Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#595635 Hathor Előzmény: #595631

Úgy tűnik, teljesülnek a fontos magyar célok Brüsszelben

2013. február 8. | 11:36

Csütörtök este elkezdõdött az Európai Unió csúcstalálkozója, amelynek célja, hogy a vezetõk megállapodjanak a 2014-2020-as uniós keretköltségvetésrõl. Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke csak péntek hajnalban tett le az asztalra egy kompromisszumos javaslatot és a reggeli hírek szerint megtörtént a megállapodás. Az eddigi információk abba az irányba mutatnak, hogy a magyar diplomácia sikert ért el.

#595633 Frontin Előzmény: #595629

Hello Waszi! Azt hiszem 555 volt az alja ma. Zártam én is, mert egyrészt nem lesz időm, másrészt meg szeretnék kicsit tisztábban látni, elég bizonytalan a jelenlegi helyzet. Otp-Teló páros erősnek tűnik, azokat inkább felfelé várom. Otp elvileg nagyon erős támasz közelében van, Teló-ban talán még van kis tér lefelé, de utána az is mehet még egy szépet. Mol-Ricsi viszont szerintem lefele várható inkább, főleg ha a hetes chartjaikat nézem. Mol első körben lemehet 16.800 környékére, aztán ott majd eldől a további sorsa.

#595631 Hathor Előzmény: #595624

17 515 forinton ment el a MOL (2.)

2013. február 8. | 10:41

Küldés e-mailbenNyomtatható verzióHozzászólás

Az elmúlt percekben jött le a Bloombergen, hogy 17 515 forint lett a kialakult ár az eladásra felkínált MOL részvényeknél. Ez 5,5%-kal alacsonyabb a tegnapi záróárnál, ez pedig azt jelenti, hogy a MOL az ársáv alján ment el.

----------------------------------------------------------------------------

Na talán a kormány vissza tudta zárni a shortjait, amit 22Któl küldött, ha ezt a pakkot megvette, szépen keresett a 22Kshorttal ,-)

Jöhetne már a csillagszoró hadművelet!

#595629 Waszeitung Előzmény: #595613

Tegnap kicsivel zárás előtt zártam én is shortot,arra alapozva hogy 19100 bux a támasz...erre ma megcsapják Mollyt! :D Hati alja mennyi volt ma?

Hathor nyitott vagyok a Te elméletedre is,de sztem piszkosul optimista,az a háromszög csökkenő szára elég erős,lövésem nincs hozzá hogy mit keresnénk mi ott fenn ilyen gazdasági cunamiban...

#595625 Frontin Előzmény: #595623

Tudod, ha az ember tökei présben vannak, akkor minden másodperc drága! ;-)

Ahhoz képest, hogy az első pakkok nyitása nem a legszerencsésebb helyen történt, nagyon is hosszú volt ez az út. Mondjuk a 20K felettiekkel tudtam hogy minden ok lesz, de azért azt is ki kellett ülni, hogy épkézláb haszon legyen rajta. Szerintem pár hónapos távlatban a lejjebb nyitottakat is jókora haszonnal lehetett volna zárni, de mivel számítok még egy újabb csúcsra, felelőtlenség lett volna tartogatni. Várom a jó beszállót (ami most az én olvasatomban elég messze van), ezért szerintem a következő 1-2 hétben tőzsdei szabit veszek ki, na nem mintha mostanában szédültre forgolódtam volna magamat.

#595624 Hathor Előzmény: #595399

MOLt jó árasítják.

4%os esése mellett 0.39%mínuszban a BUX :D

Ügyes.. shorttal szépen lehet keresni ekkora pakkban, de még ügyesebb lesz, amikor visszafordítják az eladott pakkokat.

Mennek a kormány részéről a bizniszek, hátsó megállapodások, történelmet, forradalmat csinálnak.

Sziasztok! Részemről egy…

#595613 Frontin

Sziasztok! Részemről egyelőre zárva minden short 600 alatt, a 475-600 között nyitottak, és a szerencsére ennél jóval több 20K-20.200 közöttiek is. Jó kör volt, talán több is lehetett volna benne, de jövő héten esélyem se lesz gépközelbe kerülni, így egyelőre ez a biztos megoldás.

#595601 Fornit Előzmény: #595600

OTP könyv bakker.... 3700 db-al kinyittatják 65 pont plusszban. Ez a vég :)

Szerk: már csak 55

#595399 Hathor Előzmény: #595395

Mit szólsz ehhez az írásomhoz?

