Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#602768 Hathor Előzmény: #602767

Az tutkó, hogy az alapok 20K áttörését figyelik, mint többszöri ellenállást.

Onnan vákum szívhatná fel. Legalábbis remélem, így nagyon várom oda, hogy egyszer átvigyük már, ez egybe lehetne OTP 5K leküzdésével.

Jelenleg mindkettő alatta, így hetes, havi befektetőként távol maradok még hatitól.

#602767 Hathor Előzmény: #602766

Elliottosoknak muszáj lenne ezt a háromszöget értelmezniük a charton. zigzag fut benne. Nekem olyan LD jellege van.

#602759 Hathor Előzmény: #602757

"Ma is lógok a melóból ez az átka ha az ember magának dolgozik:) "

- Ismerős a probléma.. ,-)

- Kávézacc 20K felett ad jelet neked! ,-)

#602757 Rozsdáskilincs Előzmény: #602752

Én meg a mester:)? Kávézacc barátom kávézacc:) Mondtam hogy hetibe látok fordulásra utaló jeleket. Megütöttük a szintemet így fordíani kellett. Ha minden ok akkor gyalogolhatunk felfele.

Ma is lógok a melóból ez az átka ha az ember magának dolgozik:)

#602720 Hathor Előzmény: #602690

Hoppá. Hoppá..

Jönnek a negatív kilátások után a stabil minősítgetések.

Na.. haladunk.. lassan jóhetnének a felminősítések a pincékből, de ezek nem olyan gyors folyamatok.. így ennek is örülni kell.

Javította a portugál kilátásokat az S&P

2013. március 7. | 09:43

Küldés e-mailbenNyomtatható verzióHozzászólás

Negatívról stabilra javította a portugál államadóssággal kapcsolatos kilátásokat az S&P. A hitelminősítő indoklása szerint a kormányzat költségvetési tervei ambiciózusak, a reformok megvalósítása menetrend szerint halad

#602690 Hathor Előzmény: #602680

Tankkönyvi példába én is ilyen képet tennék be.

Most nem tankönyvet írunk.

Hektikus piac mellett, 300as HUF , jegybank, olasz választás, USA megszorítás melllett ne keresgélj szerintem, hullára simuló chartot nullás EKGval.

#602668 Hathor Előzmény: #602667

Akkor olvasd a tankönyv szabályait :D

Tudtommal lopni, paráználkodni sem lehet a biblia szerint, mégis megteszik :D

#602667 Ibiza Előzmény: #602655

ez tényleg az :) tudtommal a fülescsésze akkor az ha szép sima és egyenletes az íve...cikkcakkos az nem ér...

#602649 BudFox Előzmény: #602489

tegnap mégsem lett semmi esés, szóval most be kell hozni emelkedéssel a tegnapi végét.

még tart a jókedv úgy néz ki.

Elég jól eltaláltam a na…

#602492 Matahary

Elég jól eltaláltam a napi maxot a 300 körüli long zárásra, csak épp nem vettek belőle eleget :(((...

Ahogy nézem, holnap ilyen magasságokkal nem lesz gond.

Volt egy kis játékshorto…

#602489 Fornit

Volt egy kis játékshortom 200 alattról, azt reggel beraktam zárni 4??-re, el is feletkeztem róla, záróban vettem vissza, most látom.