Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#608219 banyaiz Előzmény: #608163

Szóval akár elkölthet 3x mrd-ot is frekvencipályázatokra és ebben az esetben 40 Ft-os osztalékot valószínűsítenének jövőre. Ami még mindig 10% körüli osztalékhozam jelenlegi árfolyamon.

A 4. mobilszolgáltató megjelenése nem tudom milyen módon befolyásolná jövőre (rövid távon) az osztalékot. Bejönne egy állami mobilcég negatív lenne cégnek, de mennyire az nagy kérdés. Érdekes szitu lenne , de vsz kicsit nagyobb a felhajtás a sztori körül mint ami benne van.

Aztán lebegtetve a kötelességszegési ügy különadó ügyben részvényenként 70 Ft.

Rezsicsökkentési ügyek hatásai .

Jövőre választás.

Stb.

Annak a hatása, hogy állampapírhozamaink estek utóbbi fél évben egyáltalán nem jelent meg az árfolyamban.

Igen érdekes szituáció ez. Szinte kínálja magát egy 600-as célárral (+ 1,2,3 év osztalékának felvétele) . Csak elég annyi, hogy egy újabb sarcot rányomnak és máris bukott a mutatvány pl. vagy időben elcsúszott .

#608200 banyaiz Előzmény: #608013

Nagyvonalú a cég úgy tűnik. Vagy csak nem akarták megkockáztatni, hogy Pintér felszólítsa az ügyfeleiket menjenek át a konkurenciához. :)

#608193 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #608180

Na, pontosan ezt mondta az asszony tegnap mikor vezetett, én meg neki, hogy óóóóóó bazd+ de benzin sincs, na de mind1......

#608013 Euroman Előzmény: #607963

édesanyám telefonjára is jött az sms...szegény közel 80 éves, kerekesszékben ül, még jóidőben se megy sehová, nemhogy hóesésben...mikor 7 éve kórházba került, akkor vettem neki a készüléket, hogy haza tudjon szólni, ha gond van...se a telo, se a sim kártya Sopront még sosem hagyta el...

#607966 banyaiz Előzmény: #607965

Ja. :) Nem tudom milyen cellainfók alapján gondolták ez jár nekem, de köszönettel elfogadom. :)

#607963 banyaiz Előzmény: #607942

Most kaptam egy sms-t, hogy a rendkívüli hóhelyzet miatt ajándék perceket írtak jóvá. Gavallér a cég. :)

#607949 banyaiz Előzmény: #607942

Nincs forgalom. 300-400 k darab egész nap. Nem tudom egyébként kik állnak ott, de ha igazán el akarnak adni akkor bevágnak 400-ra 390-re , 380 -ra pár millió db-ot. Ezek a pár 10 k ,egykétszáz k db-ok nem tételek a papírban szvsz.

Amikor megjött osztalékjavaslat 10 millió db-os forgalom volt 405-415 között. Az kb ilyen napokból egy hónap forgalma. :)

Vazze, ez a telcsi már l…

#607942 Tapasz

Vazze, ez a telcsi már lassan a 25 ft osztit árazza. Tudja valaki, hogy kik állnak az eladói oldalon?