Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hibák

Re: nincs cím

#626235 Előzmény: #626157

Ez régi hiba, akkor szokott előfordulni, amikor az a hozzászólás, ami neked utolsó lenne, az vagy törölve, vagy moderálva van.

Megoldás: Ne a kedvencekből nyomjál rá, hanem a "Legújabb a fórumban" részről lépjél be a topicba, mert akkor törli a könyvjelzőt és legközelebb már rendben működni fog.

#626157 Ibiza Előzmény: #626047

nálam firefox..de sztem töröltétek a topikot..csak idegesít be van jelölve kedvencnek ott virít..oszt ha véletlen rányomok error van

#626156 Ibiza Előzmény: #626035

gondolom hercegék törölték..sokan nem bírják hathort oszt beszólogatnak...ő teszi a dolgát..ennyi..

#626063 Margaretta Előzmény: #626057

Köszi:)

Ez is jobb, mint az a nagy négyzet:)

Megszoktam már az explorert. Próbáltam már mást is (pontosabban a fiuk erősködtek), de pár nap után visszatértem ehhez.

#626057 Kissherceg Előzmény: #626055

az már alakul :) exploreren kívül minden látja a lehetőséget, így más böngészőt ajánlok neked :)

#626035 Fornit Előzmény: #625856

Mi történhetett ott a hétvégén, ki ámokfutott ? :)

Nekem egy nagy fehérség van a fenti reklámcsík helyén, vagy 15 centis, alatta aztán minden a megszokott. Múlt héten nem volt ilyen, igaz akkor váltakozó betűtípusok voltak.

hali..be volt jelölve "e…

#625856 Ibiza

hali..be volt jelölve "eladó ingatlanok topik" kedvencnek..

kitöröltétek az oldalt de nekem ott maradt 5db olvasatlan "új bejegyzések kedvenc fórumtémáidban" részben..

kérem ezt töröljétek..

Szeretnék javasolni az ú…

Szeretnék javasolni az új forumba egy olyan opciót, amivel elkerülhető az agresszív spammolás:

http://www.stocklandyard.hu/forum/locatepost/612867

azzal, hogy a moderátor:

a) tényleg tud törölni,

b) ki tudja tiltani (bannolni tudja) az agresszív kismalacokat az adott topicból, hogy ne rontsák el mások szórakozását.

+1) tudjam, hogy hol nem látnak szívesen.