Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fidesz miatt került tragikus helyzetbe a gazdaság.

Re: nincs cím

#597601 JP Előzmény: #597595

:-)

Nah ezen is jót szórakoztam. Erről az jut eszembe, mikor végeztem a szar általánossal, utolsó napokban megkaptuk, hogy ki-ki hanyadik lett az osztályon belül. Letojtam magasról, hogy haszadik voltam a mit tudom én mennyiből, 27-ből? ... és oda jön hozzám eggyik osztálytársam megkérdezni, hogy hanyadik lettem, mondom neki húsz, mire ő a homlokához csap , hátratántorodik és fúúúúv-olt egyet. Most mit csináljak, engem egyáltalán nem érdekelt ki-ki hanyadik, de már én is csak visszakérdezek, hogy te hanyadik lettél, mire ő: tizenkilencedik.

Egyébként jól számolsz, de a jó tanácsod az megmosolyogtató :-)

#597595 Ricsi Előzmény: #597421

És te részvényekkel kereskedsz???????

Valami előbb felmegy 1,7%-al, majd leesik 1,7%-al, akkor ugyanott van? Komolyan mondom, adj el minden papírt, és soha többet ne néz semmi olyanra, aminek a számokhoz köze van.

De azért, hogy megértsd, ámbátor általános iskolás matek, írok egy példát.

Van valami, ami 500 HUF. Felmegy 20%-ot, így lesz 600 HUF. Ha ezután lecsökken 20%-ot, akkor 480 lesz. És mondok egy érdekeset, ha innen megint felmegy 20%-ot, akkor 576 HUF lesz.

Szóval, ha jót akarsz, felejtsd el a tőzsdét ilyen matektudással...

#597581 JP Előzmény: #597579

Ja, ő is csak anekdótákból írkált róla. Nem az evita-rallíból lett milliomos.

#597574 JP Előzmény: #597390

"Emlékszem régen amikor az Evitát elzavarta az argentin hadsereg 2 hétig kliringelt a a tőzsde felsőlimiten."

Nah, fogadjunk , hogy ezt Kostolany-tól olvastad. Te meg az emlékezés.... :-)

#597551 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #597448

Hurrá, akkor én is Veled örülök a sikereknek!!!

"Szinte tökéletesen együtt mozog a gazdasági visszaesések mértéke."

No ez így finoman szólva is csúsztatás.... légyszi nézd már meg, hogy pl a szlovákoknak, lengyeleknek mennyivel növekedett a gazdaságuk az elmúlt két évben(és mindezt úgy, hogy nekik nincs is ilyen géniuszuk az ország élén)

Egyébként teljesen felesleges egymást győzködni az igazunkról, mert szerinted ez a kormány jól dolgozik, szépek, okosak, szerintem meg kritikán aluli a teljesítményük(nem csak gazdasági vonalon) , rondák, és sötétek. A mostanában felvett hitelekkel(meg még amiket felvesznek majd, ráadásul devizában(sicc) a választásokig talán még részben takargatható lesz a gazdasági sz@r (a hívők elől), viszont az egyéb területeken elért "eredmények, sikerek" nem.

Ez a kormány már akkor megbukott mikor 2/3 -ot kapott!? mivel totálisan tehetségtelen, hazug, nagyképű, cinikus, erkölcstelen, jellemtelen tahókból áll (tisztelet az üdítő kivételnek, bár így hirtelen, nem tudok felsorolni senkit sem a fidesz-kdnp első vonalából akire ne illene a jellemzés).

Részemről befejezve, mert már így is a kelleténél többet foglalkoztam a témával. 2014 tavaszán majd kiderül, vagy beborul...

Éljen a söralátét, a rezsimcsökkentés, gyorsnaszád, negatív növekedés, és az a bizonyos darázs is úgy fog repülni, hogy a vadászsólyom összesz@rja magát szégyenében.

#597453 Margaretta Előzmény: #597434

Igaz egybe másik hármat még beolvasztottak és megszünt a magánnyugdíjpénztár tétel és a nyugdíj kiegészítés tétel = 13 tétel.

Akárhogy is számolom, egy tétellel kevesebb csak, aminek maradéktalanul lehet örülni.

#597448 prospero Előzmény: #597436

Pont annyira rúgott tökön bennünket, mint saját magát. Szinte tökéletesen együtt mozog a gazdasági visszaesések mértéke.

#597436 Keg Jenő Előzmény: #597421

Akinek a külső környezeten múlik sok minden, az ne "szabadságharcoljon" a külső környezettel mert tökön rúgja a piac.

#597434 Margaretta Előzmény: #597355

"Volt persze söralátét is egy évig, avval mi van, tudja valaki!"

Sajnos, egyre inkább bejön a divatba, mert a zsugorodó jövedelmek bevallásához egyre kevesebb rublika is elég lesz:(

Volt adminisztráció csökkenés, a viccet félretéve.

Pl.: egy alap bérfeladás könyvelési tétele 2009-ben 14, 2013-ban csak 8 tétel.

#597428 Turkoglu Előzmény: #597421

Az igaz csak küzben elégettünk 3 milliárd nyugdíj vagyont, meg kifizettünk egy -két csiliónyi kamatot feleslegesen, hogy csak az apraját említsem...