minden áldott nap előkerül 800 k db 415-nél........beszarás
ha holnap nyitás után nem veszik ki,sose...
záró 408 ???? :))
minden áldott nap előkerül 800 k db 415-nél........beszarás
ha holnap nyitás után nem veszik ki,sose...
záró 408 ???? :))
Meg fogom nézni.
Nyeretlen Kétéves: "Csak a játékszabályokat kell a szokásos aljas módon változtatgatni, oszt jó napot. "
Ez is egy módszer csak el kell dönteni lassan , hogy egy banánköztársaságot céloztunk be hosszú távú modellként, vagy esetleg vmi normálisabb verziót. :)
"De egyébként pl ez az állami mobilszolgáltató nem feltétlenül rossz ötlet vsz persze ha normálisan működtetik."
Itt? Normálisan? Ezek?
"nagy verseny stb."
Verseny? Csak a játékszabályokat kell a szokásos aljas módon változtatgatni, oszt jó napot.
Jajj, Viktor szeretne mindent megvenni....(tudod, sanyarú gyermekkora volt neki) ha meg nincs pénze (vagy egyszerűen nincs kedve teszetoszáskodni) akkor meg elvenni (ez is gyermekkorára vezethető vissza, mert mindig, mindent elvettek tőle a többiek).
NMHH írt egy tanulmányt, hogy nyomták le ausztriában az árakat...olvasd el, az eco.hu-n fenn van a link, ma délelőtt olvastam...úgy kell azt csinálni...és nem postával, meg villamos művekkel, meg egyéb balphasz állami cégekkel...
Sokat akar a szarka.... , működtetni is kell, na meg bolhából nehéz vásárolni.
De egyébként pl ez az állami mobilszolgáltató nem feltétlenül rossz ötlet vsz persze ha normálisan működtetik. Mert azért lehet szépeket buktázni is vsz ezen a területen is, folyamatos fejlesztés kell , nagy verseny stb.
Kiváncsi lennék az állam mire menne egy mobilcéggel. Egyelőre még az alapítása is besült, nem a működtetése.
a DT-nek mindehol egy nagy T a jele...lásd pl. bayern münchen mez...T és utána azt hisezm 3 pötty....lehete geczy viktor ezt is meg akarja venni...
Szerintem egy páran biztosan gyűjtögetik nagy okosan mindig nap végén úgy állítva be a zárót, hogy a TA-sok kedvét elvegyék a vételtől .
De szomorú lennék ha ilyen gyér forgalmak mellett zajlana le ez a szelvényvágás.
Ma ránéztem 10-11 körül hát volt kb 100-200 k db forgalom addig, hát az nagyon nagyon 0.
Szvsz a forgalomnak normál esetben 5-10 millió db-osra /nap fel kell mennie következő hónapban. Legalábbis ha vmit akarnak a papírral.
Nem tudom ez nekem elkerülte a figyelmem a cikkben. Nem tudom mi lehet az oka. Leválás alatt azt érted, hogy a DT eladná a részesedését vkinek? Többségi tulajdonuk van jelenleg. Ezt nem hinném mert jó kis fejőstehén nekik ez a cég.
Arról volt találgatás régebben, hogy esetleg tőzsdéről kivezetnék, de az meg pénzbe kerülne mert meg kéne venni azért közkézen lévő papírokat, ilyen áron nem kapnák meg az biztos. Ez se vszínű most vsz.
Nyeretlen Kétéves: :D tőled. 3 hétig nem néztél rá aztán most türelmetlenkedsz. Mehetne azért persze , nagyon gyér eddig, de még sok idő van.
Biztos már bevásároltak a nagyok, most már jöhet a kecsegtetés
Kitől hallottad ezt a "addig ne néz rá" dumát? Háát akárki volt is, elég szánalmas :-) Amúgy ráérek, elvégre nem számítok a közeljövőben unokára (csak nehogy a kelleténél jobban meglepődjek ugye) . Öröljünk, hogy ez legalább nem zuhan (egyelőre).
Ebben a hírben számomra az a legfigyelemreméltóbb, hogy TELEKOM lesz a cég, tehát megszűnik a "T-..." blabla - elképzelhető, hogy leválásra készülnek a DT-től?
közgyűlésig ne nézz rá. Ott indul a 3. háromhetes prg.
Tőzsdén minden lehet te is tudod, de ha ilyen áron vágják le a szelvényt ahol most van, ahhoz egy piaci összeomlás kellene pl dax lezúgna 6 k-ra vagy vmi hasonló, esetleg egy újabb forradalmi sarc a cégnek.
Egyéb esetben ha itt vágják le a szelvényt megeszem ebédre a monitort. :)
Esetleg még ha Kusza testvérünk ámokfut egyet a jegybankban (de vsz most egy darabig picire összehúzza magát amíg a piac feldolgozza vmennyire a személyét. :)
Egy elég fontos dolgot nem hangsúlyoztak ki a cikkben vsz. Mégpedig azt , hogy a rövid és a hosszú állampapír hozamok illetve az osztalékhozama cégnek hogyan alakult a múltban szelvényvágás előtt.
Szelvényvágás előtt ezek igen közel voltak egymáshoz többször kb az 5- 10 éves állampapírhozam szintjén mozgott osztalékhozam szelvényvágás előtt. Sőt mintha olyasmi derengene, hogy volt alatta is.
Jelenleg 12% oszthozam , 7% körüli hosszú hozamok, 5% körüli rövid hozamok.
Na ilyen szelvényvágás ennél a papírnál vsz még nem volt ahol ekkorára nyílt volna az olló.
Megkockáztatom most sem lesz. :)
Ó, ez remek, ámbár ölég régi hír! :-) De mikor fogják az rv árfolyamot fejleszteni? Még van két és fél hetük, azért az én türelmem sem végtelen ugye.
http://www.origo.hu/techbazis/20130327-korlatlan-hivast-es-sms-t-kinal-a-magyar-telekom.html
Nézd meg micsoda fejlesztések vannak a cégnél.