Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Lupin és a piaci vélemény

#602751 Rozsdáskilincs

"Eljött a profit taking ideje. Azt nem állítom, hogy már nyitásban beverik piacokat. de ma és holnap minimum csorognak lefele az indexek. Negatív adat vagy hír esetén pedig szórás sem kizárt. Nálunk akár egy durvább leszórás is lehet. A HUF nagyon sz*rul néz ki. ""

Lupin Úr! Ne idegesitsen most forditottam a pozin:)

"Negatív adat vagy hír esetén pedig szórás sem kizárt."

Ehhez nehéz hozzátenni valamit:)

Re: Lupin

#601731 Rozsdáskilincs Előzmény: #601705

Tudom. Ott is csak egy ideig lesz, ezért írtam hogy változtasson, mert ott is csak egy ideig irogathat. Egyedül irogatni meg blog kategória:) Abban biztos vagyok hogy olvassa a stokyt:)

Lupin

#601697 Rozsdáskilincs

Lupin Úr!

Ne értse félre nem akarom elemezni magát. Csak… ismerem magát régről. Tudom hogy függő, mind fórum, mind tréd ügyben. Ha nem próbál változtatni akkor bizony nem marad hely ahova írhatna. Tudom maga az a tipus amit megmondtam azt megmondtam. Rugalmasság Lupin úr, rugalmasság!A tréder egyik fegyvere. Eddig mindig önként kitílotta magát azokról a fórumokról amiket szivesen olvasgat eszmét cserél. Akkor meg hogy osztaná meg nézeteit, az asszonyt vagy a szomszédot nem érdekli, se a politika se a piac:) Engedje meg hogy megjegyezzem ahogy telnek az évek egyre mogorvább a stílusa. Ez részben természetes, másrészt káros az egézségre. Lazitson és legyen kedves szórakoztasson a sajátos humorával.

Re: Mato

#601585 Dr. ursi Előzmény: #601582

valamit csak kell csinálniuk az embereknek is ?!

ha mindenre robot lesz, a szolgáltatásokra :o) is, és a robotokat robotok gyártják le és szervízelik (szolg.), akkor mi a picsát fog csinálni 7 mrd ember ???? nézi egymást ???

#601579 Dr. ursi Előzmény: #601420

melyik országból indulsz ki ?

mert nem mindegy.

van kb. most 7 mrd ember.

a rizst is a robotok fogják megtermelni ?

vagy csak az ún. fejlett nyugatra gondolsz ?

én úgy hallom a fejlett nyugat legnagyobb problémája, hogy nem tud kell számú munkalehetőséget biztosítani főleg a fiataloknak.

gondolod ha a középkorú munkásoktól a robotok átveszik a melőt, az idős tapasztalt mérnököket meg szintén robotokal helyettesítik, amikor elromlik egy robot majd nem a mechanikai műszerész bütyköli (mert olyan már nem lesz) hanem egy másik robot ; gondolod hogy az emberek meg közben majd egymás ****át fogják verni ? naccerű lesz !

szerinted lehet ! de a többség sztem halálra unná magát abba hogy naponta a másik ****át veri az meg az övét.

a dolgok tudod nem így működnek.

#601444 banyaiz Előzmény: #601158

Itt van elásva az a bizonyos.

a hiányt bárki tudja tartani ideig óráig aki tisztában van az összeadás kivonás fogalmaival. Csak az a baromi nagy kérdés, hogy fenntarthatóan tudja e tartani , és közben ez mit okoz a gazdaságban.

Tartom a hiányt adót emelek, kiadások fűnyírószerűen levágva aztán tartva van a hiány. Egy darabig. Csak a következmények utánam az özönvíz kb, ha az arányokban és a részletekben nem sikerül megfelelően kialakítani.

Szerinted ezt sikerült megfelelő szerkezetben kialakítani? Hát elég messze vagyunk tőle vsz. Egy tűzoltásnak nagy jóindulattal talán elmegy, de nagy jóindulattal.

#601441 banyaiz Előzmény: #601123

Nos én személy szerint azt sajnálom , hogy elkezdte egyáltalán a 4 évet, és azt is , hogy a szavazatommal ehhez segítettem. :)

Egyébként az tény, hogy a hiányt tudta tartani, és ehhez képest a gazdasági visszaesés szolíd , ezt el kell ismerni .

Maga a munka amit végzett hát mit mondhatnék ami jól jellemzi?

Talán azt, hogy annyira befosott a politikai népszerűségvesztés lehetőségétől vezérével egyetemben , hogy kínjában ámokfutott. Ez a legpozitívabb megközelítésem róla. :)

Közben olyan sületlenségeket hordott össze egy-egy nyilatkozatában, hogy még Járai Mellár, Chikán stb nagy haverjai is sírva könyörögtek neki, hogy Gyuri ezt ne.

Mnb-ben pedig mit fog művelni ez az ember, hát az még szólhat nagyot, csak tartok tőle, hogy nem pozitív értelemben.

#601420 Spade Előzmény: #601171

nemrég írtam a robotokról amik nem is soká minden fizikai munkát elvégeznek majd azt is amit Demján istenített h az a fontos azt kell tolni nem pedig a képzéseket meg sokan a fideszben szintén ezt hiszik, Itt egy pár video h mit tudnak már ma és ami mutatja mekkora nagy tévedés Demján elképzelése. Aki most megy iskolába kb. 17 év múlva végez és akkor lép ki a munkaerőpiacra arra kellene a képzést is tervezni h milyen világ lesz akkor,, hát valami ilyesmi:

.

.

Max , a sz@ros palacsint…

#601203 Nyeretlen_Keteves

Max , a sz@ros palacsintát (Lupin emlékére) hagyta a Gyurci a fiókban... de már megyek is, mert nem akarok ám belepofázni. Elnézést!

#601158 Spade Előzmény: #601135

"pont iylen kell oda, ott van cséfalvay, együtt meg fogják csinálni amit tolcsy előkészített, felépített. most már scak működtetni kell. már nem kellenek eredeti ötletek !"

.

Hogyne kéne, épp azt mondom h amit eddig Mato csinált az papírmunka mind, a reálgazdaságban nem történt semmi. és ez fenntarthatatlan nem lehet ekkorra tranzakciós adó nem lehet ekkora bank adó és nem lehetnek egyáltalán ekkora válságadók. Ez fenntartrhatatlan és jelentősen visszafogja a potenciális gazdasági növekedést. Most kellett volna azt meghatározni h merre fejlődjünk, hova fektessük be az eu és válságadó pénzeket minek legyen prioritása, mik lehetnek a gazdasági hosszútávon is kitörési irányok. Ezek nélkül csak maszatos gazdasági élénkülés jöhet a nagyobb fogyasztásra alapozva, (amiről szólt a zseniális gyurcis bajnais megyós svájci frankos elmúlt 8 év is) de nem állítja egy új fejlődési pályára az országot. Ez egy torzó amit Varga meg Cséfalvay nem tud befejezni.

#601135 Dr. ursi Előzmény: #601123

nem lehet eccerre ez is meg az is :o) mit szólna az eur ? :o))) vargáról jól írtad.

pont iylen kell oda, ott van cséfalvay, együtt meg fogják csinálni amit tolcsy előkészített, felépített. most már scak működtetni kell. már nem kellenek eredeti ötletek !

tolcsyra most mnb-ben van szükség, hogy ott is megcsinálja amire még egy elnökse volt képes -a hogy a 3 *3% alára sem - és beindítsa a gazdaságot teljesen szokványos más jegybankok által is alkalmazott ezsközökkel a maagyar gazdaságra szabva.