eladtam a longokat, ahhoz meg hogy shortba kerüljek Stop -ot raktam rá.
SP nagyon esett...a dollár meg már -1 % on áll.
eladtam a longokat, ahhoz meg hogy shortba kerüljek Stop -ot raktam rá.
SP nagyon esett...a dollár meg már -1 % on áll.
nagyon rángatózik a piac most.....majdnem eladtam a longjaimat...de visszavontam ...
még várok...kezek a ravaszon.
e/u a nullavédőm kiütött , de fordulással egybekötött pozizárás volt,ismét egy funda adat ami irányt mutathat egy időre... ismét shortban,nagyobbacska reményekkel
Egy akkora masszív eséssel csak visszaesnénk most a novemberi szintre.
Te is tudod, hogy értem...tudom, hogy 2009 óta emelkedik, bár a 2011 augusztus elég masszív esés volt...most korrekció nélkül 9-ik napja...utoljára 02.25: -1,55% a djia...
lehet..de volt alatt is..19.080 is volt ha jól emlékszem...a 180 -nál már látszott hogy megindulunk fölfelé.
az SP futures megbolondult, mert akkorát ugrott fölfele.
indul a mai rally is. ezek totál meg vannak őrülve..de csak tessék...legalább jó sokat keresünk a longokkal.
9. napja emelkednek folyamatosan ? :D
akkor lehet hogy én vettem meg előled ?
180 nál zártam le a shortokat, és álltam be venni longokat :-)
én is long :-) de fel vagyok készülve egy nagy zuhanásra is.
hatival most nem foglalkozom..180nál elugrott előlem..650-680as céláram lett volna..a részvényeket adom el nyereségesen..aranyból is nagyrészt kiszálltam..mtelem van.
van az éves ciklikusság..márciusban csúcsosodik..április kicsit le majd fel májusban le..
Nem hittem magamnak decemberben ..lehet ezeket a ciklikuságokat játszom majd meg idén..
usa nagyon gáz...02.25 óta 9-ik napja emelkedik....régi kérdés: hova már?
Long, aztán majd kiderül, remélem mai nappal nem lesz dupla-triplacsúcs az otp
Ibiza, te most longolsz vagy shortolsz ?
eddig szépen megyeget fölfelé az USA futures...
na ez igaz..
csakhogy a "yooo" belépők azok 1 éve voltak a görög, spanyol bulinál amikor ment a hülítés
azóta a dax komponensek többsége 50-70-80%-t emelkedett,
én nem panaszkodom
azt azonban látni kell és tudni illik, hogy nem azonosan mozognak a piacok
ez alap
nem szoktam törölni..(talán egyszer téged az ingatlanügynökmentes topikomból amikor csak azért is ott nyargalásztál:) nem tudom minek ugrasz..érzékenykedsz.
kicsit gyerekes már.
A fórumot újak is nézegetik..az eszek sem olyan hosszúak (lásd mszp szavazók) tehát nem elég ha utalgatsz hanem mond el mit vársz..mára..a héten..nyárra..stb..
ezt utána lehet mérni..
Üdv a fedélzeten :)
mesélj te is egy kicsit..longolsz, shortlosz ? merre az arra ?
Dehogynem Macika csak nem olyan módon van a logika mint azt sokan gondolják. Pénzre megy a kereskedés, új pénz ugye nincs ezért a másik pénze megszerzése a cél, ezért kicsit megvan bonyolitva a logika:)
Na sziasztok léptem melózni. Remélem szép lesz a heti záró gyertya.
Ja Ibiza 700 körül kisseb ellenálás.