1 forintra )
A főnök (jós, guru) célára 213 :D
Gondolom a shortoláson degeszre keresik magukat...
látod, ugye nem is olyan megrázó dolog ez a beragadás :))
nyugi, csak 100 db-od van 500-ról... nem a világ... örülj neki, majd 50-nél hígíthatod :))
biztos vmi fideszes matyók kavar a háttérben :)
az a durva hogy a lazarusos hírt egy kib@szott interjúból kell megtudni :D
Nem lehetett volna bejelenteni xD
jön a pannergy cs.a. ????
vazze, eddig csak ezzel poénkodtunk...
Kicsit úgy érzem a válaszaiból, hogy valaki(k) beleköpött a levesbe... :D
Amennyiben a tulajdonosok úgy döntenek, hogy finanszírozzák a PannErgy pozíciókat, akkor a cég kikerül a kényszerlikvidálás alól. Abban az esetben, ha úgy döntenek, hogy nem finanszírozzák, akkor valószínűleg ennek következményeként csődvédelmet kérhet maga ellen. Én, mint a Lazarus vezérigazgatója az utóbbit valószínűsítem.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/zuhan_a_pannergy_mi_tortenik_interju.179948.html
Bokorovics Balázs:
Amennyiben a tulajdonosok úgy döntenek, hogy finanszírozzák a PannErgy pozíciókat, akkor a cég kikerül a kényszerlikvidálás alól. Abban az esetben, ha úgy döntenek, hogy nem finanszírozzák, akkor valószínűleg ennek következményeként csődvédelmet kérhet maga ellen. Én, mint a Lazarus vezérigazgatója az utóbbit valószínűsítem.
akkor lesz szép az árfolyam, ha az összes lazarus rv-t likvidálják. Ha olyan fedezetet szolgálnak, simán elképzelhető
Látszik, hogy nem fórumoznak a srácok! :D
Itt rég kioktatták volna őket, hogy a lombardozás veszélyes dolog :D
A Lazarus Zrt. befektetési hitellel érintett, óvadékkal terhelt PannErgy részvényeinek
részleges kényszer-értékesítése!
Bedöntötték, vagy bedöntik a lazarus-t ...
Lehet nem tudják kifizetni Töröcskeit? Kár, hogy a zrt-be nem látunk bele :D
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
Budapest, 2013. február 19.
A Lazarus Zrt. befektetési hitellel érintett, óvadékkal terhelt PannErgy részvényeinek
részleges kényszer-értékesítése
A PannErgy Nyrt. rendkívüli tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a saját nevében,
valamint részvényese, a Lazarus Vagyonkezelő Zrt. képviseletében ezúton bejelenti, hogy az
Erste Befektetési Zrt. kényszerlikvidálási jogának gyakorlása alapján a Lazarus Vagyonkezelő
Zrt. 8.000 db PannErgy Nyrt. törzsrészvénye 2013. február 18-án 334,86 Ft/ db értéken
értékesítésre került. A Lazarus Vagyonkezelő Zrt. tájékoztatja a befektetőket, hogy az
érintett szolgáltató oldalán is sor kerülhet a kielégítési jog további gyakorlására a Lazarus Zrt.
által fedezetül biztosított és tulajdonában álló részvény mennyiség tekintetében.
A Lazarus Vagyonkezelő Zrt. a fentieket követően 2.013.500 db törzsrészvénnyel és - 615.000
db részvénynek megfelelő - 246 kontraktus PPL1309 vételi pozícióval bír, amely alapján
12,48% feltételes tulajdoni és 14,36% feltételes szavazati joggal rendelkezik a PannErgy Nyrtben.
PannErgy Nyrt.
Látszik, hogy tényleg bízik a cégben mert 1000 db-ot is vett...
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
Budapest, 2013. február 18.
Igazgatótanácsi tag PannErgy részvény vásárlása
Tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a PannErgy Nyrt. a saját nevében, valamint Briglovics
Gábor Igazgatótanácsi tag megbízásából bejelenti, hogy Briglovics Gábor 2013. február 15-én
1000 darab PannErgy Nyrt. törzsrészvényt vásárolt a CIB Bank Zrt. közreműködésével 320
Ft/darab átlagáron.
A tranzakciót követően Briglovics Gábor által tulajdonolt PannErgy Nyrt. részvények száma
3.600 darabra, tulajdoni hányada 0,0171 %-ra, míg a szavazati joga 0,0197 %-ra nőtt.
PannErgy Nyrt