Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#601985 Hathor Előzmény: #601970

Nagy alapkezelők is visszataláltak a magyar részvényekhez

2013. március 5. | 13:21

Fordult a trend a régiós részvényalapoknál, januárban újfent nőtt az alapok magyar kitettsége. A számításaink szerint a legnagyobb 19 alapban az átlagos súly 2,8 százalékról 3,1 százalékra emelkedett, amelyből nagyobb részt a magyar eszközök átértékelődés vitt el, a BUX ugyanis 6,5 százalékkal került feljebb. Voltak azonban nagyobb vásárlók is a piacon, így például a Baring, a DWS és a Pictet is bevásárolt magyar részvényekből.

#601970 Hathor Előzmény: #601940

5% alatti aukciós hozam a 3 hónapos papírnál

2013. március 5. | 12:11

Élénk vételi érdeklődés mellett sorozatban már a harmadik egymást követő kedden adott el az 50 milliárd forintnyi meghirdetett mennyiség felett 3 hónapos diszkontkincstárjegyet az Államadósság Kezelő Központ, ráadásul ma közel 3 éve a legalacsonyabb átlaghozam alakult ki. Ez nagyrészt az új jegybanki vezetéstől várt további (agresszív) monetáris lazítással függhet össze.

#601885 BudFox Előzmény: #601854

tartom a longokat Mester :-)) csak majd ha felért a tetejére el ne felejtsünk eladni is.

#601882 Hathor Előzmény: #601879

Helyes BUD koma!

Ha átmegyünk 20Kn el ne ad!

0.95%plusz Bux.

Nem értem miért haragszik mindenki erre a szerencsétlen Bétre, hogy állandóan ütni kell, ha kicsit emelkedik, na mindegy,talán gyűlnek a tzovábbi emelkedéshez a longosok.

#601879 BudFox Előzmény: #601854

tartom a longokat Mester :-)) csak majd ha felért a tetejére el ne felejtsünk eladni is.

Gyurikánk megoldja a dev…

#601848 Tapasz

Gyurikánk megoldja a devizahiteleseket megint. Biztos örülni fog neki a piac

#601843 Rozsdáskilincs Előzmény: #601841

"szétüti az összes kisbüfit, meg elemzőt. Ez a célja, megmondta,"

Ja értem! Nem tudtam hogy Macika piacírányitó szerepet töltbe:)))Szal nagykutya aki farkalna:)

Nagyon haragudhat az elemzőkre! Megis értem:) életükben nem találtak el sokmindnet:)

#601842 Hathor Előzmény: #601841

Na valaki rájött gyors előtt kéne egy kis OTPt venni, mert hamar itt lesz a péntek, ezzel 1.7%pluszba húzta OTPt, Buxot meg 0.8%pluszba.

Ezzel talán kivittük a leszorítót, és a csökkenő ék tetejét.15perces késleletett grafikonrajzolóm van.

#601841 Hathor Előzmény: #601838

Nem kereskedik itthon, mert mindent lefele vár, az összes kis papírral együtt.

Pannergyt vett 500on, amit maga sem tud miért, azzal megnézte 275öt és most vár.

Mellette várja le a piacot, és szétüti az összes kisbüfit, meg elemzőt. Ez a célja, megmondta, van még 2társa is mellé.

Szerencsére egyik sem hatizik.

#601838 Rozsdáskilincs Előzmény: #601830

Macika esetleg a piacról valami mondandó?! Nem okoz neked elég kihívást a piaci hadakozás? Gondolom ezért cseszteted még pluszba Hathort.