Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#593502 Vigkrisz Előzmény: #593500

ilyen megfontolásból a felszámolás-nyomozás-... szcenárió reálisabb, mint 10 évig várni az évi 1%-okat

#593497 Vigkrisz Előzmény: #593492

SCS elmondása szerint az ESCO teljesen különálló gazdálkodást folytat, amiből azt a következtetést kell levonnom, hogy nem az ESCO pénzéből fizetné ki a biztosított hitelezőket

de a legbotrányosabb az az, és amit nem tesz fel egy riporter sem SCS-nak, hogy hogy van az, hogy vesz egy olyan lengyel céget a kötvényesek pénzéből, aminek a bevételeiből nem tudja kifizetni a kötvényeseknek a tőketartozását (lásd 2012-es kötvényesek), de még a kamatot sem (lásd a többi kötvényes) + ahogy látható a reorg tervből és a csődegyezségi ajánlatból, 12 évig gyakorlatilag semmit sem tud a kötvényesek pénzén vett lengyel cégből kifizetni

#593495 exmnbs1 Előzmény: #593491

úgy ám a privátbankosoknak amennyit csak lehetett szerintem

az 1 hufos javaslat teljesen korrekt volt( hisz ő mondta hogy a kv-eseknek csak a negyede a reális )bár eddig elfelejtette ismertetni

nyáron ezek szerint már világos volt a cég sorsa, azért árazhatta 1 hufra a vevő

#593492 exmnbs1 Előzmény: #593488

ez hogy volt?)))))

mert én jót aludtam a meghallgatása helyett

hát azért nem lehet befizetni az ÁFÁt mert a biztosított hitelezőknek kéne a lé

és ugyebár a lengyelt nagyon gondosan betáblázta "véletlenül"

#593491 Vigkrisz Előzmény: #593490

a 3 nagykötvényes az esetleg bedobta az aukciók során vagy már korábban továbbpasszolta, pld. privátbankos ügyfeleknek?

még a végén kiderül, hogy mára már a kötvények esetében is 70% a közkéz, lásd nagyobb helyszín a hétfő találkozóra :-)

#593490 exmnbs1 Előzmény: #593485

5 helyett 2 nagykötvényes

biztos meglepte miután többezres kv pakkot vásárolgatott fel az ESCO

szvsz az 5m-val más tervek voltak nem kp-s emelés

#593488 Vigkrisz Előzmény: #593487

akkor meg minek kért halasztást az áfára, ha valaki átvette a kötvényeket az ESCO-tól, aminek az ellenértékéből be lehetne fizetni az áfát, vagy esetleg a hitelező bank azonnal lefoglalta a pénzt?

ha ezeket elmondaná SCS, akkor biztosan nem élnénk ilyen rosszindulatú spekulációkkal

riporter + SCS is olvassa a fórumokat, lásd "fenyegetés" említése :-)

#593485 Vigkrisz Előzmény: #593484

ha ilyen gyorsan beugró nagybefektetőket találtak a kötvényre, az 5 milliós, 10 ft névértéken történő jegyzéshez (ami a 600 millió töredéke lenne) hogyhogy nem találtak..

#593483 Vigkrisz Előzmény: #593479

január 10-én csütörtökön reggel látjuk a hírt, hogy felmondta a hitelező bank az ESCO szerződéseit, másnap január 11-én pénteken pedig (hogy még időben be tudjon jelentkezni a vagyonfelügyelőnél) hirtelen jön "valaki" és megveszi az ESCO által korábban 26%-on visszavásárolt kötvényeket 27%-os árfolyamon kb. 600 millióért..

#593479 exmnbs1 Előzmény: #593464

ez a szuperhígítás is egy trükk

a wc papír 0-t ér, hamar egyjegyűben találhatja magát, aztán sokadolással kisebb kv-eseket és a jelenlegieket kipaterolják