Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: ds

#599113 szotyi Előzmény: #599110

még egy utolsó..

ha ezzel tényleg akarsz foglalkozni, akkor mentálisan nagyon rendben kell lenned, mert szinte feldolgozhatatlan mennyire gyorsan lesz oltári bukód vagy szédületes nyerőd..

a 100x-200x tőkeáttét...nna az biztosan az ördög találmánya :-D

#599105 szotyi Előzmény: #599104

botrányosan gyors a dolog, össze se lehet hasonlítani a hatival...

gyilkos

(ma már megjártam a poklot 2x de most épp a menyországban vagyok ideiglenesen.. :-)

...ja és az erusd az kutya füle az aranyhoz képest (xauusd)...

Bocs az OFF-ért

#599098 szotyi Előzmény: #599072

Szia Bud!

ááá...az csak a mézesmadzag...

a demon elért eredményed és a demóból szerzett tapasztalat nem számit semmit, ahogy éles számlád lesz meglátod...

örülök, hogy lesz kivel diskurálni az eurusd-ról meg a fx-ról :-)

ds

#599084 Waszeitung

Piszkos gyenge ez a bux....Molly,Rg eddig sem remekült,de most már Oti is megbillen.

#599072 BudFox Előzmény: #599062

Megint ráadtam 19.42 on picit.

én egy nagy erőlködésnek tartom hogy USA még 1500 felett volt, tengap el is esett egyszer....ha ma alá tudna esni az megindítaná rendesen lefele a piacot.

EUR/ USD megy, egyelőre még csak a Demo számlán.

szerdáról-csütörtökre 290 % -ot kerestem - kár hogy nem valódi :D

de egy biztos....estére nem lehet bennt hagyni megbízást, vagy nyitott pozíciót, mert eljönnek érte, és biztos hogy utána úgy mozog ahogy neked a legrosszabb..

vagy virrasztani kell egész éjjel, ha esemény van.

#599051 Ibiza Előzmény: #599042

kemény.. időben kell lépni..megelőzni a kényszerpályát..sajna ez van..azért valami lehetőség mindig van.. akár szürke vagy feketepiacon is.

#599046 Euroman Előzmény: #599042

már a fél házban így is levettem a fűtést, ez a hosszú tél nagyon sokba van...autót letettem, szükségtelen előfizetéseket (mobilnet, kábeltv kisebb csomag stb.) lemondtam...de maradék rezsi és a kaja is sok lesz a nulla bevételhez...tőzsdei kitettséget is jelentősen csökkentettem, bankbetét kamatára legalább fixen lehet számítani, azzal lehet gazdálkodni...

#599045 Ibiza Előzmény: #599029

ezt becsülöm benned..hiszel a chartjaidban..nem csak duma van.. az új mnb elnök kemény lesz ez jövőhét..

#599042 Euroman Előzmény: #599039

ez nyaranta meg szokott lenni....jót is tesz...de akkor volt munkám, ahová vissza tudtam térni...most nyaralni sem merek menni, mert minden fillért féltek...ha kifut a sétálóidőm pár hónapja, egyetlen fillér bevételem nem lesz..

#599039 Ibiza Előzmény: #599031

csak befáradtál depis lettél..plusz eszed magad.. ez sehova sem visz..meg is betegedhetsz..be kell fektetni 2hét pihenésbe..hidd el jót tesz.. kimerültek akkuid..nekem is volt párszor..régen egy hét alatt visszapótoltam..most már kell 2hét..nekem a tengerpart jó kaják,nagy séták és a tököm lógatása a jó..és sok alvás..de ez mindenkinek más..

a lényeg kimozdulni meglévő környezetből, no tőzsde no magyar hírek..masszázz szauna.. relax..sok séta..max egy könyv..de nem pénzügyi...

#599032 Ibiza Előzmény: #599016

igen..ezt nem tudja a TA..van egy esemény ami utólag rajzol TA-t..mondtam már ezer éve Hathornak is a fontos eseményeket be kellene jelölni a chartokon.. mostanában láttam pár ilyet..legalább az látszana melyik esemény milyen mozgást okozott...

#599031 Euroman Előzmény: #599026

én nem mint befektető vagyok pesszimista, hanem mint egy olyan ember, aki nem érzi jól magát a bőrében...alapvetően egész életemben elég peches voltam, nem nagyon sikerülnek a dolgaim...közel az 5x-hez sok dobásom már nincs...szóval én nem szurkolok az esésnek, csak nem hiszek az emelkedésben...

#599028 Ibiza Előzmény: #599018

vagy fel vagy le ? :) mire kiderül már lemaradtál..de legalább is elpacsáltál párszáz pontot.

#599026 Hathor Előzmény: #599024

Igen erre kérdeztem rá.

Mivel napos volt a képem, abban a zónámban nem láttam a Te zászlódat.

Jogos, hogy több aspektust nézzünk meg.

Én továbbra sem tudok lefele gondolkodni.

Továbbra is optimista vagyok.

Szerintem van elég pesszimista befektető, nem szomorkodom velük ,-)

#599024 Matahary Előzmény: #599018

Abszolút érdekes, de erre kérdeztél rá?!?!

Sztem fontos, hogy legyen több szempont.

Én nagyon respektálom a Te festményeidet is, sokat tanulok belőlük.

Az optimizmusod meg...

... egyszerűen lenyűgöz.

Irigylem.

Komolyan.

#599018 Hathor Előzmény: #599014

Ja igen, még előrébb volt ez a zászlód.

Gondolom az enyém a hasonlatban nem érdekes ,-)

Sok nap nem kell hozzá, hogy kiderüljön merre az arra ,-)

Te neked lefele lenne jó, nekem meg fel.