Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fidesz miatt került tragikus helyzetbe a gazdaság.

Re: nincs cím

#597845 prospero Előzmény: #597843

Most olvasom Ursi hozzászólását, hogy a jelenlegi ellenzék elvbarátai milyen adóintézkedéseket is vezettek be, vagy szándékoznak bevezetni Franciaországban: most éppen a családi pótlékot akarják megadóztatni - volt már ilyen Magyarországon is a jelenlegi ellenzék regnálása alatt.

Magyarországon mit is terveznek a bankadó, szektoradó kivezetés ellentételezésére a jelenlegi ellenzékiek?

Átlagjövedelem már progresszív adókulccsal adózzon, csökkentsék a minimálmért a jelenlegi közmunka bér szintjére - hogy növekedjen a foglalkoztatás, vezessék be az ingatlanadót, a családi adókedvezmény szűnjön meg, a humántőke újraképzésére fordítható jövedelmeket tereljék vissza adókedvezményekkel a biztosítási szektorba... Lesz itt olyan gazdasági növekedés és új munkahelyek, hogy ihaj-csuhaj.

Ha ez tetszik, akkor szavazz oda! :-)! Csak aztán nem kell siránkozni, hogy a gazdaság romba dől, az emberektől pedig az utolsó megtakarításaikat veszik el ingatlanuk elvesztése formájában, hiszen ezt ígérték! :-)!

#597843 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #597837

Jaaa, az új munka törvénykönyve... egy csoda... Persze Gaskó elvtárs nem hírdetett sztrájkot(úgy gördülékenyen..). Emlékszem, 2010 előtt, a csótányokkal is szolidális volt, ha netán valaki eltaposott volna egy szép példányt véletlenül, akkor jött egyből a gördülő sztrájk...

#597837 Keg Jenő Előzmény: #597830

Akiknek van melója azok az igazi vesztesek a fidesz miatt. Cseléd törvény, aljas adó rendszer. 20 ezer euró alatt szívás van.

"Hozzáfűzte, hat fő gazd…

#597830 Nyeretlen_Keteves

"Hozzáfűzte, hat fő gazdasági mutatóból öt – az államadósság alakulása, a költségvetési hiány, a külkereskedelmi mérleg, a folyó fizetési mérleg és a foglalkoztatás – rendben van Magyarországon."

Akkor egy hír a rendben lévő foglalkoztatásról... siker, siker,siker

http://www.hir24.hu/belfold/2013/02/18/negyszer-annyi-uj-munkakereso-mint-uj-allas/~~fokusz

No meg ez.. a siker, a nagyon rendbenlévő másik gazdasági mutatóról ... siker,siker,siker

http://nol.hu/gazdasag/csunya_bukta_matolcsy_harcaban

Mi leszünk a történelem első olyan nemzete, mely képes lesz úgy háborút nyerni, hogy közben az összes csatát elvesztette... nem semmi! unortodox hadviselés......

#597684 JP Előzmény: #597676

Téged meg a politizálás éltet. Ha nem politizálhatnál, a tőzsde se érdekelne :-)

#597678 Keg Jenő Előzmény: #597634

Valóban érdekes... azért a kndp-s partnereik imádkozhatnának is a szovjet baráti segítségéért. Ide már kevés a meteorológia...

#597669 banyaiz Előzmény: #597648

Persze ne csak szídjam őket állandóan, az, hogy 3% alá vitték a hiányt ahhoz képest mindenképpen eremény, mintha ugyanezt művelték volna amit, de közben még a hiányt sem tartják. Tehát ebből szemponból mindenképpen eredmény ez a "költségvetési fegyelem". :)

Csak azért ez a munkaminőség engem emlékeztet erre a Mekk mester disznóolat épít című történetre .

Legyen úgy, hogy rosszul mértem fel a minőséget, és baromi stabil alapokon megy a dolog. Szívesen belátom, hogy tévedtem , ha kiderül, hogy sikerült egy gazdasági csoda alapjait lerakni. Kellemes meglepetés lenne nekem.

#597665 banyaiz Előzmény: #597648

2014-es választás előtt nem fogják a bankadót kivezetni.

Utána pedig már lehet csak ábrándozni fognak mit csináltak volna. Ha lesz lehetőségük még 2014 után irányítani akkor vsz csökkenteni fogják.

Szerintem a legvalószínűbb, hogy ha nem engednek ki a túlzott alól (ami borítékolható, hacsak az EU-ban nem sikerül nagyot lobbyzni) akkor is választási költségvetést fognak összerakni, sőt már idén elkezdik.

Mennyire fenntartható a 3% alatti hiány ez a nagy kérdés. 3% alá a hülye is le tudja vinni egy -két évre lásd most. Fenntartani hosszú távra, egészséges szerkezetben a gazdasági növekedést sem kivégezve, na az már komoly.