igen..beázós csizmában és műszálas melegítőben jó havat lapátolni...
érdekes a hati mozgása..
igen..beázós csizmában és műszálas melegítőben jó havat lapátolni...
érdekes a hati mozgása..
lehet...én annyira sikertelen vagyok az életben, hogy ez megette minden erőmet és energiámat
EUR/USD naposon folytatódik a chartom.
61.8as fibot elértük, ezzel elkészült számomra Elliott C.pont kékkel.
Sárgával csökkenő ék
Pirossal ha nem is új elliott indulna el, akkor is legalább fej-váll jobb vállra visszamehetnénk 1.3290es szintre.
én csak a ház előtt és az udvarban takarítok, ami egy nagy semmi, mégis csuromvíz a melegítőm alja, a csizmám pedig beázik és utána órákig szárad fűtőtest mellett....
Na forint erősödik tegnap esti szintekhez.
Shortosok benyitottak már mindent?
kamatot csökkentünk még ma is?
Történelmi aljra húzzuk azt is a gazdaság élénkítése érdekében?
Akkor üljünk tovább a TV előtt inkább :D
Milyen hómunkásnak megy tönkre a ruhája cipője egy nap alatt?
Azzal törli a földet vagy mi?
itt vasárnap dél óta esik, egész éjszaka és jelenleg is zuhog, köd van és 1 fok
a hómunkás cipője, ruhája 1 nap alatt tönkremegy, amit kap egy félpár cipőre sem elég...megéri??....pékségben eladó: Ausztria br.1350 Eur, mo-n jó esetben br. 110 eft...
Ja.. és kint süt a nap.
Este voltam egy előadáson. utána jöttem hazafele. Beleszívtam abba jó kis kellemes 8fokos levegőbe.. jön a tavasz! ,-)
DAX, SP alsó kanócról emelkedik a trendvonal aljakról naposon, EUR/USD már dojinál.
Áhh már az is alsó kanóc és fel.
Hómunkást meg sehol nem lehetett találni aznapra..
Van itt egy pékség a közelben. Egy hétig kint volt a tábla, eladót keresnek.
Ma jött adat foglalkoztatottságról:
Foglalkoztatottak száma 39 ezer fővel magasabb lett, mint az egy évvel korábbi azonos időszakban. A munkanélküliek száma jóval kisebb mértékben emelkedett, 11,6 ezer fővel, a munkanélküliségi ráta 11,2% volt, minimálisan magasabb, mint egy évvel korábban volt.
------------------------
Egy ilyen nagy kakiban, amit itt lefestenek az emberek, válságban nem olyan rossz adat ez. A halál várás ennél jóval nagyobb itt.
a világ gyönyörű.. nem mindegy a f@sz melyik végén vagy..
Összes shortot zártam 19250 és 19250 en. Pont nem voltam gép előtt a nyitás előtt :-((
sajnos ez mind igaz...ilyen mocskos a világ....aki szépet akar, nézze vasárnap délelőtt az m1-et....csöpögös egyházi dumák, tisztalelkű emberek gyülekezete....3 perc után nézhetetlen, a sok betanult báj és kellem...
matolcsy elmebeteg, ha a diktátor nem lenne ilyen szemellenzős forradalmár, nem erőltetné....van elég visszafogottabb ember, aki szintén lenne a bábja...
SP,DAX a mutatott fibo és csatorna aljakon állnak egyelőre pici dojival naposon megyugodva.
Biztos lesz leütés reggel itthon, mert látszik, hogy befektetőként ezt várjátok a nyitóban..
utána milyen felállás lesz, meglátjuk.
Én továbbra is bízom a piacok emelkedésében.