Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

A főnök (jós, guru) célá…

#598157 MrTibi16

A főnök (jós, guru) célára 213 :D

Gondolom a shortoláson degeszre keresik magukat...

Re: nincs cím

#598153 Zotya32 Előzmény: #598149

nyugi, csak 100 db-od van 500-ról... nem a világ... örülj neki, majd 50-nél hígíthatod :))

biztos vmi fideszes matyók kavar a háttérben :)

#598150 MrTibi16 Előzmény: #598147

az a durva hogy a lazarusos hírt egy kib@szott interjúból kell megtudni :D

Nem lehetett volna bejelenteni xD

Kicsit úgy érzem a válas…

#598144 MrTibi16

Kicsit úgy érzem a válaszaiból, hogy valaki(k) beleköpött a levesbe... :D

#598143 macika Előzmény: #598139

Amennyiben a tulajdonosok úgy döntenek, hogy finanszírozzák a PannErgy pozíciókat, akkor a cég kikerül a kényszerlikvidálás alól. Abban az esetben, ha úgy döntenek, hogy nem finanszírozzák, akkor valószínűleg ennek következményeként csődvédelmet kérhet maga ellen. Én, mint a Lazarus vezérigazgatója az utóbbit valószínűsítem.

http://www.portfolio.h…

#598141 MrTibi16

http://www.portfolio.hu/vallalatok/zuhan_a_pannergy_mi_tortenik_interju.179948.html

Bokorovics Balázs:

Amennyiben a tulajdonosok úgy döntenek, hogy finanszírozzák a PannErgy pozíciókat, akkor a cég kikerül a kényszerlikvidálás alól. Abban az esetben, ha úgy döntenek, hogy nem finanszírozzák, akkor valószínűleg ennek következményeként csődvédelmet kérhet maga ellen. Én, mint a Lazarus vezérigazgatója az utóbbit valószínűsítem.

#598048 rbbj11 Előzmény: #598044

akkor lesz szép az árfolyam, ha az összes lazarus rv-t likvidálják. Ha olyan fedezetet szolgálnak, simán elképzelhető

#598046 Pyxis Előzmény: #598045

Látszik, hogy nem fórumoznak a srácok! :D

Itt rég kioktatták volna őket, hogy a lombardozás veszélyes dolog :D

#598045 MrTibi16 Előzmény: #598044

A Lazarus Zrt. befektetési hitellel érintett, óvadékkal terhelt PannErgy részvényeinek

részleges kényszer-értékesítése!

Bedöntötték, vagy bedöntik a lazarus-t ...

Lehet nem tudják kifizetni Töröcskeit? Kár, hogy a zrt-be nem látunk bele :D

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS …

#598044 MrTibi16

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS

Budapest, 2013. február 19.

A Lazarus Zrt. befektetési hitellel érintett, óvadékkal terhelt PannErgy részvényeinek

részleges kényszer-értékesítése

A PannErgy Nyrt. rendkívüli tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a saját nevében,

valamint részvényese, a Lazarus Vagyonkezelő Zrt. képviseletében ezúton bejelenti, hogy az

Erste Befektetési Zrt. kényszerlikvidálási jogának gyakorlása alapján a Lazarus Vagyonkezelő

Zrt. 8.000 db PannErgy Nyrt. törzsrészvénye 2013. február 18-án 334,86 Ft/ db értéken

értékesítésre került. A Lazarus Vagyonkezelő Zrt. tájékoztatja a befektetőket, hogy az

érintett szolgáltató oldalán is sor kerülhet a kielégítési jog további gyakorlására a Lazarus Zrt.

által fedezetül biztosított és tulajdonában álló részvény mennyiség tekintetében.

A Lazarus Vagyonkezelő Zrt. a fentieket követően 2.013.500 db törzsrészvénnyel és - 615.000

db részvénynek megfelelő - 246 kontraktus PPL1309 vételi pozícióval bír, amely alapján

12,48% feltételes tulajdoni és 14,36% feltételes szavazati joggal rendelkezik a PannErgy Nyrtben.

PannErgy Nyrt.

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS …

#597829 MrTibi16

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS

Budapest, 2013. február 18.

Igazgatótanácsi tag PannErgy részvény vásárlása

Tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a PannErgy Nyrt. a saját nevében, valamint Briglovics

Gábor Igazgatótanácsi tag megbízásából bejelenti, hogy Briglovics Gábor 2013. február 15-én

1000 darab PannErgy Nyrt. törzsrészvényt vásárolt a CIB Bank Zrt. közreműködésével 320

Ft/darab átlagáron.

A tranzakciót követően Briglovics Gábor által tulajdonolt PannErgy Nyrt. részvények száma

3.600 darabra, tulajdoni hányada 0,0171 %-ra, míg a szavazati joga 0,0197 %-ra nőtt.

PannErgy Nyrt