Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#602086 Euroman Előzmény: #602085

lengyel +1,59%, napi max....ny-eu indexek 2,xx %, ath, napi max záró...itt egyik sem lett...harmatgyenge fingpille...

#602085 Euroman Előzmény: #602081

ez neked, mint ingatlanosnak talán jó lehet...amúgy nem ilyen látszatintézkedés kellene, hanem normális, ny-eu szintű fizetés...akkor kevesebb hitel is elég lenne, és lenne is miből törleszteni...

#602083 Hathor Előzmény: #602081

Töröcskei: új piacokon is kibocsáthatunk devizakötvényt

2013. március 5. | 17:30

Kis összegekben új piacokon is megjelenhet majd nemzetközi devizakötvény kibocsátás céljából a következő időszakban az Államadósság Kezelő Központ, így például Oroszországban, Törökországban, illetve Dél-Koreában - jelezte a Reuteres-nek írásban küldött válaszában Töröcskei István. Az Államadósság Kezelő Központ vezérigazgatója az újabb orosz hír kapcsán hangsúlyozta: nem lesz gigantikus orosz kötvénykibocsátás, onnan legfeljebb 200 millió dollárnak megfelelő forrás jöhet majd ilyen úton.

#602081 Hathor Előzmény: #602069

Megtudtuk: jön az új szocpol többmilliós támogatásokkal

2013. március 5. | 17:17

A szocpol bőkezűbbé tételét tervezi a kormány - tudta meg a Portfolio.hu. Egy birtokunkba került, Matolcsy György által is jóváhagyott NGM-es előterjesztés alapján nemcsak új, de használt lakáshoz és bővítéshez is igénybe vehető lenne az állami támogatás (félszocpol). A szocpolt és a félszocpolt kettő vagy több mellett már egy gyermek után, sőt 60 négyzetméternél kisebb lakásra is igényelhetnék a családok. Talán ennél is fontosabb, hogy a támogatási összegeket a mostaninak a duplájára, esetenként még nagyobb mértékben emelnék. Ismeretes: a kamattámogatási programon már januárban lazított a kormány, miután az új kamattámogatási rendszer elindítása egyelőre szerény eredményeket hozott.

Én azért nyitottam mégeg…

#602069 Tapasz

Én azért nyitottam mégegy adag shortot 19440 környékén

#602059 Hathor Előzmény: #602033

Na kint szépen meghaladták az indexek az öt éve jövő csúcsokat, mindig feljebb és feljebb.

BUX még mindig 20K alatt, de legalább 1.37%pluszban napi maxon.

#602032 Hathor Előzmény: #602027

Na pláne, jó le vagyunk maradva. Azóta minden felfele tart,mi meg itt dekkoltunk ,-)

Ezt mondom..

szerteszét folyó eufóriában szeretnék fürdeni már :D

Sziasztok! Forintunk sz…

#602029 Frontin

Sziasztok!

Forintunk szépen felszaladt 300 közelébe, teljesen mindegy mi van külföldön, ez Tolcsy specifikus. Részemről ma jurót adtam el (kb. a fele állományt, ami nem virtuális). Még mindig várom az utolsó löketet felfelé, addig pedig partvonal. Mol-Ricsi hozta a várt eséseket, Otp-Teló is a vártak szerint viselkedett, pontosan a várt szintekig teszteltek vissza. Innen elvileg akár újabb csúcsra is futhatnának. Mondom mindezt úgy, hogy grafikont még mindig nem sokat nézegettem mostanában. ;-)

#602026 Hathor Előzmény: #602018

Na nyugat bevadult, megy tovább fel.

Jó lesz ez..

kínok kínját éli mackó úr.

#602018 Hathor Előzmény: #602015

Addig még minden topikban olvashatjuk a mire emelkedünk márt, meg menjünk már csődbe, legyen mínuszos a KT, meg legyen 320-350 a HUF..

csak kibírjuk valahogy már ezt az időszakot, ha 5évet kibírtunk.

BUX 1% felett napi maxon

Csökkenő ék pápá

#602015 Hathor Előzmény: #602012

OTP támadhatná már 5000et, BUX 20Kt, meg minden emelkedjen, hogy a befektetők, akik befektetnek részvény emelkedésre,emelkedjen a befektetésük értéke.

Ez a normális. A long.. a short csak átmeneti agymenés lenne, erre már 5éve itt taposunk az iszapban.

Majd 25Kn megjön az optimizmus.

#602012 BudFox Előzmény: #601985

Most indul a rally:-))

SP -t réssel ugrasztották meg fölfele.

szerintem addig úgyse nyugszanak míg új csúcsra nem mennek, az 1565 pont fölött lesz.

utána azért kezeket a gombra kell tenni, de meglátjuk hogy mekkora lesz a vételi erő magasan.