nyomtatás tovább amíg van papír a földön
"WASHINGTON (MarketWatch) — The Federal Reserve may continue buying bonds at the same $85 billion per month rate though 2013 as a result of the weak March nonfarm payroll report, economists said Friday.
“This data should snuff out any chatter that the Fed will taper or wind down the QE purchase operations any time for the foreseeable future,” said Thomas Simons, money market economist at Jefferies & Co.
"
teszt....megállnak e mankó nélkül a piacok...
Figyeletm egy darabig, h bepróbálok majd egy kis pakkot, ha kifeneklik, aztán megfeledkeztem róla, 19.8 körül volt mikor újra ránéztem, már drágállottam a pár nappal azelőtti 18,5 után. Most szépen visszarobbant 22$-ra.
Fenékhalászoknak: RDA MICROELECTRONICS ADS
Őrült forgalom volt benne, talán felvásárlási sztori. Nem olvastam még utána, friss találat! :)
Milyen elv alapján nincs tőzsde a MUNKANAP nagypénteken és van tőzsde a szünnap húsvét hétfőn? Most vettem észre, hogy volt ma kereskedés. Pfff
Legalább lezártam a shortomat "nyerőben" . A spread és a brokidíj után maradt összeg miatt a nyerő idézőjelben.
Hát nagy ciprusi para nem volt, SP 2 ponttal a pénteki záró alatt.
Így vagy úgy, de úgy néz ki, hogy meg akarják nyalatni az ATH-ot...
http://www.portfolio.hu/vallalatok/rekord_kozel_zartak_az_amerikai_indexek.181447.html