Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#594083 Euroman Előzmény: #594081

ezredfordulós és a 2007-es ilyen csúcs után is szép betli jött...ráadásul csökkenő aljak alapján kb. 800 snp jönne ki...legutóbb ehhez kb 1,5 év elég volt...pont jó is lenne a választások idejére:)))

sztem jövő héten indul a…

#594078 big-ebuy

sztem jövő héten indul a kis lefelé buli új csúcsból kint,bux meg?

Re: gf

#594059 Euroman Előzmény: #594056

usa szárnyal, de a ruszkik +0,38 %-on zártak, lengyelek +0,26 %, a csehek meg ráadásul -0,52 %...K-eu-ra nem ragad egyelőre a happy...dax is relatíve visszafogott...

#594056 Waszeitung Előzmény: #594044

Pedig a tegnapi elég gatya volt...ennek ellenére szép gyerekció vagyon,gondolom majd lesz szép felkötés itthon ha addig nem indulunk meg.

Kinn teljes az őrület,14e downak nekimennek mint bolond tehén az anyának!

#594044 Frontin Előzmény: #594039

Most éppen sikerült a sz@r amerikai adatot úgy tálalni, hogy ne tűnjön fel senkinek, hogy a semmire emelkednek. ;-)

#594039 Waszeitung Előzmény: #593987

Promtot nem bírják 4 percnél tovább 19300 alá ütni...most is éppen röppenünk,bár most éppen mire?

#593987 Frontin Előzmény: #593968

Szerintem is lesz még egy felfelé kör min. 850 környékére (szerintem az 5K is kinéz), de előtte grafikon alapján nekem (longosoknak gondolom már nem annyira) hiányzik még egy kör lefelé. Hamarosan eldől a dolog, reméljük csak jövő hétig kell várni.

#593968 Ibiza Előzmény: #593879

sztem 550egy elég jó ellenállása a papírnak..lejjebb a 250..

tp szerint a 650ről rendszerint felfelé tör ki..kb 950ig..650en sokat eltököl..

Sziasztok! Na látom Otp-…

#593946 Frontin

Sziasztok! Na látom Otp-ben tegnap meg is lett az az 580-600 közötti szint, sőt egy picivel alá is ment. Szerintem rövid pihenő vagy egy kis emelkedés után újabb kör jön lefelé. Részemről még mindig minimum 4400 köré várom. Mol szerintem egyelőre marad oldalazásban, talán jövő héten ott is történik végre v.mi. Ez majd megmozgatja a hatit is.

#593879 Ibiza Előzmény: #593728

magánszemélynek bankkölcsönt felvenni nem kötelező..államnak működni igen.

Azt, hogy a jelzálog hitelnek miért nem csak a jelzálog tárgya a fedezete ezt tessék megkérdezni a bankoktól..és a bankárkormányoktól..esetleg azok parlamenti képviselőiktől..

Véletlen vételt tettem z…

#593781 Fornit

Véletlen vételt tettem záróban eladás helyett 20100 köré, na bakker :)))

Pár konti long 20k-ról így...

#593728 Waszeitung Előzmény: #593666

Államadósságot elinflálni,magánszemélyeknek bankkölcsönt visszafizetni bármi áron....kettős mérce talán?

#593666 Ibiza Előzmény: #593653

az adósságkezelés egyik módja az inflálás.. a konverziós játéktér..a csőd..a válság..

lásd usa...

ezért nem kell kapkodni az eur bevezetéssel..bebetonoznánk az adósságot és államvagyont..

múlt héten volt bent egész héten egy shortos hati eladásom..persze a héten teljesült volna..

#593664 Ibiza Előzmény: #593653

einstand után tették oda a nyugdíjjárulékot ahova való..a költségvetésbe..hiszen felosztó kirovó rendszer van..

aki saját nyugdíjszámlát akar arra ott az önkéntes nyup.. ez tabu..adózott pénzből szabadon döntöd el takarékoskodsz..és még adókedvezmény is járt utána..nem kevés..

#593653 Waszeitung Előzmény: #593646

Mivel még élő embernek nem sikerült sztem államháztartási hiány nélküli költségvetést kihozni így a hiány évről évre nő ami soha az életben nem lesz visszafizetve mert nincs miből,egy részét max elinflálni lehet...

Amennyiben mnyp-t a Te olvasatodba nézzük az is ADÓ mert befizették és ezt is a feneketlen kútba öntöttük,ergo ezt a pénz is ki lett vonva a fogyasztásból mert nem javakra hanem hitelszolgálatra költötték...

Ergo ez a rendszer sem ortodox,sem unortodox módon NEM MŰKÖDIK...csak ugye ezt senki nem fogja elmondani az utca emberének.

#593646 Ibiza Előzmény: #593626

aki a működésére hitelt vesz fel az hüje..tehát ha van tartalék ami a költségcsökkentés..akkor ez megtakarítás..

manyup..már kb ezerszer leírtam.. a nyugdíjjárulék egy adóféle..mivel ezt komik kiszervezték ezért u.ennyi hiány lett mint ennek az összege..amire államkötvényt kellett kibocsátani..aminek nagy részét ezek a manyupok jegyeztek le..tehát a be nem fizetett adó+ a kamata lett a költsége...az eredménye meg egy lila köd..az alapokat sok libsikomcsi pénzember használta..már a tőkék is lefeleződtek...nem hogy hozadéka lett volna.

Visszaállamosítás után a manyupos államadósságokkal csökkent az adósság..hiszen kivonták. Nme lenyúlás mert egy adófajta kihelyezett számlára gyüjtése volt és nem volt garantált, hogy ezek a cégek ki is fizetik majd a befizető leendő nyugdíjasoknak.

sztem nem bonyolult..

A részvények nagy része meg van.. a mai napig is manyup vagyon nélkül számoltatják el az államot..mintha nem is létezne..