Egyébként jól definiáltad magad :-)
Úgy látom, hiába a moderáció, akár értelmes vita is folytatható lenne egy AT nyitotta topikban, hiszen ha valaki válaszol, akkor a moderált komment is látszik.
Szolgálati Közlemény!
Amíg AT nem hajlandó a konstruktív vitára, addig az összes topikjába igyekszek belerondítani. Ja, és mindezekért a szövegekért egy bocsánatkéréssel még tartozol.
Szóval amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Én képes vagyok a kulturált vitára, és érdekesnek is találtam korábban egyes gondolataidat, de ha már sajátos véleményt formálsz, akkor más sajátos véleményét sem szabadna automatikusan ignorálnod, ha a tieddel ütközik. Ezen gondolkodj el!
U. I.:
A francokat tartalak kommunistának, láthatóan mindenről sajátos véleményed van, pl. a ciprusi üggyel kapcsolatban pont téged nem lehetne komcsinak nevezni. Ellenben aki mindenkit marxistának nevez, akivel nem egyezik a véleménye, és bizonyos síkokon mégis az ő álláspontja áll közelebb a valódi marxistákéval, azzal szemben csak a saját vitakultúrájának szembeállítása segít, már ha képes ebből tanulni.
Látjátok feleim szümtükhel, ilyenek a f@szparaszt marxisták.
Amivel nem játszhatnak, ahol nem szívesen látják őket, azt a demokrácia és liberalizmus nevében tönkreteszik, mondván, amiben nem ők uralkodnak, annak pusztulnia kell. Ez a szabadság, a másság tolerálásának valódi arca.
Pedig már külön fikázós topicuk is lehetne, de ugye az a saját f@rkuk nyalogatásán túlmenően nem okoz élvezetet, hiszen az belterjes, nekik mutogatni kell a létüket és állandóan önigazolni létezésük jogosultságát, valamint felsőbbrendűségüket és azt, hogy mindennek úgy kell történnie, ahogy ők akarják és nekik mindenhol és mindenre joguk van.
Ha valami nem marxista, az pusztuljon! Ez a tolerancia fordítása marxistára. Az pedig, hogy valaki más máshogyan szórakozzon, vagy érezze jól magát, az ki van zárva.
MERT CSAK EGY MARADHAT! A MARXISTA!