persze, csak mennyire lesz piaci az ár amin megvesszük...
persze, csak mennyire lesz piaci az ár amin megvesszük...
http://privatbankar.hu/makro/figyelje-a-postaladat-a-kormany-megirja-hogy-jobban-teljesitunk-255448
Le sem veszem a szemem róla... Csak észrevették, hogy sz@r van a palcsintába, oszt most nagyon nyomni kell a propagandát! (Kutyámnak mondjuk jó lesz, bár a legutolsó nemzeti inzultációs izére, már rá sem nézet...)
A Portfóliós cikkben írtak alapján még akár lehet is benne ráció.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/megvenne_az_allam_a_magyar_vodafone-t.180243.html
P.
http://nol.hu/gazdasag/felmilliardbol_hirdeti_sikereit_a_kormany
Tessék! Ha valaki nem venné észre, hogy jobban teljesítünk.......
Rettenetes maffia, pár cégről én is tudom, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot kaptak narancshéjba burkolva...
erősen fake hír, sztm nem érdemes vele foglalkozni
Márpedig lesz Állami Mobil Szolgáltató ( és még toppant is a lábacskájával).
Szerintem a Voda-val nehezebb dolguk lesz mint a PRO-M Zrt. megvásárlásával.
P.
Én inkább a magyar emberektől,vállalkozásoktól különböző módokon elszedett mrd.-okra gondolok.
Gondolom Putyin elvtárs meg a kínai barátok segítenek... Nyilván jó barátságból...
Van itt pénz.....,csak soha nem arra költik amire kellene!
Próbálta a helyzetben megtalálni a felemelőt, vmi pozitív üzenetet küldeni, ez végülis természetes kormányfőtől.
Mondom a stílusa az engem egy vásári komédiásba oltott csendőrre emlékeztet nem egy miniszterelnökre mikor elkezdi ezeket az erőltetett humorkodásokat. De hát még ez lenne a legkisebb baj ha minden más rendben volna.
Most olvasom, hogy meg fogja venni az állam a magyar Vodafone-t... Kb 250 milliárd ft... Ilyen jól állunk?
Reagan színész volt, nagyon jól elő tudta adni magát, mellette azért kormányzása alatt Usa-ban sok minden javult, hidegháborút is megnyerték.
Viktor szónokolni tud, de kicsit túlzásba viszi az ízlésemhez képest túlerőlteti közvetlenséget és egyszerűséget. Értem törekvéseit, hogy le akar menni a nép egyszerű gyermekei közé. Túl jól sikerül vsz :)
Kontrasztban ezzel pedig ez a mérhetetlen nagy határozottság, és keménység.
Szórakoztató egy figura. Nagy példaképe De Gaulle is forog a sírjában ahogy elnézi ezt a stílust.
Azt mégsem mondhatta , hogy jól teljesítünk, és elégedett ezzel. Illetve akkor már rászakadt volna a mennyezet.
Jó hát néhány kisebb hiba becsúszott az idézetekbe, szerzőkbe stb, koncentrálj a szellemi iránymutatásra és ne akadj fenn apróságokon. Nagy vezetőnk erre azt mondaná ne keresd a kákán is a csomót. :)
"Magyarország jobban teljesít – ez volt a szlogenje Orbán Viktor idei évértékelő beszédének"
Nem tudom mire gondolhatott?! Talán az ő regnálásuk alatt sikerült a legtöbb hazai vállalkozást, ezáltal munkahelyek tízezreit felszámolni! A nagy mű még nincs kész, idénre maradt az építőipar maradékának, a kiskereskedőknek, a fővárosi taxisoknak, és a tsz-eknek a tönkretétele.Remélem nem hagytam ki senkit!
Reagan elnököt sem eszééért szerettük, a diktátort sem...és a humora is qrva xar, csak a talpnyalók nevetnek rajta...akkora arca van, hogy alig fér el a képernyőn...
Don EL Curo testvér, pénteki évértékelő "beszéde" egy tornádó erejével söpörte el, szemeim előtt lebegő, tisztánlátásomat eddig jelentős mértékben zavaró, átláthatatlanul mocskos vörös ködöt. Első döbbenetem után, miszerint világossá vált számomra, hogy a "nap is máshogy süt", villámcsapás szerűen ért rögtön a következő (mármint döbbenet), no asszonygya "jobban teljesítünk"...(még ugyan nem vagyok teljesen tisztában, hogy minél jobban (Bangladesh??), de elfogadom, ha jobban, akkor jobban, nem kell mindig hitetlenkedni. Mivel, a NÜK, immár minden kétséget kizáróan bizonyította, (alaptörvénybe vele) hogy "jobban teljesítünk", valami 8. érzékem azt súgja, hogy a választásokig még hátralévő több mint egy évben, egy az emberiség történelmében is példátlan sikercunami fog végigsöpörni hazánkon......nosza, akkor gyűjtsük őket serényen!
Például :
Orbán: a kisbabák is megérezték, érdemes erre a világra születni
Arra az esetre, ha valamelyik liberálbolsinak, esetleg élcelődni támadna kedve, Don EL Curó testér évértékelő beszédében, elkövetődött kis bakin, annak elvtársi üdvözlettel tudom ajánlani ezt a másik Márai idézetet.....
S, kit érdekel ki az az Ottlik
A táborunk úgysem oszlik
Az ellenzék jól megoszlik
a lúnak négy lába van, oszt mégis botlik.
Én kérek elnézést...az idézet még Márai egy korai korszakából származik...
Nem igazán hozott lázba a történet. :)
De egy-két mondatfoszlányt elcsíptem, hogy azt mondja gondja van a kommunistákkal. Hát ennek örülök. Csak tartok tőle Ronald papa forog a sírjában , hogy egy ilyen Che Quevara utánzat idézgeti 2013-ban a 80-as évekbeli mondatait.