Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#599158 Hathor Előzmény: #599157

ha lehet úgy is átrepül, akkor minek nyitni shortot 20Kn,, arról álmodozni?

Aki adni akar, itt is adhat.

Na már BUX 0.74%pluszban, végre.

#599157 Borska Előzmény: #599152

valahogy olyan csábítóan bíztató a 20k környéke :) ami indikátorokat figyelek azok szerint lassan emelkednie kéne hatinak,de szerintem a 20k ismét erős lesz neki, onnan shortolnék,persze lehet sose lesz annyi ismét,meg az is lehet hogy átrepül a szinten úgy hogy többé nem is látjuk ,úgyis kiderül

Re: ds

#599154 Hathor Előzmény: #599146

Na örülök, hogy chartbeli elképzeléseket látok.

Értem.. csökkenő csati aljáról való pattanás reménye.

Ezzel nincs is gond, de nekem nincs hozzá alakzat..

ettől képed alapján megpróbálható.

#599152 Hathor Előzmény: #599147

"hogy nem csinál semmit és nem ad jelet ez pindurit erős :)"

ez már a múlt volt Borska mester.. ott volt setup, most szerintem nincs (még)

Te lefele várod, én meg felfele EUR/USDot is. Mint mondtam lemehet 61.8as fibo környékére is, az 1.30as szint környéke.

Ebben a minutunban nincs setup nekem, ezt írtam, egy olyan pozicióhoz, amit szotyi kérdezett.

Hatit meg ha szeretnéd újra 20K környékén látni, akkor miért gondolod, hogy onnan lejön?

Szerintem onnan már nem kell ping-pongoznia le.

Azért tapadunk fel hetes szinten emelkedő háromszöggel, hogy átvigyük, ne csak teszteljük.

De ez meg megint csak szerintem.

#599150 szotyi Előzmény: #599149

úgy biza...

3166-os pozi, 3139-es SL, 3282-TP

(1,3240-50 közt ultra figyelem, ha lesz ilyen :-)

#599149 Borska Előzmény: #599146

akkor valszeg longban várod a folytatást :) van benne realitás szigorúan rövid távra,de szerintem a funda fényében stoppolódni fogsz ,( ne így legyen!!!! )

egy pár gondolat EURUSD …

#599147 Borska

egy pár gondolat EURUSD hez :

hogy nem csinál semmit és nem ad jelet ez pindurit erős :) a fed és ecb stimulusok miatti euro erősödés urallta az elmult majd 4-5 hónapot,ennek a meredek emelkedő csatinak a törése zajlott a napokban,nálam ez shortbeszálló jel,persze mindenki másként látja....

az újabb nyilatkozat ami a likviditás visszaszívását korlátozását célozza ismét usd erősödés irányába mutat, emellett a délelötti jó IFO adatot is kiszállásra használták ,ez mind mind jelzésértékű.....

a TA és a FUNDA együtt hatásos fegyver,most is azt vallom hogy a FUNDA a főnök a TA val pedig finomhangoljuk,csiszolgatjuk a dolgot

eurusd első target nálam az 1,30as szint,ha átzuttyanik rajta,akkor ujabb komoly mélységek jöhetnek,és a kereszt árfolyamában is megmutatkoznak majd usa vs európa gazdasági kilátásai

Hati pedig ,szeretnék egy 20k-s visszatesztet, az csodás lenne,én beülnék shortba....

#599145 BudFox Előzmény: #599130

Hmm..

már olyan vacak ez a BÉT hogy mindenki más piac után néz :-))

ki Eur/ Usd

ki arany / Usd

ki Eur / Huf

ki DAX

Ki USA részvények

...itt meg meghaL MINDEN? A BÉT csak vegetál....

#599143 Hathor Előzmény: #599138

Ebből látszik, mindenki más időtávban, más belépési pontok alapján gondolkodik.

Nálam nincs jel most.

Alakzat sincs.

50%os fibon piheg. Ennyi

Napos alatt nyomja lefele a bollingert, fordulós jelet még nem kaptunk, leszorító még tart.

#599138 szotyi Előzmény: #599130

hmm...

átgondolom, de elliot-ot nem vágom még mindig :-)

nekem itt egy felpatt hiányzik 50-ről a további le előtt

tétek megtéve (élesben ;-)

#599130 Hathor Előzmény: #599120

EUR/USD egyelőre csak az emelkedés korrekciója nálam.

Mostanában nem elemeztem EUR/USDot

Nekem túl rövid az időtávod, azon belül most én nem látok semmi jelet.

