:)
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/563290_299135476879507_578317077_n.jpg
kb ez megy a tőzsdéken
Simor: Csődközeli helyzettől mentette meg az IMF-megállapodás az országot
2013. február 26. | 20:47
Csődközeli helyzettől mentette meg a 2008-as IMF-megállapodás az országot - mondta a jegybankelnök az InfoRádió Aréna című műsorában. Simor András beszélt arról is, a minőségi kritériumok kevesebb figyelmet kaptak a megállapodásban.
-----------------------------------------------------------------------
Simor ki meri mondani már a szockók hibáját.
Ezek azok, akiket mindenki istenített. A Gyurcsány..
az kéne nektek. Az tartozik a pesszimizmushoz, meg a csődhöz.
Most mondjuk értem miért nem jó a fityesz a sok pesszimistának.
Lehetne szép pénzlenyúlás, üres büdzsé, szép nagy államadósság, 10%os banki kamat.
Szép volt amikor 2009ben még miniszterünk sem volt, azt sem tudták kit dobjanak be, senki nem akarta vállalni a tisztséget. Ki vigye el a csődöt, mi?
Az kéne, azt sírjátok vissza a 320-350es euroval, lehetne keresni árfolyam bukásokon, mert longolni senki nem tud.
Meg kell tanulni!
Igen..
usa napi maximumnál zárt 0.61-0.84% pluszban (sp-dow)
Csatorna aljam élt, amit már tegnap a nagy horror film alatt előre beraktam.
igen,hasonlóan látom,bár pl egy dax-nál,ami azért megmozgatja hatit is elképzelhetőnek tartok egy napos tüske kivétet,de ez is inkább shortbeszálló lesz,legalább is nálam
az össszkép shortos,carry devizákat adják mint gép ,indexek csúsznak,kíváncsi vagyok jön-e politikusi beavatkozás,nyilatkozat nyugtatás,vagy esünk egy nagyobbacskát,kiderül
ez így igaz,dekoratív eredmény,ha viszont viszonyaiban nézzük a dolgot akkor már nem csillog annyira,ez a szint épp a válság kirobbanásakori ,vagyis ha ez a bázisunk (megjegyzem csupán elméleti síkon!!!) akkor gazdasági mutatók és az usa index nem ott lenne ahol van, vagyis ez az emelkedés pindurpandúr a boldog békeídők átlagához képest is ,nem vonnék belőlle le messzemenő következtetést
Amíg állítólag a világ összesz@rja magát, addig én sok szép dolgot olvasok.
Négy és féléves rekord az amerikai lakáspiacon (korr.)
2013. február 26. | 16:00
Januárban 15,6 százalékkal nőtt az újlakás eladások száma az Egyesült Államokban - jelentette a kereskedelmi minisztérium. A 437 ezres érték négy és féléves rekordnak számít.
na arra azért kiváncsi lennék hogy a mai világban hatit ki az aki sikeresen trédeli 4p csárt alapján,mert az így elcsíphető ( az ábra alapján!!!! ) 100-120pip levonva a költségeket édeskevés ,hacsak nem extra nagy a poziméret ami ilyen piacon agylövés
Szoktad volt mondani előre rajzoljak.
Szerintem mindig előre rajzolok.
Ma is ezt tettem:
Hullámok előre vetítve.
http://postimage.org/image/71bc45oy3/
Beteljesítve:
http://postimage.org/image/50ipxrufx/
Így rajzolgatom lassan másfél hete a napon belüli mozgásokat ide.
hááát jó :) ahogy gondolod :)
amúgy ez a kamatvágás is fontos ám a jövőre nézve :) meg az olasz bizonytalanság se kutya ,meg a Fed hozzáállása (ami még kétesélyes,de kiderül hamarosan) is sokat nyom ám a latba
de ahogy érzed,pont ez benne a szép hogy mindenki másként látja
de fel kell készüéni lélekben hogy ez a frappáns übergigabull véget is érhet......
ez az egész tegnap este óta egy horror hét...előbb a berlusconi, utána usa szakadás, ázsia, eu szakadás...usa egyet gondol, és folytatódik az egész...én minden longból menekülök...
Pfff..
"történt pár komoly piacmozgató dolog" :D
nem történt itt semmi szerintem.
ja de igen.
Csökkentett a jegybank ma kamatot. ,-)
jahh,ez OK,valóban az lenne a vágyam :) de azért közbe történt pár komolyan piacmozgató dolog,és ha finomítani kell az állásponton akkor beza megteszem,nem bánnám most se a 20k koccintását,csupán már nem tartom reálisnak,a vágy és a realitás pedig két külön sík :)
Mire föl száguldana?
Pár napja még 20Kra vártad, ott szerettél volna shortolni :D
Na én még tovább várom.
gyönyörű :) usdhuf remélhetőleg csatornaszélességet megy,van benne vagy 10-13ft fölfelé
eurhuf szerintem a héten 300at alulról szakítja
kérdem én,mire hasítana bux? ezen dolgok fényében én 18400-500 környékére várom hatit, majd onnan eldől ez is kiesik e a csatijából avagy indul fölfelé a sávozás jegyében
persze, hisz kezdődő nemzetközi rossz hangulatban tovább csökkenteni.....mi lesz, ha jönnek a napi minusz 3-4 % esések a világ tőzsdéin? mi fog akkor itt támasztani? a diktátor fáradt pöcse?