ha lakás kell, az Neked jó:))
nekem az sincs, egy örökölt ingatlanban lakom...más ingatlanom nincs, pénzért még sosem vettem...ezt nagynehezen kiszépítettem..
ha lakás kell, az Neked jó:))
nekem az sincs, egy örökölt ingatlanban lakom...más ingatlanom nincs, pénzért még sosem vettem...ezt nagynehezen kiszépítettem..
egyetértek, mindent birtokolni akar a nép, ezért érzi, hogy csór... Túl széles a termékpaletta a magyaroknak...
Pont most indult meg fel..
Forint is erősödik.na mit mondott Draghi? El kell olvassam..
ha már a munkanélküliségi adat is 2008óta a legjobb, meg az indexek is csúcsokon.
Hol itt a válság?
Ezt kérdezem én is.. :D
Szerintem telhetetlenség van.
Kell kocsi, bringa, motor, dvd, tablet, okos telefon, laptop, számítógép, mindenféle kütyü. lakás külön az összes gyereknek, ezeknek is újra mind, amit felsoroltam.
Ezt akarjuk elérni. ha nem megy, akkor szomorkodunk.
Ezekkel jönnek a rezsik növekedései is, mert mind után fizetni kell a fogyasztást, így alakul ki a pénztelenség.
Most pont rossznak mondod ezt, mert azt mondja vityáék miatt munkanélküli..
ez full magyar cég...soha nem is volt benne semmi külföldi tulajdon....új munkatörvénykönyv indoklás nélküli kirúgást tesz lehetővé....indoklással nem tudtak volna...ez 2012-ben lépett hatályba...kinek is köszönhetem?
Na lépnem kell. Megyek mutatni. Utána meg edzés, törődni kell a testel is:)
Ja van egy régi piaci mondás: ATH mindig jó lehetőség a belépésre:)
igen még ez a érdekük hazudnak,azért építenek le a nagy cégek sorba mert megy a gazdaság,van termelés és lóvé,tudnak miből alkalmazni,gyarapodni hahaha....
Látod Vitya erre is hozott egy törvényt hogy ezeket ne tehessék a kapitalisták. Nem akarod mégis törődik veled:) Egyébként aki így bánik a dolgozójával akkor lehet hogy jobb is ha nem dolgozik az ember egy ilyen cégnek.
14:30 | 2008 óta nem volt ilyen az amerikai munkapiacon
14:10 | Rekordot döntött a mezőgazdaság exportteljesítménye
14:07 | Nincs is semmi baj? - Brillíroznak a vállalatok
Karácsonyra gondolt, hogy pont akkor hívtak..
ez szomorú valóban.. sajnálom.
ha arra gondolsz, hogy ittam, nem...munkahelyen nem szoktam, és kocsival voltam, akkor meg pláne nem....ha arra, hogy elrontották a hangulatomat....nem vagyok egy ájulós típus, konkrétan még sosem ájultam el...de akkor közel voltam hozzá....elém tolták jéghidegen a már kitöltött nyomtatványokat...áthelyezés, valami ajánlat semmi, 20 év után irány az utca
biztos hangulatban voltál...
a bérért dolgozók helyzete sem olyan, mint régen...én is azt hittem rendben vannak a dolgaim, aztán hála az új mt.-nek, indoklás nélkül úgy kivágtak, hogy a lában sem érte a földet...tegnap olvastam, hogy pesti kerületi önkormányzatnál vki-nek sms-ben, a szabadsága alatt mondtak fel....engem is szabi alatt, a karácsonyi köszöntő után fél órával....
Jaaa. Lehet csak én vagyok már idegileg kicsit gyengécskéb. Velem előfordul hogy egy telefon ide vagy oda és lőttek az esti nyugodt alvásnak. De lehet csak túlvállaltam magam. Aki bérért dolgozik az igyekszik hogy nehogy sok legyen a dolga:) Na ez a nagy különbség szerintem.
Én azt még jobban szeretem, mert a családdal töltöm egész napomat hétvégén. Gyerekek boldogsága, öröme, meg korlátlan örömöt nyújt!
Minden nap ajándék!
Szokták volt mondani ismerőseim.
Sanyi.. veled nem lehet összeveszni :D
Sajnos a hazai piac lemaradása, és a forint gyengesége frusztrál csak, de az nagyon.
elég idillien hangzik...én a szombatot és vasárnapot szeretem...
most írtad, ha van pénz lehet pihenni :) Következetesen.... :)