az új oldal neve lehetne columbo-felesege.hu :D
új oldalban volna ilyen, de facebookra töltöttem fel párat
Köszi. Lehetne több ilyen felmérő szavazás, amelyek eredménye megtekinthető lenne utólag is.
már nincs, de alkalmazott, vállalkozó, diák, nyugdíjas volt a sorrend
Volt egyszer egy olyan szavazás, hogy ki mivel foglalkozik: alkalmazott, diák, vállalkozó, ingatlanos stb....
Be tudod linkelni az eredményét? Érdekelne. Sőt újból is meg lehetne ejteni a szavazást ,érdekes lenne egy cizelláltabb választási lehetőséggel.
a szavazás aránya miatt a kérdés eldőlt
Ebben az esetben Safraneket fogok játszani:
"Na gyerünk Safranek, ne tetesse magát hülyébbnek mint amilyen. (Mr. Teufel)"
Nem értem a kérdést.
azért akarok még élni 2014 után is... :)
szerintem aki idejön, azt érdekli a téma. úgyhogy hajrá! interjúk is legyenek a pártok gazdasági emberivel!
tőled ez teljesen független, de mivel a következő egy év a politikáról fog szólni, ezért a stocky is foglalkozna annak gazdasági részével.
Öööö, ez a kérdés burkoltan annyit tesz, hogy menjek, vagy maradhassak? :)
csavaros kifli volt reggelire? minden topicban félrebeszélsz? :D mi van??? :D
javaslatokat a választásra :)
nyomtam egy igent, de ennek mi értelme? napi 5 gazdpol blogot írsz fel, van 20 gazdpol topic a liberálistól a nacionalistáig minden színben. mire gondoltál ezzel a kérdéssel?
új téma
Nekem most airfrance van... meg is nézem :)
(Épp ma olvastam, h vki felfedte a nagy titkát, blogot ír a világkörüli útjáról, és az egészet a blogja reklámbevételéből finanszírozza, ami 1000$-t hoz kb havonta. Nekem elég hihetetlenül hangzik...)
google figyeli viselkedésed és követ :)
azt hogy csinálod? a múltkoriban jártam kínai oldalon..erre itt a stocklanyardon a bannerben is ők jelentek meg.. de előfordult más oldallal is..