Igen, a szokásos cukormáz (köszönöm nagyanyámnak, nagyapámnak, a csapatnak, a nőmnek meg mindenkinek) alól kilátszott a trutyi.
Hagyni kellett volna Rosberget előzni, de le a kalappal Hamilton előtt a korrekt nyilatkozatért.
Igen, a szokásos cukormáz (köszönöm nagyanyámnak, nagyapámnak, a csapatnak, a nőmnek meg mindenkinek) alól kilátszott a trutyi.
Hagyni kellett volna Rosberget előzni, de le a kalappal Hamilton előtt a korrekt nyilatkozatért.
komoly verseny volt, a befutó utáni pillanatok pedig kicsit őszintébbek voltak, mint szeretnék a PR-osok :)
Az idén kiderül, mit tud a négyhengeres - és ha jól teljesít, akkor a hathengeres sem lesz rossz.
Nekem nem tetszik ez a Mercedes nyomulás, váltani kell.
Ha az idén Kimmi jól teljesít, akkor meglátjuk, hogy a Renaultnak melyik lesz jövőre a gyári csapata. A Ferrari meg konkurenciának amúgy sem ad motort.
Jöre, ha minden igaz megint lesz McLaren Honda turbo motorral :-)
Én is így voltam, de sajnos csak az esti hiradóból tudtam meg a szomorú hírt. Nekem azóta is ő az etalon.
"Live" néztem a halálát és "Direct"-ben a temetését - az egyetlent, amit tudomásom szerint az Eurosport közvetített. Akkor meghalt számomra az F1, és nagyon sokáig tartott, mire újjászületett. Az Ő emlékére, az Ő sikereinek csapata marad az örök kedvencem, bárki is vezeti azt az autót.
F1-es kerékcsere Mercedes módra
http://videa.hu/videok/sport/f1-es-kerekcsere-mercedes-modra-npPHHrvR4TlNNZUZ
Alonsonak azért torzult a feje, mikor Mása vezetett... :)))
a linkre nekem nem dobott semmit, gondolom erről a két videóról van szó :D
érdemes az arckifejezéseket nézni, ahogy végig röhögik az egész kört
ebből a videóból látszik, hogy nem is mentek annyira lassan a fiúk :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bIaNgipAUz4
Alonso és MAssa vs 458 italia
Annak, aki kerék helyett gumicsizmával jár.
De tudni, öreg embernek ami nem megy, azt ne erőltesse.
Most mit pöcsölnek egy kis esővel?
Évekkel ezelőtt semmilyen problémát nem okozott ennél nagyobb eső sem, most meg szinte meg kell várni, hogy teljesen elálljon, elkezdjen száradni.
Nem tudni még, hogy jókor szállt-e kis Schumi. Anno a Honda távozása volt ennyire durva, következő évben Button lett a világbajnok. Meglátjuk.
Korán hagyta abba Schumi (2-3 szezon még simán benne volt), jó lenne tudni, hogy mi volt a háttérben, amiért anno a Ferraritól mennie kellett, mert kellett, az egyértelmű (valószínűleg Kimi érkezése miatt).
http://a5.hu/f1/ujra-egy-mercedes-az-elen-rosberge-az-utolso-tesztnap
a végén Schumi pont a cél előtt szállt ki a nyerő autóból???
"A Magyar Közlöny legfrissebb számából kiderül, hogy 2017-ben 38,3 millió dolláros (8,4 milliárd forintos) jogdíjat kell fizetni, amely évente 7,5 százalékkal emelkedik."
Bernie apó tud üzletet kötni. +7,5% évente. Ilyen ütemben viszont esélyes, hogy 2021 lehet az utolsó, addigra olyan jogdíja lesz, ami nem biztos, hogy meg fog térülni.
2017: 38,3
2018: 41.17
2019: 44.26
2020: 47.57
2021: 51.14
51.14 millió dollár lesz 2021-re az évi 7,5%-os emelkedéssel, ami jelenlegi árfolyam szerint kb. 11,3 milliárd Ft 2021-re.
vmi olyat, hogy pfff .... :))
igazából semmit, de ezzel is lealázta a riportert :)