Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erste vagy KBC Equitas?

Re: NYSE realtime

#607444 Bendeguz Előzmény: #607413

Persze hogy nem, ma küldtem el az 5. ISIN felvételi kérelmemet. Vannak rohadt jó fundájú kispapírok, egy hozzáértő haverom válogatja őket, plusz 1-2 okos amcsi elemző céget is olvasunk. Idáig pozitív a tapasztalat. Nézem mellé a technikát, és ami épp jónak tűnik, abba ugrunk bele.

Le fogom mondani a NASDAQ real-t is, az 3000/hó. Hülye ez a KBC, nem hagyja hogy fizessek neki :D

#607413 Fornit Előzmény: #607385

Na látod. :))

Évi 36k megmarad:)

Azt se vedd komolyan, hogy az egész USA piac elérhető rajtuk keresztül.

#607389 Janicroft Előzmény: #607385

Lehet csak bizonyos megrendelőszám felett lenne nekik értelme árulni ezt a csomagot, bár akkor tényleg nem értem minek reklámozzák..

#607385 Bendeguz Előzmény: #607383

marketwatch tényleg realtime! a kbc meg válaszolt, nem árulják a csomagot. akkor meg a faxnak reklámozzák a majmok?!

#607165 Bendeguz Előzmény: #607160

nekem ott is 15-20 perc késéssel jön. 1500-at megér, hogy lássam PETI-ben, ne kelljen kutatnom a neten.

#607160 Fornit Előzmény: #607153

Egy csomó oldalon tudod nézni az USA real time árfolyamot pl marketwach, yahoo financial... Nagyon sok helyen van.

#607126 Fornit Előzmény: #607083

0 Ft ingyenes adatokért, ennyit megér negyed óra idegesség elkerülése.

Csak a második lépést tudnám mi az, alsógytyával már fullon vagyok.... :)))

#607083 Bendeguz Előzmény: #607080

1500 Ft, ennyit megér negyed óra idegesség elkerülése, no meg a 3. lépés a profit! :D

#607080 Fornit Előzmény: #607049

Ez új szituáció. Gondolom Te vagy eddig az egyetlen ügyfél, aki US real time adatokért fizetne, ráadásul külön-külön NYSE-NASDQ-ért is szeretne :))

NYSE realtime

#607049 Bendeguz

Sziasztok!

Mitől van az, hogy Nasdaq-ra elő tudtam fizetni KBC-ben, de semmi más külföldi piacra nem tudok realtime-ot beállítani? Már írtam az ügyfélelhárításnak, de hátha itt is tudja valaki a megoldást. Kösz!

Re: nincs cím

#597350 Janicroft Előzmény: #597328

Jaa, értem. Tehát ezzel csak azt zárják ki hogy ne lehessen az átváltásokon nyerészkedni, de ha időközben az átváltott pénzt befektettem, mondjuk veszek részvényt majd azt eladom, akkor már visszaválthatom forintra. Köszi, így már világos, ez sokat segített nekem!

#597328 Fornit Előzmény: #597301

Nem játszhatsz vele, h pl váltassz 10.000 eurt 280 ért és visszaváltod 290 ért úgy h nem veszel belőle semmit, valamit venned is kell a váltott devizából. Ha azt lezárod utána bármikor visszaválthatod ft-ra vagy más devizára.

#597301 Janicroft Előzmény: #579917

Nekem a KBC-s deviza konverziónál nem tiszta a kép, ez a szüveg van ha HUF-ot akarok devizára váltani:

Tisztelt Ügyfelünk! Az alkalmazandó jogszabályi előírások értelmében kizárólag akkor tudunk az Ön részére deviza átváltási szolgáltatást nyújtani, amennyiben azt befektetési szolgáltatási tevékenységhez kapcsolódóan kívánja igénybe venni. Az átváltott összeget kizárólag az adott devizában történő befektetésre lehet felhasználni, azt a pénztárból nem veheti fel, nem utalhatja tovább, illetve nem konvertálhatja át más devizára.

Ha nem konvertálhatom más devizára, nem utalhatom tovább, nem vehetem fel, akkor mi a l*****t tudok vele csinálni? Örökre ott marad a számlán??

"Ezúttal egyszerre három…

#585714 Fornit

"Ezúttal egyszerre három új piacot, a svéd, a dán és a portugál tőzsdét tettük elérhetővé ügyfeleink számára!"

eq

Esti "prémium" szolgálta…

#579917 Fornit

Esti "prémium" szolgáltatás: US$ vétel 209 eladás 222,8

Hát bekaphatják. Ki kell hagynom...

Ilyen pofátlan spreadet ritkán látni.

#568660 Bendeguz Előzmény: #568657

Nem. Valószínű csalók próbálnak meg tőled adatokat kinyerni. Volt link belépési felülethez? Ha igen, és megnézed a linket, valószínűleg nem a KBC-re mutat. Küldd el a KBC-nek a levelet, és kérj magyarázatot.