AT nekem tetszik, hogy határozott véleményed van és képes vagy kiállni mellette, de ez a törölgetés nagyon kis hisztis pitschás megoldás. Tedd vissza légyszíves :)
AT nekem tetszik, hogy határozott véleményed van és képes vagy kiállni mellette, de ez a törölgetés nagyon kis hisztis pitschás megoldás. Tedd vissza légyszíves :)
Tényleg ne haragudj, de ez az egész így valami rettentően komolytalan lett.
baszki... el akartam olvasni, még nem volt időm. valaki mentette?
Hozzászólás kimoderálva
Ezt a hozzászólást a topikindító, moderátor, vagy maga a hozászóllás írója eltávolíttota.
én csak annyit írtam, hogy elolvastam, nem kellett volna elnézést kérek. :)
Nem kommunista, csak sehogy sem találja önmagát.
Mit vársz egy vérbeli kommunistától?
Nem tudom mi volt a szándékod, de ezek szerint az most nem jött össze. Igaz is, minek kéred a véleményeket, ha aztán rögtön törlöd őket?
AT talált egy 2001-es PHD értekezést az 1990-93-as Finn valutaválságról és már kész is lett a vádirat (vagy az ítélet ?).
Itt megtalálja aki akarja : http://phd.lib.uni-corvinus.hu/145/
Az, hogy 1998-2002 között milyen kormány volt MO-n, nem zavarja.
Mint ahogy sok minden más sem ha elég vastag rajta a narancsbőr :)
P.
Kitöröltem a blog tartalmát és ez úton is kérem a blog és a topic törlését.
Felőlem egyébként megmaradhat topicnak is, blognak is ebben a formában, én többet nem jövök ide és nem fogom moderálni, lehet bohóckodni :)
A konkrét blog témájával kapcsolatban gyakorlatilag nem született hozzászólás, ezért moderáltam ki szinte az összes "hozzászólást". Ezt is ki fogom, mert ez is OFF, csak megvárom, hogy elolvashasd.
Ez jó topik lesz,mindenkit kimoderálnak,oszt jónapot! :D
ROFL a kávém is félrement