Tegnap Lupin toikba írtam:

Kezdetektől 1991től havi charton.

http://postimage.org/image/g61yerf1r/full/

A lényeg, hogy emelkedő trend a fő trend elvileg nálam BUXban 1991től, ez a fő trend.

A számozásom szerint a mozgások benne.

Jelenleg 20K alatt oldalakzik emelkedő háromszögben a BUX (nálam).

December lent doji a trendvonalom, majd január emelkedő gyertya rá.

Most emelkedő háromszög nyakvonalánál van BUX 20K alatt, ami többszöri ellenállás.

Ezen felül van egy magasabb szimmetrikus háromszög szűkülés.

Ebben a háromszög oldalazásban teljesen megszűnt a piaci aktivitás.

CCI erősen le volt ütve 16Knál, azóta jön fel, divergál az árfolyam mozgással az emelkedő háromszög oldalazásával, ki kéne törni fel, és 20Kt le kell gyűrni.

Ehhez szedjük fel a shortosokat, ehhez gyártják az MNB körüli para híreket szerintem.

Jegybank váltásra kitörhetünk fel (szerintem), ha kibírjuk addig.

20MA is szépen mutat trendeket, jelenleg alattunk van 20MA, árfolyam felette.

Fő elliott ciklus elképzelésemet 1-2 pontot felraktam pirossal.

1-2ponton belül a kijelölt kiesebb szintű elliott hullámot fekete ksi számozással 1-5,A-C pontokkal.

Kis fekete 1-2hullám 1999-2002es hullámban, hasonlít a mostani beszűküléshez.

Történelem ismétli önmagát a tőzsdén, állandó körforgásban van. Elliottok forognak benne, csak fel kell ismerni helyesen.

Én így próbálkozom elliottal.

A jelenlegi emelkedő háromszögnek ki kéne törnie fel 20K fölé technikailag, ezze célár megérinti a szimmetrikus háromszög tetőt.

Ott elválik, hogy visszajön-e, még egy visszatesztre, vagy tör fel, mint a talajvíz?!

De ha Nagy hármast csinálunk fel pirossal, írtó nagy menet lesz fel!

Én ebben bízom, és ezt a kimenetelt szeretném látni!

Ehhez nézem a globális helyzetet, a szétvert hazai árakat, és a lehetőségeket."

#595395 Waszeitung Előzmény: #595394

Örülök én mindennek ha jó irányban állok! :D

De itt kissé fázósnak tűnik a long a nagy hepi ellenére is..

#595394 Hathor Előzmény: #595381

Waszi ne siránkozzál, örülj ha emelkedünk!

Minek esni? Lehet felfele is keresni, tudod Te ezt ,-)

Ma EKB kamatdöntő, meg brüsszeli EU csúcs.

Holnap Vitya beszél a fejleményekről Brüsszelből.

Putyin mindent megvesz. Részvény alapok emelkednek idén, kötvények leállnak.

#595381 Waszeitung Előzmény: #595375

Hali...legalább annyira mint a piac,felfelé pikkpakk kitépnek,lefelé meg egy tapodta sem tudunk menni a felfeléhez képest.

Kinn pár száz pontra vannak ath-tól,itten meg piszkosul le vagyunk amradva...van a Kosto féle kutya és rövid-hosszú póráz féle hasonlat,ez a kutya piszkosul előreszaladt a reálgazdaságoz képest,az ingyenpénz nagyon felhajtotta a piacokat,tényleg kimegy minden új csúcsra? Mert akkor az a piac megcsúfolása lesz...bár mondjuk már évek óta zajlik! :D

Annyira erősnek tűnik minden,annyira egyértelmű a felfelé hogy most sem akarok hinni a szememnek...volt már ebből baj,nem kevés...de nehezen hiszem el hogy nem tud jönni egy nagy zakó ilyen menet után,mert így pár év alatt 18e krüli dow lesz a vliág szégyene! :D

Szevasztok, Elég kihalt…

#595375 gilgalad

Szevasztok,

Elég kihalt a topic. Én lezártam a short pozíciókat, szűkül a MOL, Ricsi gyanús, Telkó sem ment még csak 400 közelébe sem, OTP nem hagyja magát, jobb a békesség. Jövő héten valószínű forgalommal indulhat a buli, ezt mondják az okosok, hát majd kiderül melyik irány lesz a nyerő rövidtávon.

Üdv.

#595120 Waszeitung Előzmény: #595058

Most vmi orosz kötvényvásárlásról megy a pletyi,vitya most nagyot dobhat,kérdés milyen áron...ű

Amúgy fickósan tartjuk magunkat.