nálam az egyetlen pozitívum, hogy nincs hitelem (nem is volt)...nagyon beosztva a tartalékaimat élem fel...semmilyen kitörési pontot nem látok
nálam az egyetlen pozitívum, hogy nincs hitelem (nem is volt)...nagyon beosztva a tartalékaimat élem fel...semmilyen kitörési pontot nem látok
még 300 db 590-ről is van...kb 2K van 500 fölöttről...400 alattiakat már januárban eladtam...
Tipikusan jó jelek az emelkedéshez, csak mennénk már..
Nagy az altatás, és behúzás.
Amúgy én optimista vagyok, szerencsére (lekopogom) jól megy a sorom, tehát nem a magam nevében beszélek.
csak ne ebbe a topikba írja :)
Kedves Hathor!
Úgy látom, nem sok olyan ismerősöd van, aki 200 bruttó alatt keres. Nekem elég sok van, azokkal nem sok (igazából semmi) jó dolog nem történt 2010 óta (a rezsi csökkentést kivéve). Csak az újabbnál újabb adók. Szerencsére a cégünk kompenzálta azokat, akiket a tavalyi adócsökkentéssel kevesebb pénzt vihettek haza. Csak a nagy fizetésű, több gyermekes családok jártak jól (ebbe tartozom én is). Nálunk a 110 emberből legalább 70 kevesebbet kapott volna tavaly. Idén nem kell kompenzálni, de nem is kapnak kevesebbet, többet csak a bruttó 202 felett keresők.
Amúgy mi a rák történt 2010 óta? Pl. 1 mm autópálya nem épült, egyre szarabb minden. Írd meg, hogy mi jó történt az elmúlt 2 évben. Már a parlamentbe is fizetni kell..
Neked is van 570-es matávod, nem vagyok egyedül? :) Én javítgattam párszor, de akkor is onnan indult, de nem baj majd most jól eladjuk :)
alkalom lett volna már elég, ma még a csehek és lengyelek is megiramodtak...bét-en ennek semmi jele....bezzeg a csökkenéshez 1000-rel csatlakozunk...
Ezt mondom, le vagyunk maradva.
Mikor indulunk fel? :D
bét-en se forgalom, se emelkedés....van olyan blue-m, ami 13 hónapja megvan, és egyetlen nap se tudtam volna még nullában se kiszállni belőle..
DAX ma szépen kiment a szűkülő háromszögemből H4en, amit másfél hete mutatok:
ő csak a talpnyalói, meg az agymosott rajongók között mozog...de Te gondolom a mindennapi életben éled mindennapjaidat...Te találkozol optimista emberekkel? mert én nem...hipermarketben olajat, krumplit, hagymát vásárló szegényekkel, a parkolóban kéregetőkkel annál inkább...tegnap 3 hiperben jártam (mert mindig lista alapján, csak a szükségeset és valóban legkedvezőbb áru akciósat veszem meg)..mindhárom kongott az ürességtől, aki benn volt az lehajtott fejjel, xar kedvvel intézte a bevásárlást...közben zengett a hiperhappy zene, de ez nem változtat semmin.. az ország helyzetéhez képest a Mariana-árok egy kacsaúsztató
jah, hát 1,5-2 millás fizetéssel, meg a rengeteg lopott földdel és még ki tudja mi mindent tett zsebre, elég vidáman nézegethet....ő sem számoltatta el az elődeit, gondolom őt sem fogják
".bár egy pár alkalommal nem reagálnak a piacok, aztán 1x csak hirtelen mindent bevernek..".
még mindig ezt kell mindenhol olvasnom. Mikor mit hol fognak már beverni.
Nálad sem változott a dolog.
Már nem sok kedvem van írogatni.
Alig találni optimista embert az országban.
Legalább Vityáék felvidítanak engem, Ők legalább optimisták.
Végre.
az agybafőbe dícsért lengyelek indexe meg egyre lejjebb csúszik...me még ugyan pluszban, de idén az első januári törthetet kivéve egyik héten sem tudott pluszban zárni....talán ennek a minősítésnek már nincs olyan nagy jelentősége...bár egy pár alkalommal nem reagálnak a piacok, aztán 1x csak hirtelen mindent bevernek...
én is éppen pénteken csuktam ki erstét :) kérdezték az okát,hívtak azóta telefonon is,nem volt nehéz elmagyarázni a 250ft/kontraktus illetve a havi 2500 ft realtime adatokra hivatkozva hogy picit sokallom azt 2-300ezret amit ott hagyok náluk egy évben, ezen kívül se könnyű tisztes profitot termelni,azután adózni,de még ez a plussz teher is,én trédelem nekik ki a zsugát,nahh ennek lett vége pénteken.....