30 munkahelynek túl drága, de eu-s pénzeket nem csak ez alapján osztják ;)
nekünk részvényeseknek és spekiknek ez jó, ez a legfonotsabb
30 munkahelynek túl drága, de eu-s pénzeket nem csak ez alapján osztják ;)
nekünk részvényeseknek és spekiknek ez jó, ez a legfonotsabb
Elsősorban a környezet kímélése éri meg. Ezt az energiát se gáz elégetésével állítják elő pl.
Ezt gondolom nem is sejtette az illető,aki 300 alatt átvette a giga pakkot.
(pozi nélkül)
nagyon alacsony a forgalom, talán még mindenki hosszabbított húsvéton van, alapvetően én is, nem is lenne szabad itt ülnöm... alapvetően az érdeklődés hiánya jó hírek esetén középtávon nem feltétlenül rossz... ezzel a támogatással nálam funda érték felugrott kb. 480-ra.
Ez egyébként nagyon szép, de tényleg "megér ennyit" 30 munkahely teremtése? 2,8 mrd forint nem sok egy kicsit?
A részvény szempontjából meg kifejezetten jó lehet, ennek ellenére még mindig itt tökölődik 400 forint környékén..
Szégyen lenne, ha 400 alatt zárna.
Sajna nincs benne valami eget verő forgalom.
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/2578 Én kitettem :)
eladtam 80 db pannyt 400-on, rá 1 percre megindult... még van 500 db, de azt majd vhol 800 környékén adom el... :))
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/2559 írtam róla egy cikket, szép történet
Kitáraztak a synergon-ból, kellhet a cash rednesen... Nem tudja valaki anno mennyiért szerezték ezt a részesedést?
(#79147) Pannergy vétel gyorsan
Értékelés: 0
válasz erre | Ma, 09:28
Sziasztok. Nem voltam 2 hétig. Most kaptam hírt. Vegyétek amennyit bírtok. Jövő hét végétől meghúzás. Jelentik Miskolcot. Brókerem 3 napos limitet jósol. 550-600 ig elmehetünk lazán első körben. Az Ottó gyerek meg állítólag 1200 ig felviszi ha kell mesterségesen is. Év végére. Vegyétek 420-440 ig nyugodtan.
HedgeFundy
xD
Lassan ebédidő, de semmi mozgás.
A zárt méretű spekitőke nem itt kavar, hanem vagy menti magát az OTPből, vagy lapol az MTELben. mozgás alig-alig
csak az furcsa ebben a rv-ben, hogy majdnem ugyanugy tartja magát mint az mtel pedig zéró az osztalék
Hát lassan bemondják majd,hogy a márciusi napfény 1Celsiussal emelte a víz hőmérsékletét a csövekben...
Komolyabb bejelentésre egyelőre ne számíts...
elég nagy fémlelőhely a környék, szóval még ez is lehet :))
Mire gondolsz? Ellopták a csöveket? :)