Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fidesz miatt került tragikus helyzetbe a gazdaság.

Re: nincs cím

#600557 Racional Előzmény: #600456

ez a felsorolás elég hézagos, én még tudnék vagy 13-at, de:

Örvendezni kell, mert:

-volt itt 30%-os infláció?

-volt 500,-Ft/l a benzin?

-volt a fehérház felgyújtása (a TV székház helyett)?

-volt 20% nyugdíjcsökkentés?

-volt kijárási tilalom?

-volt általános sztrájk?

-volt, hogy bezártak a benzinkutak?

-volt rosszabb a rosszabbnál is?

-volt, hogy idegen csapatok bevonultak?

Na ugye! Tehát örvendezzünk!

#600542 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #600538

:-) Hát sajnos nem vagyok... a Dancsó féke örökzöld sem világította meg elmémet.

A legszebb az volt, mikor az említett jóember megmagyarázta (szóval próbálkozott...) a kijelentését!

#600538 Papus_stock Előzmény: #600522

Nem vagy NER kompatibilis, a Dancsó féle örökzöld sem világítja meg az elmédet :)

"a gazdasági növekedés akkor is növekedés, ha történetesen negatív"

Jobban teljesítünk na.

P.

#600536 Boby. Előzmény: #600453

Nyomtasd ki, tedd ki a falra, hogy el ne felejtsd, hogy most mennyivel szebb az élet!

#600509 Palimadár Előzmény: #600453

Én a két említett személyre mondtam véleményt, a kormányzati propaganda soha nem érdekelt, jómagam kb. hat kormánynak dolgoztam, mindegyikről megvan a lesújtó véleményem, bár azt hiszem, a mostani bolsi kormány viszi a prímet, lásd a rettenetes bénázásokat e-útdíjtól pénztárgép bekötésig, hogy a nyilvánosan is ismert kiváló feladatmegoldásokat említsem.:-D

#600499 Keg Jenő Előzmény: #600456

Semmi kivetni való nincs abban, hogy egy munkában és tisztességben megöregedet kis ember ököllel telibe ver egy fideszes f@szfejt.

#600482 banyaiz Előzmény: #600441

Jó hát azt azért tisztázni kell, hogyha bármilyen politikusról beszélünk akkor alap, hogy a puhatestűeken ,ízeltlábúakon belül kell rangsorolni.

Csúszó mászó életmód szakmai ártalom úgy tűnik.

De azért meg tudnak még mindig lepni, ez az én hibám lehet. :)

#600456 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #600453

Néhány kérdést hiányolok.....

Tudja Ön melyik Európai? országban volt 6% az infláció?(európa rekord?)

Tudja Ön melyik Európai? országban csökkent több mint 3%-al a realbér?

Tudja Ön melyik Európai? országban csökkent a GDP 1,7%-al(vagy többel)

Tudja Ön melyik Európai? országban nézik a leghülyébbeknek az embereket?

Tudja Ön melyik Európai? országban 27% az ÁFA(világrekord?)

Tudja Ön melyik Európai? országban sz@rik a kormány a törvényekre?

Tudja Ön melyik Európai? országban kereshet valaki kevesebbet a minimálbérnél?

stb, stb, stb

No ez egyre sűrűbben fog előfordulni:(ha az embernek nincs vesztenivalója ugye)

http://www.bama.hu/baranya/kozelet/pofon-vagta-komlo-polgarmesteret-egy-felduhodott-volt-banyasz-486100

http://varanus.blog.hu/2013/02/27/a_kozmu_paraszt_ne_lazadjon

http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=153648

#600441 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #600439

:-) Szerintem Varga mester, a nagy csontvázkutatás közben a saját gerincét is megtalálta, (amit már évekkel ezelőtt jól elrejtett), aztán úgy gondolta, ha eddig megvolt nélküli, akkor lógjon csak tovább a szekrényben...

A másik aki talán!? gerinccel született, az a Navracsicska, viszont pár éve ő is úgy döntött, hogy kényelmesebben mozog nélküle.....

#600439 banyaiz Előzmény: #600436

Varga igen gyanús eset, régebben az volt róla a benyomásom, hogy kis gerinc és szakmai tisztesség szorult belé, vagy ha ez nem is, legalább ahogy előadta magát az hasonlított arra amit elvárnék egy ilyen poszton lévő embertől. Az utóbbi időben csalódás volt a színvonala erősen zuhanó trendbe került. :) De egy fokkal még nálam azért Tolcsy felett van megítélésben így is , ami azért nem egy akkora nagy eredmény , mert nem tette túl magasra a lécet de mégis vmi.

Na hát akkor értjük egymást mert én is érteni véltem a véleményedet a kérdéskörről. :)

#600436 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #600434

Varga hiába látszik ám kis szende szűznek, ő az egyik leghűségesebb (de lehet, hogy A leghűségesebb) talpnyalója a vityának, kecsegteti is a vezér, hogy majd egyszer úgy kb 45-50 év múlva (mert a vezér legalább 100 éves koráig szertne hozzánemérteni) az ő szentséges nyomdokába léphet.

Amúgy értem ám, hogy miről hadoválsz :-) (elsőre is értettem)

#600434 banyaiz Előzmény: #600429

:) Az tiszta sor, hogy a feltétlen hűség az első szempont a listában, csak hát mégsem mindegy melyik példány a droidválasztékból . Pl nálam egy Tolcsy, vagy egy Varga sem azonos kategória annak ellenére, hogy mindkettő a király hűbérese.

Ha olyan ember lesz aki szakmailag rendben és kinézhető belőle az, hogy adott esetben már jegybankelnökként nemet is tud mondani Viktornak (ha nagyon elgurul a vezér gyógyszere) akkor az nekem már pozitív meglepetés.

Tolcsy lesz az lehető legrosszabb vsz.

#600429 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #600406

Vazzeg Te naívabb vagy mint 4 éve! :-) Ebben a történetben a Skynet NEM fog az öntudatára ébredni. Olyan ember szóba sem jöhet, aki ne lenne távvezérelhető. Jó kis pártkatona lesz(az persze lehet, hogy régen más pártnak volt a katonája, de a NÜK ilyen apróságokkal nem foglalkozik, elvégre Gyurinak is kilátszik még a vörös alsó, hiába mosatja a Matolcsynéval naponta kétszer, hogy fakuljon... de sajna, jófajta, színtartó anyagból készült az a kurv@ alsó)

#600406 banyaiz Előzmény: #600162

Mindegynek nem mindegy azért. Épp az a kérdés, hogy olyan ember lesz e akiben megvan a potenciál a távvezérlésnek ellenálljon ha szakmailag teljesen abszurd a kérés, vagy egy abszolut droid. Kicsit Schmitt Pali történet.

Pl itt van ez az Áder belőle azért kinézhető, hogy öntudra ébred ha úgy adódna, Pali bácsi az mint gép bármit aláírt ha a pártközpontból jött.

Ha nem is nagy de vmi különbség van azért. :)

Szóval ez nem mindegy vsz egyrészt. Másrészt ha Tolcsy lesz a személye kisebb mozgástér a hozzá kapcsolódó kevésbé logikus és szakmai ellenben igen zavaros dumák miatt, hogy egyebet ne is említsek. Jegybankelnökként ez a tündérmese hülyegyerek szöveg nem túl nyerő, jó ngm vezetőként sem, de jegybankelnökként még kevésbé.