Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: nincs cím

#602823 Hathor Előzmény: #602820

Pont ha sz@r akkor nem lehet pihenni elvileg, mert a munkádat, ha eredményt akarsz elérni, tízszeres erőfeszítéssel kell megtenned.

Amit régen meghirdettél egyszer, azt ma százszor kell. Ez százszoros munka.

Szóval a munka egyre több, nem kevesebb ,-)

Magadat kell hozzá állítani. Mivel, mennyit akarsz elérni, mennyi energiát fektetsz bele.

Engem nem lehetett kirobbantani az ingatlan szakmából, úgy szerettem.

Most is ugyanúgy szeretem, csak talán még jobban szeretem a tőkepiacot, és annak vizsgálatát, így mindkettő örömöt okoz nekem.. mellette a korlátlan szabadság pláne..

#602821 Hathor Előzmény: #602816

A dolgok sötét oldalával nem foglalkozom, az engem nem érdekel.

Élek, családom van, szabad vagyok, be tudok fektetni, tudok dolgozni akár utcaseprőként is a szabadban, ha éppen nincs munkám.. van lehetőség. élni kell vele, nem a rosszakat keresni.

#602820 Kissherceg Előzmény: #602816

pozitív szemlélet kell. ingatlan piac szar, nem pörög ezért lehet pihenni :) Semmi kül nincs ebben...

#602816 Rozsdáskilincs Előzmény: #602810

hÁT NE CSAK az előnyeit említsd, van ennek egy sötét oldala is, pl van hogy etébe nyúlik a meló, meg ha üzlet van akkor akár ünnepnap is. Mig aki bérből él az lehuzta a rolót munkaidőután és kezdésig rásegondol a melóra.

#602814 Euroman Előzmény: #602810

irigyellek...közel 3 hónapja én is "szabad" vagyok, bár másképp...

nekem már nem jön be....azt hittem jobb lesz, de nem jön be....várom a csodát, hogy ki tudjak szállni, de se a kis papírok nem emelkednek, se a blue-k közül a mol és tkom még a nullszaldótól is messze van...egész nap ülök a gép előtt, mert így legalább eltelik az idő, és pénzt sem költök sokat...mondjuk ha a kereskedés hozna, az jól esne...ma volt bevétel is: sikerült 1-2 cuccot eladni a vaterán...

e/u megőrült, lehetetlen…

#602813 szotyi

e/u megőrült, lehetetlen pozit felvenni benne jelenleg..

#602810 Hathor Előzmény: #602790

Engem nem mernek, tudják sokat kéne fizetniük :DDD

Ezt a szabadságot ami van nekem, senki nem tudja megfizetni.

Ha akarok most felállok, és elmegyek úszni, bringázni kirándulni..

Vagy ha akarom lefekszem aludni, családozom, vagy éppen ingatlant kutatok fel.

#602789 Rozsdáskilincs Előzmény: #602785

"Sok újat sajnos egy iskola sem tud már mondani nekem mostanában TA alapján."

100 éve nem változott semmit. Ezek a régi elméletek keringenek. Az indikátoroknál robbanás volt. De azok se sokkal jobbak. Azt is figyelembe kell venni ilyen nagymúltu elméleteknél hogy időközbe megváltoztak a kereskedési szokások. Gondolom a trédek 95% neten zajlik.

#602785 Hathor Előzmény: #602782

Elmennék, de nem hívnak :D

Addig elvagyok magamban..

Majd csinálunk egy jó kis elemező oldalt.

kinéztem BÉT oldalán egy bróker képző iskolát. Addig azt is elvégezzük.

Valaki elvégezte már közületek? Ismeritek ezt a bróker képző sulit amit ott hirdetnek?

Sok újat sajnos egy iskola sem tud már mondani nekem mostanában TA alapján.

Jártam Quaestor befektetői akadémiára, ott sem volt sok új..

Még részletes elliottot kell elsajátítanom, apro micro szerkezetekkel.

Na de azzal meg nekem van fenntartásom. 5 impulse hullámig és 3korrekcióig hiszek elliottban.

#602783 Hathor Előzmény: #602780

Ezért tankolok fel kis papírokból.

Én azokat találom nagyon olcsónak a hazai piacon.

Bluek csak jó áron vannak nyugathoz képest.. de ami igazán olcsó, azok a kis paírok, amik kis stexszel ötszörözni tudnak, ha megtalálják.

OTP egy napi forgalmát oda beraknák azok ezerszereznének :D

Nem tudom mikor jönnek már rá a spexek, századolások után.

#602776 Hathor Előzmény: #602773

Persze, ezzel egyet értek.

Legyező fibok..

Lehet több trendvonalat húzni rá.

Ezért mondom, hogy 20K az utolsó ezek között, mint vízszintes 90fok, ráadásul többszörösen megerősített támasz ellenállási zóna.

Ennek ellenére várom az áttörését.. Mindegy előtte merre kalandozik, ha még 2-3K pontot is esnénk egy LD ből. Így vagy úgy, felfele várom.

Van több varriációm itt miket csinálgatunk hetesen.

#602774 Hathor Előzmény: #602768

Tovább menve a charton, van még ezek felett egy nagyobb szimmetrikus háromszög is.

Rendkívül sokáig tud még bizonytalanságot szűlni ez a piacunkon.

http://postimage.org/image/3zyilr1ll/full/

Két hete kb volt gazd.rádión egy jó negyed órás piaci kitekintés a hazai folyamatokról, BUXról. Megemlítette az elemző, hogy már a többi alakzat mellett találkozott új formációval, a BATMAN elnevezéssel! :D

Innen tudom, hogy olvasnak engem!

Köszöntöm Őket! :D