Nincs gáááááz! Sz@runk a CECE-re, jó lesz ez! Pepének van még?
Nincs gáááááz! Sz@runk a CECE-re, jó lesz ez! Pepének van még?
A Közép-Kelet Európai régiót tömörítő CECE index újrasúlyozására ma piaczárás után fog sor kerülni. Számításaink szerint jelentős változások a lengyel piac esetében lesznek, míg itthon főleg a Richter súlya fog emelkedni. Az átsúlyozás részeként ma megnövekedhet a forgalom néhány régiós részvény esetében.
http://file.erstemarket.hu/Erste_Fokusz_2013-03-14%20CECE%20index.pdf
Én még azt is el tudom képzelni,hogy szelvényvágás előtt 3 nappal húznak rajt 50 ft-ot...:)))))
Óriási spekuláció van a Telóban....
Amíg a kicsik tele vannak 400 ft körüli részvénnyel,addig nem lesz emelkedés.....
Az viszont brutális lenne. Ennyire (~350) azért nem rossz ez a cég még különadókkal se.
Tavaly még 565-596 között tömtek gőzerővel oszti előtt hetekig, majd előtte nem sokkal megnyekkent és épphogy dobni tudtam 555 körül.
Jól tetted!! (?) Elvégre nincs gáááááááááááz! :-)
Szerintem amíg osztalékszelvénnyel forog ez a 39x -es érték alá nem szabadna mennie. Igazán már azt sem értem mit keres még mindig itt 400 környékén.
Jó, messze van még osztalék, de hát azért ennél intezívebb érdeklődés beleférne.
Mit tippeltek árfolyam mélypontnak a jövő hét környékére?
Hasonló a szitu a 355-ös napra,ha ebből sem lesz emelkedés,akkor vége az osztispekinek......
Jelenleg oszti nlkül 350-re értékeli a piac a papírt !!!
így még új mélypont is kinéz.....
Igazad is van, jó lesz ez! (ha eladod :-)
És ez már biztos?? Mármint az Egon... Ez sosem megy szabira? Biztos csak a munkájának él, ami önmagában nem lenne baj , ha történetesen nem elemezgetésekkel foglalkozna ugye.
Egyébként persze, hogy nincs gááááááz. Én csak 25.-e után nézek erre rá! Hogy miért pont akkor? Na majd meglátod :-)
Tanácsoltad hogy nézzek be a KEG totyikba, megtettem.. na, ott viszont van gáz dögivel.(ráadásul a szaga sem túl biztató)
hát meg vagyok átkozva veled is pepegab
mond mit vétettem én?
hello! a fehér füst nem itt szált fel
Nyugi van... főleg, hogy már a pápa is Argentin, nemcsak a kis zseni, viszont ez a Ferenc név bezony sokaknak nem tetszik majd.
lehetne nyugi végre...
ez döbbenet :) még írmagját is kitörlik..DIKTATÚRAAAAA
az lemaradt, hogy a pozitív folytatás reményében.