Na csókolom ha fordított fej-váll lenne, most elkéne kezdeni emelkedni majd.
Na csókolom ha fordított fej-váll lenne, most elkéne kezdeni emelkedni majd.
ez csak arra jó, hogy a ft tovább gyengül, és a betétesek még kevesebbet kapjanak...tőzsde tojik rá
igen ...látom...a Stop -ra azért is vagyok felkészülve...
de hát itt ez az olasz mizéria ha jól hallottam...
meg azért...én várok egy nagyobb esést-korrekciót lefele.
De majd meglátjuk kinek lesz igaza :D
Már nem azért, de te mindig felfelé látod, minden grafikonból, minden időtávon. Vagy rosszul gondolom? Amúgy felőlem mehet fel, shortjaimat lezártam nyrőben, most csak rv longjaim vannak (mtel, ricsi, otp és mol) :-).
A február is jól sikerült
nyakvonalat elértük azóta, most le jobb vállra,
majd most ugrik a majom a vízbe :D
25bázisponttal csökkent a hazai jegybanki alapkamat!!5.25% :D
Na mi kell még a befektetőknek? Segg nyalás személyesen?
harcolj, küzdj, az a dolgunk a Világban! Ne add fel, hiszen nem lehet!!
én még jó hogy rányitottam múlt héten....most nagyon beverték a BÉT -et...tartom tovább...
de egy nagyobb meginduláskor kistoppolom a shortokat.
Az eladott 450-eket, meg 650-en újranyitottam.
Végül a 250-et ajándéknak véltem ezért 18920 tájára tettem a zárást.
Sok szeretettel gondolok a 20k felett stoppolt shortokra... :S
nekem is mind a ketten közel voltak hozzá, apámnak több életmentő műtétje volt, anyám egy stroke után hetekig élet-halál között volt...szerencsére élnek, de csak a gyógyszerük vényre havi 30K plusz a vény nélküli....nem optimisták, de nem panaszkodnak...miattuk sem léphetek még le végleg...ők azt mondják, ha egyikük elmegy, a másik is utána megy a bánattól...volt már ilyen...most olvastam könyvet Johnny Cash életéről, ő is 29 évi házasság után 4 hónappal felesége, June halála után meghalt...ha elmennék, biztosan nem élnék túl, nem ezt érdemlik...
Anyám, Apám halálát végignéztem. Nekem ilyet ne......
nebassssszkivelem!!!!!!!!
nem csábítóbb a felállás kihívása mint a beletörödömség mélabúja? dehogynem!!! akkor gyerünk nagy levegő és csináld a dolgaidat!!!! a hülyeségeket pedig verd ki a fejedből,hidd el megmérgezi az embert,hagyd má a fuck-ba a depressziót,élvezzd ami van!!!
ennyi, és fél év múlva visszatérünk a dologra ;)
kedvesek vagytok, hogy bíztattok....itthon úgysem akarom mutatni, mennyire mélyen vagyok, bár lehet, hogy látják rajtam, ezért inkább kiírom magamból...van 1-2 betegségem is, egyik sem halálos, de szoktak fájdalmaim lenni (kinek nem?)...néha arra gondolok, hogy nem is bánnám, ha egyik reggel nem ébrednék fel...ez magától egyelőre nem fog bekövetkezni, máshoz meg gyáva vagyok...
jön a tavasz süt a nap oszt megoptimistásodsz..húzz egy vonalat ez van most..és onnan készíts egy ravasz tervet..
------------------
egész európa pajkoskodik olasz macskazabálók miatt.. de érdekes ez nem mára derült ki.. látszik az ügyeskedés..Berlusconitól féltek..nem az lett..és még is.
-----------
furcsa és nagyon érdekes..Buxban is amikor látszik emelkedne beöntenek egy adagot..reggel venni akartam OTP-t de nem volt akkora befhitelem amekkorát akartam..ezért hagyom..érdekes nap lesz..sőt érdekes hét..
én úgy látom, úgy elborította az emberek agyát a narancsköd, hogy hacsak betegségtől föl nem dől a diktátor, akkor még 2-3 cikluson át nyomatja cezaromán hülyeségét..
figyi Euroman! ilyeneket hogy annyira sikertelen vagyok ...... ne írjál!!! hidd el a saját pszihédet és önbecsülésedet cseszed szét,nem beszélve arról hogy a kimondott szó teremtő ereje kegyetlen tud lenni,nincs ilyen!!!!! akarni kell,megoldani,ha nem megy így ,majd megy úgy
olvasom valutaváltásaidat inkább a célratörő profitteremtés és precizitás jellemzi mint a sikertelenség
zur Zeit hob' ich gelesen : du spichst deutch als Muttersprache ,tudod mekkora adomány egy nyelvet beszélni? főként a nyugati határszélen?
szóval mutasd meg a világnak és legfőképp magadnak ,szarj a rosszra és csippd el a jót
horror film :) nem horror ez,gyakorlatilag semmi,kisebb pánik beleadás, a horror majd akkor jön ha előtérbe kerül az olasz tökölődés miatti adóságdolog, banki kitettségek és europai növekedés és adóság para,akkor jön a horror ,addig csak morzsolódunk :) meglátásom szerint az elmult idők eröltetett menete csúcsközeli állapotban lehet,ezt megmondani szinte képtelenség,de igen sok kraft má nem igen van benne,jöhet az esés,mint minden tőzsdei ciklus kötelező velejárója
DE! egy szóval nem mondom hogy visszazuhanunk a középkorba :) miért tennénk? technológia,technika ,tudományok mind mind a haladást támogatják,ha a világ levetkezi magáról ezt az eröltetett profithajszoló pénzügyirabszolgaság békjóját akár tartós és egyenletes emelkedés is jöhet,de ehhez szerintem a mai állapotok alapján még tartozik egy brutál visszaadás
ha az idei évet sávozással megússza BUX ,szerintem már az is bravúr lesz
egy esetleges kormányváltásnál (már ha lesz ) pedig komoly szándékomban áll hosszabb távra magyar rv-kbe fektetni, de csak gondosan válogatva, és apránként vásárolva,mert valóban igaz az hogy folyton nem eshet :)
DAX 4órás szűkülő háromszögem, SP emelkedő csatorna:
http://postimage.org/image/tevc5gjk5/full/
Mindkettő alján alakítgatjuk mai gyertyánkat.
Na én most el..
Vár a tavasz, meg a bringám.
Muszáj feltölteni magam :D