Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#608619 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #608616

Mondtam már, hogy utálom ezt a részvénynek látszó izét?...persze nincs gááááz, jó lesz ez! (majd az unokáimnak:-)

#608514 Hibaz Előzmény: #608492

Ez napi szinten egyre inkább lesz egy emelkedő ék.....nem valami jó,szelvényvágás után.....

#608470 Pyxis Előzmény: #608359

Nagy vagyok a részvények tartásában :D Ellestem néhány trükköt Kawabazsitól! :D

Soraink rendezettek, öss…

#608359 Nyeretlen_Keteves

Soraink rendezettek, összezártunk, holmi ócska trükökkel nem fogják kicsavarni a részvényt a kezünkből (Pepéjéből meg pláne nem). Ezen a szinten, ez a részvény még mindig több mint ajándék ... :-)

#608327 Janicroft Előzmény: #608313

-0,17% és -0,24% nincs gááááz ahogy itt egyesek mondanák ;-)

Ricsit és Egist nagyon nagyon felfele ebszélik az elemzők, nem tudom abban érdekelt vagy-e, de a jelenlegi árhoz képest hatalmas felértékelődési potenciállal kecsegtet az Erste is és a KBC is, emg asszem a Concorde is. Lehet már tudnakl valamit és kollektíve ki akarnak szállni.....

Remélem megrohad, aki ma…

#608313 Tapasz

Remélem megrohad, aki ma az mtelt és a ricsit adta .......

#608279 banyaiz Előzmény: #608261

Részvényáremelkedés, ne akarj egyszerre mindent. :)

Egyelőre hagyjuk meg a halódó nyugat ópiumának a részvényárak emelkedését, mi itt megfontoltan haladunk, lépésről lépésre. :)

#608277 banyaiz Előzmény: #608261

Van azért pl az eu pofáncsapna minket hirtelen az egyedien értelmezett telekommunikációs forradalmunkért.

De ilyen átütő sikerre egyelőre ne számítsunk vsz. Morzsákat is meg kell becsülni most ínségben, pl azt, hogy Mato nem nyilatkozik a sajtónak, Varga nem küldi el a hitelminősítőket visszakézből az anyjukba és ilyen jelentéktelen dolgokat is kell most értékelnünk mint pozitívumokat. :)

#608261 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #608256

Hogy ennek a papírnak mi a "nem rossz hír" azt már senki sem tudja... Van egyáltalán olyan hír ami jó hírnek számítana!? Amúgy nagyon bízok ebben a 2. 3 hetes tervben, ennek kéne betölteni egyszerre az elrúgaszkodás, és emelkedés fázisokat ugye :-)

#608256 banyaiz Előzmény: #608241

El szoktam azért olvasni ezeket , hogyan látják, de lehet csak a lebutított változatok jelennek meg, de néha olyan simplicity jellegűek nagy gazdasági vezetőnk iránymutatásait követve, és szó szerint értelmezve. :)

További kamatvágás ez elvileg nem rossz hír a papírnak.