Az esés óta csend van, a mai hírlevélben sincs egy mukk se. Erről ennyit.
Az esés óta csend van, a mai hírlevélben sincs egy mukk se. Erről ennyit.
Hát ez nekem is feltűnt, és nem nagyon tetszett nekem sem...mintha toborozná a további libákat. Meg várom a délutánt is, mindig akkor húzta elő a bűzös kis pakkjait. De inkább átalszom, fáradt vagyok, aztán hátha 400 felett ébredek még.
nekem sikerült ma 425-ön "ócsítani".... addig néztem 390-nél míg elszaladt, és persze megint hibásan döntöttem... mondogattam magamban, úgyis vissza jön, lesz még 400 alatt, nem lett, jó, akkor majd 410... nem... 415... nem... megy fel... akkor legyen kemény 100 db újból 425-ért... után pár perccel bezuhant... mindegy, még tudok venni akár 1000 db-ot is 300 körül, szóval velem nem qrnak ki... :)) re: hogy a vastagbélrák egye meg a beöntőt.
Ma reggel nem kaptad? Már a napi is foglalkozik vele :D
Minden reggel kaptam a Questor hírlevelet, hogy tartsam, zsákoljam a Pannit. Nesze
Lehet tényleg csak annyi történt, hogy a múlt héten tele lett a bugyra valakiknek a csiga tempójukból és kivágta az egészet a piacra... mivel hívő vevőt nem talált már piacon kívül sehol...
Érdekes, hogy a cég tulaj nem lát fundamentális okot, de eladja a részvényeit. Én inkább kiszálltam kis bukóval, mint hogy úgy járjak, mint az estar osok. A januári nyereségből elment 3%.
Kellett már egy kis bukó ...
Ezt csak a Balázska tudja... Azt nem tudom, hogy akiket a kivitelezés során részvénnyel fizettek ki azok hogyan fognak viszonyulni egy újabb megkereséshez :D !
Egy idő után valóban külföldre kell menniük Balázskáéknak, mert kicsi az Ország hamar körbeér a rossz hír!
Mennek Izlandra vagy Kínába :D (Kína nem komolytalan) de vicces
A reggeli hiszti után leült a forgalom, a múlt héten is délután indult be a tömőgép, meglátjuk.
Ha lesz is szűkülés a charton, nehéz lesz az emelkedés, a rés azért meglehet majd, ha nem nyomizzák tovább 400 alá.
na, megpihent a papír... lehet itt marad 400 környékén pár hónapig, míg a miskolci projekt beindul?
A 40M forgalom nagy része a vevői oldal kipucolásával jött létre...
A panny elnöke..
"azt mondta, hogy nem érti az árzuhanás okát amikor a legnagyobb geotermikus projekt hónapokon belül elindul..." :-)
húzogatják kicsit????Ember, 1 óra alatt 40 M feletti a forgalom!!!! Ez nem kicsi húzogatás....
Azt hittem ,te is valamiféle filmsztár vagy,mint én :)
Ma még nem történt hati zárás?
Húzogatják kicsit hogy telítődjön a vételi oldal szvsz...
Jó más f@rkával verni a csalánt...