Ezt néztem most gyorsan ránézve, picit hosszabban:

http://postimage.org/image/op7dqtepd/full/

nálm 61.8as fiboig is mehet a lefele korrekció. Sőt 73.6os szintig is belefér, ellenben kielégíthette az 50%os korrekció is a korrekció mélységét.

Rövidebb charton mostani percig fordulatot még nem láttam.

Ezért nem kaptam setupot.

Abban az időtávban nekem se fel-se le, nincs ötletem.

Fordulós setup nem érkezett, de elengedő fibo szerint a korrekció mértéke C.ponttal.

Én lassan az optimizmus …

#599129 Borska

Én lassan az optimizmus olvadását várom,mind nemzetközi ,mind pedig hazai piacon, egy visszahúzás belefér de heteken,napokon bellül tervezem a hati short pozició építésének megkezdésést. A FED kommunikációja fundamentális értékkel bír, befolyásolja a kinnti piacokat, Mo jegybankelnöki posztja és az azt követő lépések szintén fundamentálisan meghatározó tényezők,amik szintúgy a short irányába mutatnak. A büsszeli hadakozás sem áll túl fényesen. Könnyen lehet ebből egy esős zivataros tavasz....

jelenleg pozi nélkül itthon,kinnt pedig HUF párok gyengülésére irányultság,réz short és eur/usd short

#599125 Hathor Előzmény: #599120

Brüsszel szerint tavasszal akár lekerülhetünk a szégyenpadról

2013. február 22. | 11:00 English version

Kovács Krisztina (Brüsszel), Csiki Gergely (Budapest)

Az Európai Bizottság péntek délelőtt megjelent téli előrejelzése szerint Magyarország költségvetési hiánya idén 3,4% százalékon fog alakulni, és jövőre sem csökken a 3%-os elvárt szint alá, szintén 3,4% lehet. Mindez azt vetíti előre, hogy a kormány ismét kiigazítási kényszerhelyzetbe került. Várhatóan az áprilisi konvergencia programban lépni is fog a kormány, ha azt akarja, hogy Brüsszel már a következő értékeléskor (májusi prognózisában) 3% alatti deficitet lásson. Csak így lehet esély ugyanis idén nyáron kikerülni a túlzott deficit eljárás hatálya alól. Olli Rehn, az Európai Bizottság pénzügyi biztosa a brüsszeli sajtótájékoztatón azt mondta, hogy Magyarország is egyike annak a hat tagállamnak, amelyek esetében tavasszal szóba kerülhet a túlzott deficit eljárás megszüntetése, de ehhez strukturális intézkedéseket vár a magyar kormánytól.

A Bizottság prognózisa szerint a magyar gazdaság idén is recessziót fog elszenvedni, míg közben az adósság mérsékelten csökkenhet. A Nemzetgazdasági Minisztérium a számokra reagálva azt közölte, hogy hibás a Bizottság előrejelzése és a tárca hangsúlyozza: mivel a kormány továbbra is közel 1%-os pozitív növekedést vár, ezért a hiány bőven 3% alatt lesz.

#599123 BudFox Előzmény: #599115

persze..kihasználom a végsőkig a pozíciót, persze élesben már nagyon óvatossan lehet csak.

#599122 BudFox Előzmény: #599113

ezzel tisztában vagyok igen..Questorban le is korlátozták 25 x -ös tőkeáttétre..azon nyomom éppen.

#599120 szotyi Előzmény: #599115

Hali Hathor,

várnék egy TP-mozgást ekkora lejtmenet után (1,37-ről szinte egyhúzóra) legalább 1,3300-ig amihez benyilt egy 1,3166-os pozi 1,3139-es SL 1,3282-TP

érdekelne a chartvéleményed...

#599117 Hathor Előzmény: #599115

BUX 0.6%pluszban.

Na végre.

Tegnapi mélyebb korrekció nem hiányzott chartjaim alapján..

Még eddig mindig jó minden.

Otika mászd meg a mount everest!

#599115 Hathor Előzmény: #599072

Szia Bud!

S&Pben nem esett el semmi egyszer sem 1500on tegnap. :D

Demon hogy elérsz 290%ot, az annak köszönhető, hogy full nagy pozit nyitsz nem valósban 100%os tőke áttét mellett.

Nyissál élesben 100%os tőke áttéttel pozit, és hagyd úgy, mint demot, ami mellett nyugodtan alszol, de ha lenullázódik az sem baj.

Szotyi.

nyugodtan beszélhetsz velem is forexről, engem minden érdekel, nem csak Bud van egyedül akit érdekelnek a kinti piacok.