cs.a limites napok )
azért milyen mókás, hogy mindenkori ATL-en kötik át a gigapakkot... gondolom most jön a napokig tartó +15%, vissza 600-700 ft közé.
Nekem is van egy minimális mennyiség arról a környékről, de még terveztem komolyabb beszállást...
Synergonba csak úgy zúgnak a 15 milkós pakkok, lehet panny kitáraz?
Nem követtem mostanában a papírt, talán egy bő hónapja néztem rá akkor még 560 körül volt.
Ha jól néztem most a híreket, akkor itt is hati likvidálás vezetett idáig, akárcsak a tolvajmédiában lassan 2 éve?
Illene kitenni Balázskát fél éven belül az erzsike buliból :D ...
süllyed a lazarus a patkányok már menekülnek re töröcskei...
gondolom el is süllyed jó ez valakiknek...
Pannonplast
Határidő Kontraktus
2013 Március 24
2013 Április 3
2013 Június 12
2013 Szeptember 76
Összesen 115
azért vannak még merész emberkék ))
hatis pakk régi téma láttuk
ellenben az erste érdekes hogy szórja
mennyi lehet a saruk ott?
re transzparencia =0
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
Budapest, 2013. február 21.
A Lazarus Zrt. PannErgy részvényeinek részleges és határidős vételi pozíciójának teljes
kényszer-értékesítése
A PannErgy Nyrt. rendkívüli tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a saját nevében,
valamint részvényese, a Lazarus Vagyonkezelő Zrt. képviseletében ezúton bejelenti, hogy az
Erste Befektetési Zrt. kényszerlikvidálási jogának gyakorlása alapján a Lazarus Vagyonkezelő
Zrt. 20.000 db PannErgy Nyrt. törzsrészvénye 2013. február 19-én 298,03 Ft/ db értéken,
10.000 db PannErgy Nyrt. törzsrészvénye 2013. február 20-án 306,63 Ft/ db értéken és az
OTP Bank Nyrt. kényszerlikvidálási jogának gyakorlása alapján 246 kontraktus PPL1309 329
Ft/ K értéken értékesítésre került. A Lazarus Vagyonkezelő Zrt. tájékoztatja a befektetőket,
hogy az ERSTE Befektetési Zrt. oldalán sor kerülhet a kielégítési jog további gyakorlására a
Lazarus Zrt. által fedezetül biztosított és tulajdonában álló részvény mennyiség tekintetében.
A Lazarus Vagyonkezelő Zrt. a fentieket követően 1.983.500 db törzsrészvénnyel bír, amely
alapján 9,42% feltételes tulajdoni és 10,85% feltételes szavazati joggal rendelkezik a
PannErgy Nyrt-ben.
PannErgy Nyrt.
Valamiből meg kellett venni a sok csövet a meleg vízhez... :-)