Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Pannergy fórum

Re: Pannergy

#599904 Turkoglu Előzmény: #599898

Az jobb hír lett volna ha Töröcskei vásárolta volna meg, de igen az ,hogy valaki megvette az már jónak mondható... Véleményem szerintem így Herceg célárára is kicsit csökkent az esély...

#599864 Mancs Előzmény: #599861

Tehát a kényszerértékesítéssel nem az Erstéhez kerűltek a részvények? De akkor kihez kerűlhettek így, egy nagy pakkban?

#599860 Mancs Előzmény: #599857

Kérdés: Erste mit kíván kezdeni a Lazarus likvidálása során hozzákerűlt rvmennyisséggel? Cirka 2 millió db-ot nehéz lesz a piacra önteni, nem is hiszem, hogy ez lenne a céljuk vele. PE nem tudja megvenni, talán sikerűl egyben valami vevőt találni rá. De nem hinném, hogyaz Erste most el kezdené nyomni az elemzéseiben a feldumát, mert azért lássuk be: az igen feltűnő és átlátszó lenne. Valószínűleg lapítani fog. Ettől persze még mehet fölfelé is.

#599853 Turkoglu Előzmény: #599852

Mi volt akkor? Régebben kis papírokkal nem foglalkoztam... kitömtek egy csomó balekot?

#599852 MrTibi16 Előzmény: #599846

nehogy synergonos BKV tender elnyeléses nap legyen belőle :D

Nem tudom miért nem olvasnak fórumot azok akik kötöttek 275 -ön Henci világosan leírta a célár 21xD

Pannergy

#599798 Mancs

Micsoda nyomorék spekipapírrá vált ez a PE. E-Star 2. A pinceszintben lehet benne dagonyázni.