azért az szép, hogy a Cashline Befektetési Holding Zártkörűen Működő Részvénytársaságnak csak offshore tulaja van, illetve Ottó bá svájci címen bejelentkezve...
azért az szép, hogy a Cashline Befektetési Holding Zártkörűen Működő Részvénytársaságnak csak offshore tulaja van, illetve Ottó bá svájci címen bejelentkezve...
Mályi-Miskolc közötti geotermikus csővezeték egy temetetlen szakasza.
Jó nekem a pénzpiaci alap is, nyugdíjas koromra duplázok! :D
Na ki találja ki mit ábrázol a kép?
http://kepfeltoltes.hu/130226/IMG_3742_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Segítek a talajvíz alatt van a csővezeték :D
Ma leatlagolta a 900 koruli pakkjat... :)
Mellesleg sz*rn*n*k sunt, ezen az egy napon nem ertem ra egesz delelott...
Tudom, de azért ez egy elég nagy pakk. Ráadásul ott van az első mondatokban megint, hogy évekre vette, mert ehhez idő kell. Ezt már ismerjük.
olvastam ma :)
Eddig is be volt szállva. 15%-a a geotermia biznisznek eddig is az övé volt, közösen csinálták a pannergyvel csak ez nem volt annyira nagy dobra verve, de publikus információ. Most annyi történt, hogy vett direkt módon is pannergyt, tehát növelte részesedését a geotermia irányába.
Albrecht Ottó nagy varázsló volt a BÉT-en, ismét beszállt a bizniszbe, lesz itt élet
Beszállt egy másik bróker. Hurrá. Mekkora tömések lesznek itt Te jó ég.
Cashline Holding Zrt leányvállalata
Tudja valaki milyen cég is ez a "ONP Holdings SE"?? google-el nem sokat tudtam meg róla.
Hát... Holnap lehet kapkodni akkor hátha jut még egy kis papír... :-)
sztem nem kicsit csökkent rá az esély....eddig csak a likvidáció húzta/tartotta 450 alatt, ez fix