Szerintem AT kollégának pihenni kellene egy kicsit, mert mostanában annyi zöldséget beszél, hogy az már fizikai fájdalommal jár... szóval egy "bitmentes" hét talán!? csodákra lenne képes...
Szerintem AT kollégának pihenni kellene egy kicsit, mert mostanában annyi zöldséget beszél, hogy az már fizikai fájdalommal jár... szóval egy "bitmentes" hét talán!? csodákra lenne képes...
- A portfoliótisztítás az energiakereskedelem leválasztása.
- Egy multi mindig az egységes arculat kialakításában érdekelt, ennek következtében érdekes az, hogy a Telekom esetében ezzel pont szembe akar menni.
- Nem szükségszerűen a magyar államnak akarják eladni, és az is lehet, hogy komolyabb pakk készülődik eladásra, aminek az MT is a része, egyebekben pont azért, hogy a többitől meg tudjon szabadulni.
jééézua, ezt a marhaságot már nem lehet kommentár nélkül hagyni. Portfólió tisztítás a legjövedelmezőbb leány eladása?
Kormánynak nincs pénze MT-re és nem is lesz...
Ebben az országban csak az agyvérzés érik, de az nagyon gyorsan...
Ahogy Te szoktad mondani, nem ártana gondolkodni!!
"Szvsz érik az, hogy a Telekom leválik a DT-ről, mert ez egyszerű profiltisztításnak tűnik."
Ez szvsz butaság...
"Még az is lehet, hogy a Vodafon elmélet is csak elterelés, és valójában a MT-t akarják visszavásárolni?"
Ez szvsz még nagyobb butaság... persze, az egész világot megveszi ez a vitya gyerek, majd Te adsz neki kölcsönt....
"Az még csak eszetekbe se jutott, hogy ha eddig viszonteladóként megérte nekik a -10%, akkor mennyi lehet a valós árrés azoknál, akiktől veszik az energiát? "
Persze hogy nem jutott ez eszünkbe nekünk ostobáknak... egyébként nem nagyon érte meg nekik, ügyfeleket akartak megtartani, toborozni, amúgy meg szeretem mikor egy antikomenistának az a problémája, hogy egy MAGÁN vállalkozás profitért végzi a tevékenységét (besz@rok), szerintem neked is úgy kellene dolgoznod, hogy még Te fizetsz a munkáltatódnak....
Oszt mi van az eszközök, források, kötelezettségek stb.. témával? (már tovább képezted magad? :-)
Szvsz érik az, hogy a Telekom leválik a DT-ről, mert ez egyszerű profiltisztításnak tűnik.
Még az is lehet, hogy a Vodafon elmélet is csak elterelés, és valójában a MT-t akarják visszavásárolni?
BTW: Az még csak eszetekbe se jutott, hogy ha eddig viszonteladóként megérte nekik a -10%, akkor mennyi lehet a valós árrés azoknál, akiktől veszik az energiát?
"Sok kisbüfi betankolt, de az alapok?"
Közben kiszámoltam, (természetesen a tudomány legújabb vívmányait is felhasználtam) és arra jutottam, hogy a "kisbüfiknél" a teljes rv állomány max 2-3%-a lehet, szerintem nem ez lesz az akadálya az esetleges emelkedésnek. De a franc sem tudja, rengeteg hülyeség jöhet még közbe.
Most, hogy összejött a csapat, már én is kezdek parázni :-)
"Az a baj, hogy a nagy halak csak kerülgetik, finnyásak"
Na bumm! Akkor legfeljebb csak bottal fogják majd piszkálni :-)
Nem Neked szántam. E_star lett volna a kapocs. Mind1 is...
Nem kellenek ezek a megjegyzések, és pont hozzám kötve, mintha valami matgab lennék. Év elejétől veszem a Fusót, és nézd csak meg, milyen jól áll!
:) Az a baj, hogy a nagy halak csak kerülgetik, finnyásak. Sok kisbüfi betankolt, de az alapok? Milliós megbízásokkal hol vannak? Usát veszik történelmi csúcson, mi meg itt a posványban. Ez a gáz kolléga. :)
Na most ha tételezzük fel 435-ön lesz vágás , nekem az kb 10% hozam kb 2 hónapra olyan szar? Elmegy ilyen ínséges időkben az is. Ilyen 410-420-as vágásokban aztán végképp nem tudok hinni, de hát érhetnek meglepetések persze.
mondjuk ezt se értettem, mióta létezik mtelo certi...szelvényvágáskor valóban semmi árváltozás nincs pl. short certiben, sőt, jellemzően még zuhan is mtelo short certi ára!!
ojéééé
komoly erők feszülnek akkor egymásnak, egyszer egy matgab faktorral már elbírtam mtelóban, de akkor ezúttal sokkal több ellenállás van ;)
Hócipőm tele van azzal, hogy Te is azt mondod, mint Én :D
Legalább 4-en leírtuk már ezt cennáriót.
Nem lehet így rendesen kecsegtetni sem !
Én már csak elvből sem veszek bbry-t, Nokia fan vagyok. Tavaly jól hozott, idén eddig bánatos, de 250%-os hozammal pepegtet a következő 1-2 évben :-) Kinek van még NOK részvénye? Pepe esetleg?
Certivel vigyázz, hetente buksz 1 pontot az árfolyamtól független.
Pl tavaly árjegyző 171-en adott 571-es árfolyam mellett amikor vettem, 5 hét mulva szintén 571-nél már 166 on adott és 161-en vett vissza. Hetente lejjebbáll 1 ponttal ahogy megfigyeltem.
Nálam is van, még certi is, csak azért írom, hogy jobb legyen a kedved
:-) Ekakisok mindig jó lóra tesznek...nincs gáááááááz