Mégis Töröcskei lesz a jegybankelnök??
Változás a Lazarus Vagyonkezelő Zrt. tulajdonosi struktúrájában
Tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a PannErgy Nyrt. a saját nevében, valamint
Töröcskei István, a PannErgy Nyrt. Igazgatótanácsának tagja megbízásából bejelenti, hogy
19,30%-os részesedése megszűnt a Lazarus Zrt-ben. A tranzakciót követően Töröcskei István
326.000 db közvetlen részesedéssel rendelkezik a PannErgy Nyrt-ben.
PannErgy Nyrt.
330 környéke?
Ebédidőben megcsinálhattad volna... :D
terveztem mára, csak nem jött össze reggel :)
1309-re van elég sok nyitott hatijuk... addig még bármi lehet meg az ellenkezője is...
nah akkor írd le :D
Csinálj egy jó kis elemzést (mi kis gurunk)
ha nem akarod közzétenni írd meg priviben xD
történelmi aljaknál olyan nincs
csak aljkaparás, találgatás
Megnéztem a chartot szép a célár
PannErgy: Remélem kedves Balázs, minden reggel borotválkozás közben Churchill szavai jutnak eszébe picit módosítva: "nem ígérhetek mást, csak vért, verítéket, és forró vizet!?
Pedig sok jo hir jott, mindig eus tamogatasok sorba olvastam a portfolion mar ott voltam hogy veszek, aztan tessek
Támasz nincs
Minek ír cikket, aki oda se figyel...
Azt írja, hogy 432 volt max, miközben 450-en is volt.
Amikor hirtelen forgalom lett akkor leütötték mindig 400 ig, valaki itt nagyon meg akar szabadulni a részvényektől és a brokiknak "csak próbáld meg 400 felett eladni" kérése volt:)
Mondjuk olyan nagy érdeklődés nincs 400-on sem vételi oldalon .....
Ja és forgalom csak esésben volt
Hol lesz a vége???
http://stockportal.hu/index.php/megint-400-forint-a-pannergy/
PPL1303
10:51:03 425.0 8db
Átkötötték 1306-ra!
300-350 körül stabilizálódhatna...
Vagy csinálnak vele egy synergon 2.0 leviszik 2xx re majd dupláztatják, még a választásokig...
Vastagon keresve le és fel irányban is, így kialakul a jobbos Leisztinger, Várszegi nemzedék...