogod eladni ezen gondolkoztál?

#613328 Hathor Előzmény: #613321

Még csak napi maxon sem bírt zárni :D

36volt a max, és 35ön zárt.. :D

227.000darab forgalom az emelkedésben.

Ismét egy 200.000darab feletti forgalom az emelkedésben, a végig 100-1000-5000darabos lecsorgó napok után ,-)

Egy napos teljesítmény tegnaptól: 31-35.

Mi kell még Nektek?

Nem értem

#613321 Sly-- Előzmény: #613282

A másik kettő 36 lett, ez nem. Pedig itt volt a legnagyobb forgalom közülük és még csak napi max.-on sem bírt zárni.

Szerencse, hogy nincs eladó.

Na lesz e hármas konstel…

#613282 Hathor

Na lesz e hármas konstelláció 36on KEG-phyl-FUSO hármasban ma záróra?

#613238 macika Előzmény: #613230

odaátról.

Te mentél első hétvégén aláírni fideszhez, annak ellenére, hogy utálod őket. :D

kétszínűség, de nem baj.

Ha ad valamit, akkor jó, egyébként rohadjon meg, meg menjen csődbe magyarország, bux a pincébe, huf meg legyen 350 neked..

semmi gond.

Tudjuk..

Hathor

.

na erről beszélek

#613237 Trisz Előzmény: #613234

Szvsz hagyjuk ezt mára. Ha kérhetem higgadtan gondold át mit és hogy írtam. Abban az esetben, ha holnap másként fogalmaznál, ezt semmisnek tekintem.

#613234 macika Előzmény: #613230

Hathornak, aki viszont kapott bőven"

.

amíg olyanokat ír rám kap is és fog is ebben biztos lehetsz

szimpla reagálás részemről amiket ír és amiben ferdít sorra

nálam az ekakiban elreszelte magát, ott derült ki milyen jellem

#613230 Trisz Előzmény: #613210

Nem kérdezném. Mi itt egymással vagyunk vitában. Én arról beszélek, hogy nekem nagyon nem tetszik sem ez a hangnem, sem ez a vita stílus, ami kezd elharapódzni. Szívem csücske a tőzsde. Szeretnék értelmes kulturált vitákat olvasni, esetleg azokban részt venni. Soroljam a mai nap termését, amik nem ebbe tartoznak? Én nem sértettem meg ma senkit. (Tudtommal.) Együttérzésemet, tiszteletemet fejeztem ki Hathornak, aki viszont kapott bőven. Miért? Mert más véleménye van az árfolyamkilátásokról? Ugyanakkor baromi érdekes tőzsdei helyzetnek tartom a KEG helyzetét. Lehetne erről érdemi vitát is folytatni. Vagy inkább szégyelljük magunkat, hogy ilyenek vagyunk. Ilyen stílus megy a "topicunkban"? ( ostoba, ugat, beültető, kamus stb.) Mert ehhez adjuk a (nick)nevünket!

#613210 macika Előzmény: #613207

persze elfogadom pl azt is hogy 22-ről emelkedett 36-ig

ha ez kritika egyáltalán

honnan nézzük?

ez ügyben pl kérdezd meg elcit

#613207 Trisz Előzmény: #613185

Ezt most ne csináld, ha kérhetem. Te szóltál rám, hogy nézzek néha magamba. Változatlanul vallom, hogy mindenki szeme láttára is megtettem ezt már. Többször is. Visszakérdeztem, hogy te ugyanakkor hogy is állsz ezzel? Te meg mindenről írtál már, csak erről nem. Ne terelj. Válaszolj egyenesen. Mikor volt olyan, hogy te elfogadtál kritikát? Ha lehet idézz.

Komolyan kérem. Lehet, hogy rosszul ítéllek meg. Nagyot nőnél a szemembe, ha elém tennéd, hogy egy kritikai észrevételhez önkritikusan viszonyultál.

#613185 macika Előzmény: #613160

miért ne sajnálnám?

mit mutassak fel?

az hogy téged csak a phyl meg ez érdekel /évek óta/ engem annyira nem hat meg

görcsölésekbe meg nem megyek bele a bennfentes papírokban