Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Vol.

#60423 Tomy75

Hogy érted?

A Formats\Custom1.format-ba be van írva a $TICKMODE 1.

Viszont a Formats\default.format-ba nincs. Ode is be kéne írni?

Sajnos igencsak felhasználói szinten állok még ezzel. :)

De lelkes vagyok. Előre is köszi.

Vol

#60398 Tomy75

Sziasztok!

Nem tudom, nekem valahogy az legújabb Peti dll-el sem stimmel a forgalom.

Van amelyik papírnál jó, de van amit duplikál. És az az érdekes, hogy kereskedés végén meg simán be tudom importálni a helyes forgalmakat. Mit csinálok rosszul?

Re: nincs cím

#60058 Zabás Előzmény: #60052

Legalább nem alszol el!

:)

Én is szívtam vele, de valahogy sikerült megoldani! Próbálgasd, jónak kell lennie!

#60055 Amatoregy Előzmény: #60052

írd be fordítva. Eladás lejjebb, vásárlás feljebb a mostani árnál. De kapcsold ki az egyiket és kipróbálhatod..

Meg tudná mondani az aki…

#60052 Tibeee

Meg tudná mondani az aki használja a chartos hagjelzőt, hogy hogy állítótta be, mert nekem folyamatosan jelez függetlenül attól milyen árakat írok be?

#59909 Csusza Előzmény: #59851

Bocs, telefonáltam.

Nos, a prioritást a gépeden tudod visszavenni: ctrl+alt+del, folyamatok, broker.exe-re jobb klikk, prioritások. Nálam normál alatti, hogy ne fogjon vissza fontosabb dolgokat. Persze lehet, hogy tudod máshol is állítani, ehhez nem értek.

A 10 mp-et a PETIExport "timer" mezőbe tudod beírni. Ez az, ami megnyílik, mikor elindítod. A 10 mp persze 10000 msec.

Az Amiban a "Realtime chart refresh interval" az szerintem más, én nem nyúltam hozzá, 3 sec-en van. Bár most, hog yírod, már érdekel,mire is kellene állítani! :-)

#59863 Zabás Előzmény: #59859

Köszi! Angol tudásom hiányos, ezért nagyon nem értem , hogy mit is csinál pontosan!

#59851 Gabriel75 Előzmény: #59831

A prioritást hol tudom visszavenni?

10 mp-re állítani az exportot ugye, a Tools/Preferences/Intraday fülön, a "Realtime chart refresh interval" mezőbe beírva tudom megtenni!?

#59840 Zabás Előzmény: #59831

A vastag szaggatott vonalakat nem szereti! Ha ezeket átalakítom folyamatosra akkor jó lesz!

Főleg a vastag szaggatott négyzeteket nem szereti /réseket jelölöm vele/, főleg ha hosszan elnyúlnak!

#59831 Csusza Előzmény: #59815

Igen, nekem is néha lefogja a gépet. (ez sem egy hipergép) De nem mindig, és még nem jöttem rá, hogy mitől függ. Van, hogy fel sem tűnik, hogy megy az export. Én valami másra is gyanakszom, esetleg valami más is lefogja a háttérben. Nekem néha rettentően belassul, ekkor újraindítom az egész gépet, és egész napra jó lesz. Nem értem.

Mindenesetre én 10 másodpercesre állítottam az exportot, és az export prioritásából egy szintet visszavettem. A pillanatnyi árakat úgyis petiben nézem, ha meg rajzolhatnékom támad, akkor úgyis le kell állítani az exportot.

#59815 Gabriel75 Előzmény: #59680

Azokat a zöld és piros, függőleges vonalakat én is megtaláltam az amiban, de azon kívül, hogy szakaszt lehet vele meg/kijelölni a grafikonon, más funkcióra nem jöttem rá.

Viszont lenne nekem is egy kérdésem:

A probléma az, hogy amikor fut a petiexport, nagyon belassul a gépem, a broker.exe 95-99%-ot használ. Tapasztalt ilysmit más is?

Nem mondom, hogy a legújabb technika a kicsike, de nem is az a fatengelyes. És talán még erősebb lett a jelenség, amióta az új, nagyobb (pl.: amibroker adatbázis (Intraday, tick, 05.09.16 - 09.05.29, javított volume) adatbázisokat használom.

Valami ötlet?

#59745 Csusza Előzmény: #59680

Ezeket szerintem te bütykölted bele, alaphelyzetben egyik sincsen. Legalábbis 5.0-ás verzióban ilyenek nincsenek.

Ha nyomsz a chartra egy jobb klikket, és "Parameters", akkor nem derül ki a piros és zöld vonal?

Jó reggelt mindenkinek! …

#59622 Tibeee

Jó reggelt mindenkinek!

Még egy kérdés! Ennél a hangos dolognál nekem folyamatosan magyaráz mind1 mit állítok be!

Lehet, hogy az előtte lévő metszésekre? ezt ti hogy álítjátok be?

saruman?

#59530 Kovjozsi

Sziasztok!

május 29-i adatok ota nem találok saruman oldalán frissebbeket, tudjátok mi történhetett?

vhonnan meg lehet szerezni másik helyről?