Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#602248 Borska Előzmény: #602229

Szia!

emiatt nyitottam, speki jelleggel :

http://kepfeltoltes.hu/130306/eurusd_nap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ha 4órás eső trendvonalát törné fölfelé ,rányitnám a másodikat is az első stoppját pedig nullába húznám,nem egy bonyolult terv :) tán emiatt működhet is

stopp ott van a képen,a lokális alj alatt,target pedig nincs, ha zárom akkor fordulok is ahogy multkor ( legalább is megpróbálok )

#602243 Hathor Előzmény: #602242

és csak tovább.. tovább...

7912.DAX futi

BUX 1.2%plusz jó, de hol vagyunk a csúcsoktól még?

Agyrémségbe ment itthon a pesszimizmus az elmúlt időkben, és tart jelenleg is.

#602242 BudFox Előzmény: #602236

Hello Hathor

Igen..menetelünk tovább....most szépen megszedjük magunkat a longgal, de azt is tegyük hozzá, hogy ha majd a csúcsokról elkezd esni Amerika ne ijedjünk meg átállni a sötét oldalra.

csak kérdés hogy mikor kezdenek majd zuhanni.

Obama szerint is recesszió lesz idén.

#602240 Euroman Előzmény: #602236

igaz, csak veszélyes a magaslati levegő...nekem benn van a zabszem, pedig mi nem is emelkedtünk...

#602236 Hathor Előzmény: #602231

DAX futi 7902..

napról napra új csúcsok.

RE: piacok mennek tovább le (mackó úr)

#602231 Frontin Előzmény: #602171

Szia Borska! Szerintem egyelőre ne erőltesd a shortot, várd ki azt a korábban általad is emlegetett utolsó őrült tépést új csúcsra fölfelé. Ez lehet hogy csak pár hét, de lehet akár hónapok kérdése is. Én az előbbire szavazok. SnP is elmehet akár 1600-ig is talán még ebben a hónapban. Persze mi külön pálya vagyunk, de azért a nemzetközi folyamatokból mégsem tudjuk magunkat teljesen kivonni.

#602229 szotyi Előzmény: #602151

Hello,

ha szabad megkérdeznem:

az e/u longot milyen célárral nyitottad?

milyen stoppal?

#602171 Borska Előzmény: #602153

háááát igen, én Mo.-n befektetőként nem fogok szerepet vállalni a narancs égisze alatt az tuti :) inkább kivárok,és alkalmasint short,mert ez nem táptalaja az rv rallinak,mármint véleményem szerint :) oszt lesznek ám akik még krokodilkönnyeket fognak hullajtani,hogy de jó lett volna csak kis minusszal kiszálni,és inkább a bankbetét,meg soha többé tőzsde :) meg rohadjon meg ez vagy az :) de ez ilyen ,mindenki saját szerencséjének a pogácsa ahogy Boborján mondta volt :)

nahh most látom hogy röp…

#602151 Borska

nahh most látom hogy röppent jópár pozi a napi menetben,hati bux short stoppolódott -170pötty meg a költség,van ilyen, eurusd stoppolódott de ezen speciel volt 495 és 197euro nyerő, és long elindult 1,3045ről, dax stopp -30 euró, de 100pippel följebbről ujranyílt :) 7828ról de má az is minuszos :) széép az élet ha zajlik

ismét megnyugvás izű dolgok,ujabb menetek, HUF fizikai visszaváltással még várok,ha ekkora bazi örömködésnél sem izmozik a kamatvalutánk,tán egy beadós napon még okozhat nagyobb meglepetést is,én 310-320körül tervezném visszaváltani eurót ,usd-t meg eurusd föggvényében

...kiderül a folytatás mit is hoz

#602115 Matahary Előzmény: #602029

Ajróval még várok, de nem sokat.

Dolcsi fél pakkot lassan el kéne adni szvsz, de 1-2 nap színt vall...

#602113 Matahary Előzmény: #601883

Nem voltam du., de a rövid long egy része le is zárult magától 480-on.

Soha rosszabb napot!

Folytatás?

Miért ne mehetne fel?!

#602106 Margaretta Előzmény: #602097

Azoknak a kilátástalanság jutott.

De az előbb én a 2010 óta bebetonozott 150ezresre írtam a hsz-emet.

#602103 Hathor Előzmény: #602085

Beindult az állami támogatású lakáshitel is.

Ha ingatlanosnak jó, a gazdaságnak is jó, mert elindul a fogyasztás, hitelezés.

Nekem az a jó, ha mindkettő emelkedik... mondtam már.

#602097 Euroman Előzmény: #602094

estleg munkanélküli, nincstelen, hajléktalan, és azzal együtt bűnözőnek megbélyegzett...minden jót kapott turbanjugendtől...

Amúgy valaki árulja már …

#602091 Tapasz

Amúgy valaki árulja már el, hogy aki 150 000 bruttót keres, és nincs gyereke, annak milyen kedvező dolgok történtek 2010 óta?