Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#600009 Hathor Előzmény: #600007

Simor: Csődközeli helyzettől mentette meg az IMF-megállapodás az országot

2013. február 26. | 20:47

Csődközeli helyzettől mentette meg a 2008-as IMF-megállapodás az országot - mondta a jegybankelnök az InfoRádió Aréna című műsorában. Simor András beszélt arról is, a minőségi kritériumok kevesebb figyelmet kaptak a megállapodásban.

-----------------------------------------------------------------------

Simor ki meri mondani már a szockók hibáját.

Ezek azok, akiket mindenki istenített. A Gyurcsány..

az kéne nektek. Az tartozik a pesszimizmushoz, meg a csődhöz.

Most mondjuk értem miért nem jó a fityesz a sok pesszimistának.

Lehetne szép pénzlenyúlás, üres büdzsé, szép nagy államadósság, 10%os banki kamat.

Szép volt amikor 2009ben még miniszterünk sem volt, azt sem tudták kit dobjanak be, senki nem akarta vállalni a tisztséget. Ki vigye el a csődöt, mi?

Az kéne, azt sírjátok vissza a 320-350es euroval, lehetne keresni árfolyam bukásokon, mert longolni senki nem tud.

Meg kell tanulni!

#600007 Hathor Előzmény: #599911

Igen..

usa napi maximumnál zárt 0.61-0.84% pluszban (sp-dow)

Csatorna aljam élt, amit már tegnap a nagy horror film alatt előre beraktam.

#599944 Borska Előzmény: #599911

igen,hasonlóan látom,bár pl egy dax-nál,ami azért megmozgatja hatit is elképzelhetőnek tartok egy napos tüske kivétet,de ez is inkább shortbeszálló lesz,legalább is nálam

az össszkép shortos,carry devizákat adják mint gép ,indexek csúsznak,kíváncsi vagyok jön-e politikusi beavatkozás,nyilatkozat nyugtatás,vagy esünk egy nagyobbacskát,kiderül

ez így igaz,dekoratív er…

#599906 Borska

ez így igaz,dekoratív eredmény,ha viszont viszonyaiban nézzük a dolgot akkor már nem csillog annyira,ez a szint épp a válság kirobbanásakori ,vagyis ha ez a bázisunk (megjegyzem csupán elméleti síkon!!!) akkor gazdasági mutatók és az usa index nem ott lenne ahol van, vagyis ez az emelkedés pindurpandúr a boldog békeídők átlagához képest is ,nem vonnék belőlle le messzemenő következtetést

#599895 Hathor Előzmény: #599890

Amíg állítólag a világ összesz@rja magát, addig én sok szép dolgot olvasok.

Négy és féléves rekord az amerikai lakáspiacon (korr.)

2013. február 26. | 16:00

Januárban 15,6 százalékkal nőtt az újlakás eladások száma az Egyesült Államokban - jelentette a kereskedelmi minisztérium. A 437 ezres érték négy és féléves rekordnak számít.

na arra azért kiváncsi l…

#599890 Borska

na arra azért kiváncsi lennék hogy a mai világban hatit ki az aki sikeresen trédeli 4p csárt alapján,mert az így elcsíphető ( az ábra alapján!!!! ) 100-120pip levonva a költségeket édeskevés ,hacsak nem extra nagy a poziméret ami ilyen piacon agylövés

#599883 Borska Előzmény: #599880

hááát jó :) ahogy gondolod :)

amúgy ez a kamatvágás is fontos ám a jövőre nézve :) meg az olasz bizonytalanság se kutya ,meg a Fed hozzáállása (ami még kétesélyes,de kiderül hamarosan) is sokat nyom ám a latba

de ahogy érzed,pont ez benne a szép hogy mindenki másként látja

de fel kell készüéni lélekben hogy ez a frappáns übergigabull véget is érhet......

#599882 Euroman Előzmény: #599880

ez az egész tegnap este óta egy horror hét...előbb a berlusconi, utána usa szakadás, ázsia, eu szakadás...usa egyet gondol, és folytatódik az egész...én minden longból menekülök...

#599880 Hathor Előzmény: #599878

Pfff..

"történt pár komoly piacmozgató dolog" :D

nem történt itt semmi szerintem.

ja de igen.

Csökkentett a jegybank ma kamatot. ,-)

#599878 Borska Előzmény: #599872

jahh,ez OK,valóban az lenne a vágyam :) de azért közbe történt pár komolyan piacmozgató dolog,és ha finomítani kell az állásponton akkor beza megteszem,nem bánnám most se a 20k koccintását,csupán már nem tartom reálisnak,a vágy és a realitás pedig két külön sík :)

#599872 Hathor Előzmény: #599855

Mire föl száguldana?

Pár napja még 20Kra vártad, ott szerettél volna shortolni :D

Na én még tovább várom.

gyönyörű :) usdhuf remél…

#599855 Borska

gyönyörű :) usdhuf remélhetőleg csatornaszélességet megy,van benne vagy 10-13ft fölfelé

eurhuf szerintem a héten 300at alulról szakítja

kérdem én,mire hasítana bux? ezen dolgok fényében én 18400-500 környékére várom hatit, majd onnan eldől ez is kiesik e a csatijából avagy indul fölfelé a sávozás jegyében

#599842 Euroman Előzmény: #599840

persze, hisz kezdődő nemzetközi rossz hangulatban tovább csökkenteni.....mi lesz, ha jönnek a napi minusz 3-4 % esések a világ tőzsdéin? mi fog akkor itt támasztani? a diktátor fáradt pöcse?

#599840 Hathor Előzmény: #599838

Eddig amíg vettem a hati longokat, mindig azt mondta itt mindenki, hogy 10%os kamat mellett ne akarjak longolni

Most a felénél sem szabad, mindenkori kamat aljon? Ez is rossz? Minden rossz?

Hogy van ez kérem? :D