kényszerértékesítik a cuccost, és hiphop itt az új befektető. hol pszáf. :)
kényszerértékesítik a cuccost, és hiphop itt az új befektető. hol pszáf. :)
ez jo hir? Olyan szempontból biztos az, h. megszűnik az eladói nyomás
na megvan a befektető.... :-) http://bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/113286004.html
lehet az erstehez, nem tudom ki a vevő. Ahhoz került akinek volt rá elég pénze :)
Tehát a kényszerértékesítéssel nem az Erstéhez kerűltek a részvények? De akkor kihez kerűlhettek így, egy nagy pakkban?
nem gondolom, hogy maga az erste vette
Kérdés: Erste mit kíván kezdeni a Lazarus likvidálása során hozzákerűlt rvmennyisséggel? Cirka 2 millió db-ot nehéz lesz a piacra önteni, nem is hiszem, hogy ez lenne a céljuk vele. PE nem tudja megvenni, talán sikerűl egyben valami vevőt találni rá. De nem hinném, hogyaz Erste most el kezdené nyomni az elemzéseiben a feldumát, mert azért lássuk be: az igen feltűnő és átlátszó lenne. Valószínűleg lapítani fog. Ettől persze még mehet fölfelé is.
Mi volt akkor? Régebben kis papírokkal nem foglalkoztam... kitömtek egy csomó balekot?
nehogy synergonos BKV tender elnyeléses nap legyen belőle :D
Nem tudom miért nem olvasnak fórumot azok akik kötöttek 275 -ön Henci világosan leírta a célár 21xD
330-asokra ráadtak egy adagot... vajon jól jártak vagy nem... ? :-)
Micsoda nyomorék spekipapírrá vált ez a PE. E-Star 2. A pinceszintben lehet benne dagonyázni.
Yes,mire infó jön,már 400 körül dagonyázik a papír(jó esetben). Ki lehet a nagy vevő? E-OS? :)
:) olyan transzparens piac ez :)