Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#607786 banyaiz Előzmény: #607778

Ha oda visszamászna ahol a drágábbakat vetted következő 1-2 évben plusz még mostanihoz hasonló osztalékok, az nagyon csábító lenne. Persze így elméletben jól néz ki, gyakorlatban így lesz e, nagy kérdés.

Munka ügyben vsz talán ismerősön keresztül közszférában ekkora tapasztalattal, csak van vmi, vagy csak leépítenek ezen a területen? Vagy Ausztria ott van neked a közelben esetleg, de nem akarok beleokoskodni mert te tudod igazán mit akarnál egyáltalán, vagy mi a helyzet ott felétek.

#607778 Euroman Előzmény: #607768

a 450 fölöttieket tartanám, az kb. a mennyiség fele....390-410 között vetteket eladnám osztalék előtt....ez a terv, bár mostanában sok hülyeséget csinálok...a munkanélküliség miatt a fejem sem tiszta, és a pénzem is féltem...(amúgy sajnos semmi jó fejlemény, a legtöbb helyről válasz sem jött, 1-2 helyről e-mailben lepattintottak, telefonos megkeresés, interjú semmi)

#607768 banyaiz Előzmény: #607757

:D "o adolf" ezen befostam, még nem hallottam eddig. :) Lehet ezentúl nem lesz értekezlet, akkor minek terem? Nem irigylem akinek ezzel az emberrel kell együtt dolgozni. Engem messziről is feszültté tesz a dolgaival. Aztán lehet, hogy a látszat csal.

...

Mtelt tartod osztalék után is, mit tervezel?

#607767 Euroman Előzmény: #607759

ok, elnézést....amúgy 60 millás forgalomnál sajnos erre is jut idő...és amit írtam, részben azért is annyi az ára, és a forgalma is sajnos...

Érdekes, hogy eladási ol…

#607764 MrTibi16

Érdekes, hogy eladási oldalt feltöltötték... viszont kötés alig van...

#607763 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #607759

Mondjuk sok izgalom nem történik a telkó piacán, megint tuszakolják lefelé.. várják, hogy a sok türelmetlen eldobálja, na de engem nem vernek ám át!! :-) Én kitartok a csúcsig!! 415!?

#607757 Euroman Előzmény: #607744

meghallgatáskor (péntek) nem nyomta a süket dumáját, de aztán az első munkanapjától kezdve a magával vitt állatokkal együtt megkezdte a tőle megszokott ámokfutást....az a tökömtudja milyen róza is nemsemmi nőci lehet...beült a legnagyobb terembe irodaként, ahol eddig értekezleteket tartottak....lehet Széchenyi festményét is levették, vagy takarták már, helyette o. adolf és phasztolcsy képe van kint...

#607744 banyaiz Előzmény: #607737

Ez is vmi halvány jele a stílusváltásnak , vagy lehet egyetértett azzal, hogy Tolcsy kinevezése problematikus. :)

Majd holnap alkot, ha tovább vágja a kamatot az most Telo spekuláció szempontjából nem feltétlenül rossz, csak ne kezdjen pirospöttyözni az indoklásban. :)

ez a sok dumagép..fárasz…

#607742 Ibiza

ez a sok dumagép..fárasztó..semmi érvelés semmi gondolatuk..de duma..az van..

#607737 Euroman Előzmény: #607734

Varga nem olyan állat, mint gecyphasztolcsy....micsoda tisztogatást csinál a primitív állatja az mnb-ben...igazi kis bosszúálló barom....most nem volt viszontválasz, külön figyeltem

#607734 banyaiz Előzmény: #607732

Benne lehet. De lehet nem idén. :) Jót tenne a piacunknak vsz ha a szájhabzást vezetőink beszüntetnék gazdasági ügyekben. Ez a ciprusi történet se hiányzik most.

Pl most pozitív volt számomra, hogy az sp negatív figyelésre az NGM nem reagált azonnal egy válaszközleményben a Tolcsys stílusban (hogyan égessük szénné magunkat 2 perc alatt a világ előtt) Lehet csak nem voltam elég figyelmes de most ilyet nem láttam. Kis dolog de ezt is meg kell becsülni. :)

#607732 akpo7 Előzmény: #607730

Nem varom 900-ra, de tovabbra is tartom, hogy az 500 jo hangulatban benne van.

#607730 banyaiz Előzmény: #607728

Boldog békeidőkben volt olyan, hogy 920-950 között mozgott javaslat után , aztán szelvényvágás előtti napokban 1060-1070 között.

Vsz annak, hogy 400 körül vágják le a szelvényt kb annyi az esélye mint annak , hogy Tolcsy közgáz nobeldíjat kap, vagy megválasztják az év jegybankelnökének. Csekély. :) De bő egy hónap alatt kiderül.

#607728 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #607724

Én nem gondolkodom a 3. 3 hetes programban(ott már csak teszetoszáskodnia kellene), de lehet hogy idén új forgatókönyv van, vagy semmilyen.....

#607724 banyaiz Előzmény: #607710

Még csak most kezdődik a 2. 3 hetes program. A 3. 3 hetes prg-nál már nem lesz idő pöcsörészni. :)

50 napos és 200 napos itt van 401 -412 korábbi csúcs 420 körül ezen kell átmenjen, addig még itt tudnak gyűjtögetni.

De ha megnézed a forgalmat zéró. Vki mennyiséget akar venni ahogy közeledik a vágás muszáj lesz megindítani felfelé.