Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#602306 Euroman Előzmény: #602291

pontosan...2 napja van hivatalban az mnb új vezetése, és már megy a xarkeverés....1 hónapja még azt mondták, nincs mód újabb segítségre a hiteleseknek....megy az összevissza beszéd, pávatánc, és egyéb fityesz faxságok....egyébként az imf-et még mindig várják az asztalnál?...mert nem mondták, hogy nem...

#602304 Boby. Előzmény: #602300

"Attól is kivan a hócipőm, hogy devizahitelesek megmentése miatt is fosnunk kell."

Nem a devizahitelesek megmentése miatt kell f*sni, hanem a hogyanjától.

#602300 Hathor Előzmény: #602291

Attól is kivan a hócipőm, hogy devizahitelesek megmentése miatt is fosnunk kell.

Az életben nem jó itt senkinek semmi.

Én remélem napos után, órás dupla topot csinálunk, mert ugye kell az alakzat, ami lejjebb taszítja technikailag.

Szocpol visszahozására nem akarunk esni?

Kamatcsökkentésre, gazdaságélénkítésre nem akarunk esni?

Ezekre menjen csődbe az ország a befektetők szerint?

besz@rás..

Dax futi 7974 :D

"mennek tovább le a piacok" persze..

Ki irányítja ezeket a pesszimista emebereket, mint egy bábot?

#602296 Borska Előzmény: #602258

ajjjjajajjjj ,az a baj hogy begépeltem,majd szerkesztettem és eltűnt az egész :( és lusta voltam beírni ,de beírom ujra mert így fals a dolog :)

nahh:

vagyis a magyar emberek piacmozgató tőkeereje picsányi a nemzetközi alapokhoz képest, és amióta a nyugdijpénztárakat kivégezték a bét vásárlói oldala is jelentősen meggyengült. Külföld pedig nem igazán foglalkozik velünk ,amit magam részéről meg is értek....

Az általános mélabúról pedig azt gondolom hogy ez a szlogen így nagyon kényelmes ,ügyesen ráhúzható a dolgokra ,pedig nem igaz, én olvasok többek közt erste elemzéseket is ,és köszönő viszonyban nincsenek a negatív világképpel, longpártiak sokkal inkább mintsem short,de több nagyobb brókercég is a longot preferálja,csupán kevesek ahhoz hogy irányítsák a piacot

a kis ember ? mint én is ? más is? hiába negatív,ezzel nem befolyásolja az árfolyamokat,hisz mit csinál? panaszkodik és spórol, már ha tud,de leginkább csak megél!!!! hát miből venne RV-t? akinek pénze van az álltalában szakemberre bízza,azok pedig ,mint az alapok is longolnak,szóval nincs itt baj,sajna ez az életszínvonal, és a méltatlanúl szarulélők tömege nem TUD rv-t venni, akiknek pedig van tőkéjük (nemzetközi szegmens) baszik a bizonytalanba hozni ,mikor az egész világ robog

ezért nem is tartom reális várakozásnak a dax,sp vagy más izmos tőzsdék csúcsdöntési kisérletének követési vágyát,szerintem bőven helyén van a bét és ismét a jószerencse az ami a nemzetközi szentiment ilyetén javulásával egyáltalán nem keverte az országot sokkal nagyobb bajba

#602284 Hathor Előzmény: #602283

Fornit!

Ma is lett a réses nyitóval egy újabb szigetünk? :D

DAx nem áll meg 7967

#602282 szotyi Előzmény: #602248

háát nemtudom,

az egész világ felpattot vár 3140-3240-3280 köré

még erste is kiadott elemzést rá

én most partvonal.. nem érzem 1általán

#602280 Euroman Előzmény: #602265

újabb **** dev.hiteles mentés bekevert...reggel még erősödött a huf, de xar hírekre mit csináljon?

#602275 szotyi Előzmény: #602265

szerintem a eurhuf-ban szintek vannak és kevésbé jelentősek az alakzatok...

szerintem

#602274 Hathor Előzmény: #602265

DAX, S&P chartom megy tovább fel.

http://postimage.org/image/q5kv6vxpt/full/

DAX naposon árbócszalagszerűből. S&Pben; meg 5ös hullám fel, de nagyon durván.

NA ez már eufória szerű.. tegnap kivitték előző csúcsokat, piros vízszintes vonal felett.

Megint csak megbizonyosodott, hogy kint kellett volna kereskednem.

de meddig mehet még ez az elulteljesítés?

Ha beledöglöm akkor is kivárom, amíg megtalálnak minket.

Kár, hogy nem vagyok Buffet, Soros szintű befektető.

Felszívnám az egész országot, ilyen árazások mellett.

#602265 Hathor Előzmény: #602261

DAX futi 7934.

Van aki még 5000es shortokkal várja vissza.

Elképzelni nem tudom ezt hogy lehet..

S&P meg már két három nap alatt megcsinálja az elvárásomat 5ös pont irányába.

Itt meg azt kell nézni mikor leszünk 20Kn már..

EUR/HUF tegnap megcsinálta a 300 alatti napos chart dojiát tegnap, meg múltkor is 300on doji. Ezzel megerősítette dupla topomat.

Most nem tudom mit akar a mai gyengüléssel, més szív fel forint gyengülésre játszókat és délutánra beborítja majd a dojit?

#602262 Euroman Előzmény: #602257

még az is meglehet....állampapírt azért nem veszek...mikor lejárna, finoman "megkér", még 3-5 évig tartsam benn.....

#602258 Hathor Előzmény: #602256

Nem látom soraid végét, de picsányian kicsik lehetnek a magyar emberek gondolom.

Picsányi kicsiséggel is lehet longolni, de helyette árfolyam esésre kell játszania mindenkinek, mert a kereskedelmi TVk csak cunamikat, világvégét, tornádót, kivégzést mutatnak.

Miért nem lehet a kis pénzünkkel venni a papírokat?

Miért baj az, ha emelkednek a befektetéseink?

Itt valaki nagy népbutítást végzett. Ehhez hozzá jöttek a Trollok is.