Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#609291 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #609288

Szerintem AT kollégának pihenni kellene egy kicsit, mert mostanában annyi zöldséget beszél, hogy az már fizikai fájdalommal jár... szóval egy "bitmentes" hét talán!? csodákra lenne képes...

#609290 Előzmény: #609288

- A portfoliótisztítás az energiakereskedelem leválasztása.

- Egy multi mindig az egységes arculat kialakításában érdekelt, ennek következtében érdekes az, hogy a Telekom esetében ezzel pont szembe akar menni.

- Nem szükségszerűen a magyar államnak akarják eladni, és az is lehet, hogy komolyabb pakk készülődik eladásra, aminek az MT is a része, egyebekben pont azért, hogy a többitől meg tudjon szabadulni.

#609288 Kissherceg Előzmény: #609273

jééézua, ezt a marhaságot már nem lehet kommentár nélkül hagyni. Portfólió tisztítás a legjövedelmezőbb leány eladása?

Kormánynak nincs pénze MT-re és nem is lesz...

Ebben az országban csak az agyvérzés érik, de az nagyon gyorsan...

#609287 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #609273

Ahogy Te szoktad mondani, nem ártana gondolkodni!!

"Szvsz érik az, hogy a Telekom leválik a DT-ről, mert ez egyszerű profiltisztításnak tűnik."

Ez szvsz butaság...

"Még az is lehet, hogy a Vodafon elmélet is csak elterelés, és valójában a MT-t akarják visszavásárolni?"

Ez szvsz még nagyobb butaság... persze, az egész világot megveszi ez a vitya gyerek, majd Te adsz neki kölcsönt....

"Az még csak eszetekbe se jutott, hogy ha eddig viszonteladóként megérte nekik a -10%, akkor mennyi lehet a valós árrés azoknál, akiktől veszik az energiát? "

Persze hogy nem jutott ez eszünkbe nekünk ostobáknak... egyébként nem nagyon érte meg nekik, ügyfeleket akartak megtartani, toborozni, amúgy meg szeretem mikor egy antikomenistának az a problémája, hogy egy MAGÁN vállalkozás profitért végzi a tevékenységét (besz@rok), szerintem neked is úgy kellene dolgoznod, hogy még Te fizetsz a munkáltatódnak....

Oszt mi van az eszközök, források, kötelezettségek stb.. témával? (már tovább képezted magad? :-)

#609273 Előzmény: #609116

Szvsz érik az, hogy a Telekom leválik a DT-ről, mert ez egyszerű profiltisztításnak tűnik.

Még az is lehet, hogy a Vodafon elmélet is csak elterelés, és valójában a MT-t akarják visszavásárolni?

BTW: Az még csak eszetekbe se jutott, hogy ha eddig viszonteladóként megérte nekik a -10%, akkor mennyi lehet a valós árrés azoknál, akiktől veszik az energiát?

"Sok kisbüfi betankolt, …

#609248 Nyeretlen_Keteves

"Sok kisbüfi betankolt, de az alapok?"

Közben kiszámoltam, (természetesen a tudomány legújabb vívmányait is felhasználtam) és arra jutottam, hogy a "kisbüfiknél" a teljes rv állomány max 2-3%-a lehet, szerintem nem ez lesz az akadálya az esetleges emelkedésnek. De a franc sem tudja, rengeteg hülyeség jöhet még közbe.

#609243 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #609235

"Az a baj, hogy a nagy halak csak kerülgetik, finnyásak"

Na bumm! Akkor legfeljebb csak bottal fogják majd piszkálni :-)

#609238 cédrus Előzmény: #609236

Nem kellenek ezek a megjegyzések, és pont hozzám kötve, mintha valami matgab lennék. Év elejétől veszem a Fusót, és nézd csak meg, milyen jól áll!

#609235 banyaiz Előzmény: #609231

:) Az a baj, hogy a nagy halak csak kerülgetik, finnyásak. Sok kisbüfi betankolt, de az alapok? Milliós megbízásokkal hol vannak? Usát veszik történelmi csúcson, mi meg itt a posványban. Ez a gáz kolléga. :)

Na most ha tételezzük fel 435-ön lesz vágás , nekem az kb 10% hozam kb 2 hónapra olyan szar? Elmegy ilyen ínséges időkben az is. Ilyen 410-420-as vágásokban aztán végképp nem tudok hinni, de hát érhetnek meglepetések persze.

#609234 rbbj11 Előzmény: #609229

mondjuk ezt se értettem, mióta létezik mtelo certi...szelvényvágáskor valóban semmi árváltozás nincs pl. short certiben, sőt, jellemzően még zuhan is mtelo short certi ára!!

#609232 rbbj11 Előzmény: #609227

ojéééé

komoly erők feszülnek akkor egymásnak, egyszer egy matgab faktorral már elbírtam mtelóban, de akkor ezúttal sokkal több ellenállás van ;)

#609231 Pyxis Előzmény: #609225

Hócipőm tele van azzal, hogy Te is azt mondod, mint Én :D

Legalább 4-en leírtuk már ezt cennáriót.

Nem lehet így rendesen kecsegtetni sem !

#609230 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #609213

Én már csak elvből sem veszek bbry-t, Nokia fan vagyok. Tavaly jól hozott, idén eddig bánatos, de 250%-os hozammal pepegtet a következő 1-2 évben :-) Kinek van még NOK részvénye? Pepe esetleg?

#609229 Fornit Előzmény: #609227

Certivel vigyázz, hetente buksz 1 pontot az árfolyamtól független.

Pl tavaly árjegyző 171-en adott 571-es árfolyam mellett amikor vettem, 5 hét mulva szintén 571-nél már 166 on adott és 161-en vett vissza. Hetente lejjebbáll 1 ponttal ahogy megfigyeltem.