ez egy őrült...minek?...japán a világ egyik legeladósodottabb országa....görög, ciprus király hozzá képest....japán totál ko......shortosoknak akar jó beszállót csinálni...
ez egy őrült...minek?...japán a világ egyik legeladósodottabb országa....görög, ciprus király hozzá képest....japán totál ko......shortosoknak akar jó beszállót csinálni...
Részvénypiaci ralit akar a gazdasági miniszter
2013. február 13. | 10:20
(NINCS EGYEDÜL :DD)
Akira Amari arról beszélt, hogy kormánya újabb lépéseket fog tenni a gazdaság erősítése érdekében. A miniszter kifejtette, hogy március végére 16 százalékkal erősebb Nikkei-t és a mostaninál gyengébb jent szeretne látni. A japán index tavaly novemberben kezdte az emelkedést 8 600 pontról. Ha teljesül a célár, az több mint 50 százalékos ralit jelentene öt hónap alatt - írja a Business Insider.
Ilyen áttöréshez sztem mélyről jüvünk...ám legyen!
Ráadásul most elég motyó van felette...
Nagy levegővel áttörheti és akkor csak a blúszkáj a plafon.
http://postimage.org/image/p026lx7yx/
Ha nem...
Többi blue is beszállhatna a buliba,mert Oti nem nagyon mozgatja hatit ha közben a többit leütik,lásd tegnap,tegnap előtt.
Ausztrál Tőzsde, Nikkei, S&P, Dow 5éves csúcsokat visz ki, DAX is ekörül járkál.
Na mikor találják már meg kis piacunkat?
Helyes Waszi!
OTPt megnézzük mit kezd 5Kval, szívja az 5K vákum fel.
A múlt heti shortot lezártam 15 pont minuszban.
A 1212-vel ellentétben most ez a 1312 nem nagyon fekszik nekem.
Hali! Írtam is hogy pénteken longba keveredtem,bár hatit csapkodják 500 pontos kamatra is....nemrég még 700 ra kellett venni.
Yo reggelt!
Akkor véget ért a minden emelkedésbe beleadunk széria, ami múlt héten kezdődött?
EUR/HUF 289.3
Tüneményesek...kíváncsi lennék mi a terv.
Mesterien egyensúlyoznak,amit megvsznek Otibn az adják Mollyban így pont nem jutunk sehová..
Ezt a szenvedést amit béten látni napok óta egészen elképsztő...